ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: H πολιτική γελοιότητα στο μεγαλείο της! ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΕ είσαι και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ! “Δεν θυμάμαι ποτέ η ΕΡΤ να μεταδίδει συλλαλητήρια!” ΚΑΙ ΑΥΤΟ τι είναι ρε;;; ΑΝΟΙΞΕ τα ΣΤΡΑΒΑ σου να θυμηθείς αφού έχεις επιλεκτικό αλτσχάιμερ!

Κοινοποίηση:
tzanakopoulos

Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΆΤΑΙ

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΠΟΤΕ Η ΕΡΤ ΝΑ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κατσαπλιας με κοστουμακι…
    Φτου σου μασκαρα!

  2. Καλά βρε αγόρι μου εσύ… Από αυτά που λες γελάμε εμείς…Να γελάς και εσύ νέο παιδί ούτε το ρόλο σου δεν μπορείς να παίξεις σωστά.Γελα Γελα καλά το παίζεις γαμπρός με τα λεφτά του λαου…αλλά στο τέλος τον ξυριζουν τον γαμπρό.

  3. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΣΟ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΣ ΓΛΟΜΠΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΝΑ ΜΑΚΡΥΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ DHI ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΟΥΝ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ?

  4. Αυτη ολη η συμμορια ειναι μοναδικοι Αλχημειστες, σε χρονο dt σου παρουσιαζουν το μαυρο για ασπρο και προσπαθουν να σε πεισουν οτι αυτοι εχουν δικιο και οτι εσυ δεν αντιλαμβανεσαι την πραγματηκοτητα!!!! Αυτοι ειναι ικανοι να πουν οτι δεν υπηρξε συλλαλητηριο η οτι μαζευτηκαν γυρω στις 5.000 πολιτες μονο!!! Δεν παιζωνται με τιποτα!!! Εχουν διδακτωρικο στο παραμυθι!!

  5. καλα αυτος ειναι ενα αναρχικο βλημα τον βλεπετε και απο την κουτρα του

  6. Γελοιε νεατερναλ,ανθελληνικο σκουλικι,αει στα τσακιδια

Comments are closed.