ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαμηλή Πτήση Τουρκικού CN-235 Στα στενά της ν.Χίου και Τσεσμέ!

Κοινοποίηση:
V1

Ντοκουμέντο :Χαμηλή πτήση Τουρκικού Κατασκοπευτικού -Καταγραφικού Αεροσκάφους Ναυτικής Συνεργασία της
Τουρκικής Ακτοφυλακής κατέγραψε πριν απο λίγες ημέρες η Κάμερα του πάντα σε ετοιμότητα «AegeanHawk» στο Στενό της νήσου Χίου και Τσεσμέ!

Τα Τουρκικά Κατασκοπευτικα αεροσκάφη αυτού του τύπου που διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό παρακολουθήσεως και τα Καταγραφής συχνοτήτων ,συνήθως ίπτανται σχεδόν κάθε μέρα πάω -κάτω το Αιγαίο απο το Πολεμικό αεροδρόμιο του DALAMAN απέναντι απο τη Ρόδο που και είναι και η έδρα τους, μέχρι και στα Στενά του Βοσπόρου

44

Αν και συνήθως τα Τουρκικά CN-235 πετούν για λογαριασμό του ΝΑΤΟ δηλαδή τα καύσιμα του και όχι μόνο συμμετέχουμε και εμείς ,ψάχνοντας δήθεν για Ρωσικά Υποβρύχια που ποτέ δεν τα εντοπίζουν …

33

Ενώ προβαίνουν σε συνεχείς καθημερινές Παραβιάσεις του FIR Αθηνών σε μια προσπάθεια να καταγράψουν τις
συχνότητες ,αλλά και τις Βάσεις των Ελληνικών εποχούμενων MM-38 Exocet ,που είναι ο φόβος και ο τρόμος για το Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό !
Συνήθως όταν καταγράφουμε τις Παραβιάσεις που είναι παρά πολλές τις περνάμε στο Ντούκου …Δείτε όμως την Χαμηλή Πτήση Ντοκουμέντο και θα κατανοήσετε πλήρως τι ακριβώς κάνουν !

22
Να επισημάνουμε οτι μπορούν να πετούν για ώρες και απασχολούν την ΠΑ με τον στέλνει Μαχητικά να τα
αναχαιτίζει …Γνωρίζοντας οτι δεν θα το Καταρρίψουν ποτέ!

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Παρτε το χαμπαρι δεν υπαρχη ελληνικος στρατος γι αυτο γινονται ολες αυτες οι παραβιασοις απο τα Μογγολια χωρις απαντηση ο στρατος που εχει εδρα το χωρο ποια που λεγεται Ελλαδα ειναι του ΝΑΤΟ των σιωνιστων παιρνουν διαταγες απο τους Εβραιους αυτοι τον διατηρουνε για αφθονο φθοινο κρεας για τις επιχειρησοις τους στιν Μεση ανατολη η ΕΛΛΑΔΑ τελειωσε ως εθνος ορθοδοξη χωρα την διαλυσανε τωρα μοιραζουνε εδαφοι αμαχητοι γεμησε λαθρομεμετια και τελος….

Comments are closed.