ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που ΣΟΚΑΡΕΙ: Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ κάνει “ΝΤΟΥ” ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙΑ, ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΚΟΛΑΝ και τις ΧΑΙΔΕΥΕΙ στα ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ! (ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)

Κοινοποίηση:
viastis-7

Ξεκινούσε με το αυτοκίνητο του από τη Νέα Σμύρνη με προορισμό την περιοχή του Παίδων. Αφού στάθμευε το όχημα του, ξεκινούσε «σαφάρι» για τον εντοπισμό των θυμάτων του.

viastis-8

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γυναίκες που προτιμούσε ήταν αυτές που φορούσαν κολάν ή μίνι και ψηλά τακούνια.

Μόλις τις επέλεγε, τις άρπαζε από το λαιμό και τις ακινητοποιούσε. Στη συνέχεια τους έβγαζε τα ρούχα και τις χάιδευε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

viastis-7

Ο άντρας ο οποίος ήταν προγραμματιστής στο επάγγελμα και αναγνωρίστηκε χάρη σε κάμερες και συνελήφθη αντιμετωπίζει τουλάχιστον επτά καταγγελίες σε βάρος του και διώξεις για βιασμό.

viastis-9

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων κινήθηκαν μεθοδευμένα αμέσως μετά τις καταγγελίες επτά γυναικών που ανέφεραν ότι είχαν πέσει θύματα του 25χρονου «δράκου».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά το “Μakeleio.gr” 

Περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες στο αυριανό εξώφυλλο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κατακουζηνού

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σιγα το σοκ που παθαμε με σχολικο χουφτωμα..
    Εδω ξεκληριζονται οικογενειες καθε μερα μεταξυ τους και το μαλακιστηριον πουτσιστηριον μας σοκαρε ρε γιδεμποροι

  2. ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΑΚΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΝΕ ΤΗΝ ΓΟΒΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ

  3. Γελοίο υποκείμενο και θρασύδειλος. Τα άτομα αυτά πρέπει να ευνουχίζονται (αν σκοτώσουν ή βιάσουν). Φυσικά πρέπει να βγουν τα στοιχεία του στη δημοσιότητα εφόσον είναι 100% ο δράστης.

    1. Φυσικά. Και συνήθως οι γυναίκες δεν καταλήγουν με λιωμένο κεφάλι. Πρόκειται για ἐλάχιστα διαταραγμένα άτομα. Είναι τόσοι λίγοι που ακόμα θυμόμαστε τα ονόματα τους. Δεν εἶναι μέρος της κουλτούρας μας ὅπως συμβαίνει ἀλλοῦ… Εἶδες τι ὡραία ποῦ στα ἐξηγῶ; Μάθε μπαλίτσα τώρα.

  4. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ’ΛΛΑ….. ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Ε?….. ΕΛΛΑΔΑ…Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΧΩΡΑ…………. Κ ΑΚΟΜΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΟΜΟΥΝΙΑ Κ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…..

    1. Τι ηθελες να κάνει βρε καραγκιοζη, σα να κυνηγαει γυφτακια μια χαρα του επιτεθηκε μισογυνη

Comments are closed.