ΒΙΝΤΕΟ: Με 11 φόνους στην πλάτη εκτός ΦΥΛΑΚΗΣ ο φαρμακοχέρης, αρχιδολοφόνος Δημ. Κουφοντίνας και οι στρατιωτικοί που έχυσαν το ΑΙΜΑ τους για την πατρίδα σάπισαν πίσω από τα σίδερα! Γεώργιος Παπαδόπουλος 26 χρόνια δεσμώτης – Νικόλαος Ντερτιλής 38 χρόνια στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Κοινοποίηση:
papadopoulos

Δείτε το βίντεο Mην χάσετε αύριο την εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Συλλεκτικό τεύχος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ? ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΕΙΜΝΗΣΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΤΤΑΚΕ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΣΟΚΟΚΚΑΛΟ ΓΕΡΟΝΤΟΓΚΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  2. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ……ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΡΙΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

  3. Απο τον Παπαδοπουλο και το Παττακο κινδυνευε η “δημοκρατια” τους,δηλαδη η μασα τους και οι αρπαχτες τους.Οι πολιτικαντηδες του κωλου ποτε δεν θα ξεχασουν ποσους μισθους+μιζες εχασαν τα 7 αυτα χρονια.Οι Ξηροκουφοντινες εξυπηρετουν τα συμφεροντα της “δημοκρατιας” τους.

  4. Το καθάρματα και τα σκουπίδια πάντα επιβιώνουν Βλέπεις οι αριστερές κοπριές είχαν έχουν και θα έχουν πάντα τα προνόμια να ζουν σκοτώνοντας και να γίνονται ηρωες

  5. Στέφανε, μην συγκρίνεις ΑΝΟΜΟΙΑ πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις …
    Είναι προσβολή για τους ΑΡΊΣΤΟΥΣ, να τους συγκρίνεις με τους ΑΧΡΉΣΤΟΥΣ …
    Είναι ιεροσυλία για τους ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, να τους συγκρίνεις με ληστές/δολοφόνους/προδότες …

  6. Πέστα Χίο! Να ‘γι’ασει το στόμα σου. Γίνεσαι η φωνή του λαού καθημερινά. Ενός λαού που νιώθει την αδικία στο πετσί του από τους φασίστες που μας κυβερνούν. Φοβερό trailer.

Comments are closed.