ΒΙΝΤΕΟ – Κασιδιάρης: Ελεύθεροι οι κλέφτες, στη φυλακή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Κοινοποίηση:
ilias

“Ο Παπακωνσταντίνου και οι κλέφτες πολιτικοί ελεύθεροι, ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή. Απαγόρευσαν στον Μιχάλη Αρβανίτη να ομιλεί! ” σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Μιχάλης Αρβανίτης – Του απαγόρευσαν να μιλάει σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (φωτό&βίντεο Μakeleio.gr)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ, ΚΛΑΣΙΔΩ..

  2. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΟΡΚΟΥΕΜΑΔΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ :
    Απηγόρευσαν σε εκλεγμένο αντιπρόσωπο του έθνους να ομιλεί σε συγκεντρώσεις του νομίμου κόμματος του Λ.Σ.Χ.Α. Δηλαδή η διαπλεκόμενη ηγεσία του Αρείου Πάγου , συνεχίζει τη συνενοχή της στην ακήρυχτη δικτατορία των προδοτών – λωποδυτών που χρεωκόπησαν την Ελλάδα και ιδιοποιήθησαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Ουδέποτε ο Χίτλερ απηγόρευσε στους πολιτικούς του αντιπάλους να ομιλούν.
    Η νεοναζίστρια όμως κ. Μέρκελ και οι απόγονοι των δωσιλόγων Ελλήνων συνεργατών του «Χίτλερ» υποτακτικοί της στην Ελλάδα κυβερνήτες και δικαστές τον ξεπέρασαν. Εύγε στους αδιάφθορους δικαστές μας και στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη μας , που επανέφερε τις μεθόδους της «Ιερής Εξέτασης» στη χώρα που καθιέρωσε τη Δημοκρατία . Οι Πατριώτες όμως του Λ.Σ.Χ.Α. θα επαναλάβουν φωναχτά τη ρήση του «Γαλιλαίου» που ήταν η εξής : «Κι’ όμως κινείται».
    Αν και μετά από αυτή τη φασιστική παρανομία , συνεχίσουν να χειρίζονται την ανάκριση για τη Χ.Α. οι εν λόγω κομμουνίστριες δικαστίνες και εισαγγελείς , θα πρέπει η ηγεσία του Αρείου Πάγου να δικασθεί για εσχάτη προδοσία . {Αρθρο 134 Π.Ν. περί αποπείρας αλλαγής του εν Ελλάδι πολιτεύματος}.
    Επίσης η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη προεκλογικώς δικαίωσε τις καθαρίστριες , στηρίζοντας με αυτή την απόφαση την κυβέρνηση των δωσιλόγων. Οταν όμως επετεύχθη ο σκοπός της και ούτω οι Τούρκογλου συνεχίζουν να κυβερνούν, μετεκλογικώς ανήρεσε την απόφασή της .
    Ούτω τις κατεδίκασε ομού με τις οικογένειές τους σε θάνατο από ασιτία. Αυτό το γεγονός μου θύμισε ένα παιδικό τραγούδι που λέγαμε στην κατοχή που άρχιζε ως εξής :
    «Πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή , και λέει στα παιδάκια νιξ φαΐ». Τώρα στη θέση της «χοντρής» θα τοποθετήσουμε το «Κογκλάβιο» του Αρείου Πάγου.
    Εύγε και πάλι στους ανώτατους εντιμότατους δικαστές μας εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ που εκδικήθησαν ούτω τις καθαρίστριες για τον καταποντισμό του κόμματός τους.
    Παρασκευή και δεκατρείς του σωτηρίου έτους για την Ελλάδα 2014 Φ.Π.

    1. Ευστοχο το σχολιο, ευγε.

      Επισημαινεις που βαστιζεται ουσιαστικα το πληγμα για το πολιτευμα και την κοινωνια μας, απο αυτην την παραλογη και αντισυνταγματικη, κατα την γνωμη μου, αποφαση αυτων των δυο καθοδηγουμενων και εγκεθατων, παλι κατα την γνωμη μου, ανακριτριων.

  3. μόλις τώρα το είπανε στο μεγκα…του κόβουμε τον λογο γιατί ηταν εμπρηστικος.χαχαχαχα τραγικά τα ΜΜΕ τραγική η δικαιοσύνη τραγικο το συνταγματικό τόξο…καημενε έλληνα ξυπνά μην πιστεύεις τσιπρες και σαμαραδες ολο το συνταγματικό τόξο το ίδιο αφεντικο.δεν θα υπαρχουν δικαιολογίες μετα δεν ήξερα.

Comments are closed.