“Βγήκε στους δρόμους για ΕΡΑΝΟ το κόμμα του λαού!”

Κοινοποίηση:
kke

“… Το πρωί 27-11-2014, έτυχε να βρίσκομαι επί της οδού Ελ.Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη.

Εκείνη την ώρα περνούσε από μπροστά μου η πορεία του Π.Α.ΜΕ.

Σε διάστημα περίπου δέκα λεπτών πέρασαν δύο φορές για να ενισχύσω το Κ.Κ.Ε.

Την πρώτη φορά πέρασαν με ένα κουτί που στην μέση είχε μία τρύπα,σαν κουμπαράς και μία κοπέλα μου είχε πει να δώσω ότι θέλω για να ενισχύσω το κόμμα.

Την ρώτησα,από την στιγμή που το κόμμα παίρνει κρατική επιχορήγηση για ποιο λόγο να βοηθήσω οικονομικά; Τόσα λεφτά τι τα κάνουν;

Δεν μου απάντησε τίποτα και έφυγε.

Μετά από λίγο πέρασαν δύο κοπέλες μα σπίρτα και μου είπαν πως το κάθε κουτάκι με τα σπίρτα κοστίζει 0,50 λεπτά και πως εάν θέλω να αγοράσω για να ενισχύσω το κόμμα.

Τις έκανα την ίδια ερώτηση,η μία από τις δύο πήγε να μου εξηγήσει για ποιο λόγο δεν φτάνει η κρατική επιχορήγηση,δεν κάθησα να την ακούσω αλλά της είπα πως από την στιγμή που το κόμμα παίρνει επιχορήγηση δεν βρίσκω τον λόγο να συνεισφέρω και πως εάν δεν φτάνουν τα λεφτά να βοηθήσουν οι βουλευτές του κόμματος που τα παίρνουν και μάλιστα αδρά.

Την στιγμή εκείνη ήρθε μία κυρία γύρω στα 55 ,η οποία αποδείχτηκε του κόμματος και με ρώτησε με ύφος ποιο είναι το πρόβλημα μου και τελικά με ποιους είμαι εγώ.

Της είπα ακριβώς τα ίδια που είπα και στην κοπέλα και πως δεν είμαι με κανέναν από τους τριακόσιους αλλά απ’ότι φάνηκε δεν ήθελε να με ακούσει,μου γύρισε την πλάτη είπε κάτι στα κορίτσια και έφυγαν.

Το κόμμα του λαού και του εργαζόμενου το Κ.Κ.Ε ,αντί με τις κρατικές επιχορηγήσεις να βοηθήσει τους άνεργους,τους άστεγους και τις οικογένειες που βρίσκονται στο όριο της φτώχιας,κάνει έρανο για να βοηθήσει το ”ΦΤΩΧΌ” κόμμα που τις επιχορηγήσεις τις κάνει σημαίες και λέω σημαίες γιατί σε όλη την πορεία υπήρχανε σημαίες του Π.Α.ΜΕ και μιλάμε για εκατοντάδες καινούργιες σημαίες,που κατά πάσα πιθανότητα ο έρανος έγινε για να κάνουν απόσβεση για την αγορά τους.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. γ…σι και κλωτσιες οπου τους πετυχαινετε τους κουμουνους και ιεχωβαδες.μην κανετε το λαθος να πιανετε κουβεντα μαζι τους λενε παπαριες και γενικα αοριστα πραγματα.οποιος απο αυτους ειναι μαγκας και μπορει να σταθει σε διαλογο τον περιμενει ο φασιστας κωστας πλευρης.αντε να σας δω παρτε ποζα και μη σφιγκεστε

  2. Αυτό το προδοτικό κόμμα που συμπεριφέρεται σαν θρησκευτική σέχτα (αυτός είναι ο λόγος θεοποίησης του σφαγέα Στάλιν) έχει γίνει ο εφιάλτης του Ελληνικού έθνους. Ας θυμηθούμε την Μ. Ασία και την συνεργασία του με Κεμάλ πολεμούσαν τον Ελληνικό στρατό,το ιδιώνυμο που αναγκάσθηκε να ψηφίσει ο Βενιζέλος, τις ταραχές και γενική απεργία που έφεραν την δικτατορία Μεταξά, τις δολοφονίες Ελλήνων αντιστασιακών (Ψαρός)για τον σφετερισμό της εθνικής αντίστασης στους Γερμανούς, την γενοκτονία στου Μελιγαλά απο τον αιμοβόρο Βελουχιώτη και τον πράκτορα των ξένων Μπελογιάννη.
    Δεν αρκούνται στο μισό βουλευτικό μισθό, την κρατική επιχορήγηση,τα ακίνητα του εξωτερικού, τις κρυφές χρηματοδοτήσεις (τα οικονομικά του δεν τα ελέγχει το κράτος), αν δεν τους φτάνουν ας πουλήσουν το ακίνητο του Περισσού (ή να το δώσουν σε άστεγους Έλληνες) μετά να έλθουν για ζητιανιά.

    1. Αδερφέ, Κανείς δε θεοποίησε τον Ι.Β.Στάλιν, Απλά δεδομένων των διαχρονικά Αλληλοσυγκρουόμενων ΓεωΠολιτικοΟικονομικών Συμφερόντων η Εξουσία είναι Άσπρο -Μαύρο,Ι.Β.Στάλιν ή Τ.Φ.Κένεντυ,διαλέγεις και παίρνεις.

  3. Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 27-11-2014 πήρανε μέρος η Γ.Ε.Σ.Ε.Ε και η Α.ΔΕ.ΔΥ,ήτανε ημέρα γενικής απεργίας.
    Το ΠΑ.Μ.Ε για ποιο λόγο έκανε μόνο του πορεία;
    Η απεργία δεν είχε κοινό σκοπό,δηλαδή ενάντια στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου που εξαθλιώνει τον Έλληνα πολίτη με την μεγάλη φορολογία,την μείωση των μισθών και των συντάξεων;
    Για ποιο λόγο τότε δεν ενώνονται όλοι μαζί έτσι ώστε να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα;
    Για ποιο λόγο να υπάρχουν σημαίες με χρώματα κομμάτων σε αυτές τις πορείες διαμαρτυρίας;
    Δεν πρέπει κάποτε τα κόμματα,όποιο κόμμα και να είναι αυτό,να σταματήσουν καπηλεύονται τις καταστάσεις;
    Όλοι τους όλα αυτά τα χρόνια,Κ.Κ.Ε, ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τα λοιπά κόμματα δεν ήταν μέσα στην βουλή και δεν είχαν επίγνωση το τι γινόταν όσο αφορά τα οικονομικά της χώρας μας;
    Και παρ’ολα αυτά έχουν και το θράσος να μας λένε ότι θα ”σώσουν” την χώρα μας και θα την βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο που βρίσκετε,δηλαδή θα μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
    Μπείτε στο youtube, ψάξτε και δείτε παλιές και πρόσφατες πολιτικές δηλώσεις όλων αυτών που ισχυρίζονται ότι θα μας ”σώσουν”,δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε https://www.makeleio.gr/?p=182014.
    Τελικά αυτοί(οι πολιτικοί) δεν φταίνε,βρήκανε και κάνουνε.
    Για να δούμε ”άσπρη” ημέρα πρώτα πρέπει να ξυπνήσουμε εμείς.

  4. 250000 ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ,38000 ΝΕΚΡΟΙ,22ΟΟΟ,ΣΤΟ ΟΥΖΠΕΚΙΣΤΑΝ,ΔΕΝ ΒΡΕΘΙΚΑΝ ΠΟΤΕ,47000,ΣΤΗΝ ΣΤΕΠΑ ΤΗΣ ΣΙΒΙΡΙΑΣ ΤΑΙΓΚΑ,ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΙ.ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΝΙΣΙΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟΩΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΕΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΝ,ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΕΣ ΣΑΣ,70.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ ΕΞΟΝΤΟΣΕ Ο ΓΑΜΟΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΣΟΙ ΠΟΛΥΤΕΣ

    1. Πιστεύω πως αν παρέλειπες το “ΓΑΜΟ(με Όμικρον) ΤΗΣ(με ΉΤΑ) ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ” (προφανώς από ΥΠΕΡΒΆΛΟΝΤΑ ΑΝΔΡΙΣΜΌ) σεβόμενος πως είναι ΓΝΙΣΙΕΣ(με Γιώτα) Ελληνίδες ΠΟΛΥΤΕΣ(με Ύψιλον) δε θα άλλαζε η Ουσία του Κειμένου Σου.

      1. Συγνώμη που σ’αδίκησα καθώς δεν αναφέρθηκα στη λέξη ΜΑΝΕΣ(ΟΥΆΟΥ ΟΛΌΣΩΣΤΗ)

  5. Οι αλήτες οι κουκουετζήδες πούλησαν και την κρατική άδεια (κλειστού επαγγέλματος) του “902” σε “off shore”, τι ψάχνεις..;

  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΑΥ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΑΥ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΧΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΤΕΡΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Κ.Α.

    1. Αδερφέ,
      Το “Μεγάλο Έγκλημα” του Ι.Β.Στάλιν,ΔΕΔΟΜΈΝΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ, ΔΟΞΑΣΜΈΝΗ ΚΙ ΥΠΈΡΟΧΗ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ,είναι πως εξόντωσε τους αντιπάλους Του πριν εκείνοι Τον Δικάσουν και Τον Φυλακίσουν όπως Τον Θ.Κολοκοτρώνη,Τον Εξευτελίσουν καταντώντας Τον Ζητιάνο όπως Τον Νικηταρά και Τον Δολοφονήσουν όπως Τον Ι.Καποδίστρια.

      Υ.Γ. Δεδομένου ότι πρόσφατα ο υπέργηρος Φ.Κάστρο ανέφερε τους Αρχαίους Σπαρτιάτες ενδεχόμενα ο Ι.Β.Στάλιν νά’χε διαβάσει την Ιστορία της Επανάστασης του Εικοσιένα.

  7. Δωστε τους καροτα,ειναι φτηνα,μουχαχαχα.

  8. Πιστός, Αφοσιωμένος κι Ορκισμένος Ορθόδοξος Μαρξιστής – Λενινιστής ΨΗΦΊΖΩ ΚΚΕ γιατί ΠΙΣΤΕΎΩ πως ο Λαός Μας τοις Κείνου περί Επαναστατικού Χρέους των Μη Προνομιούχων, Μη Εχόντων και Μη Κατεχόντων ρήμασι πειθόμενος θα αξιωθεί light version του κλασσικού Οκτώβρη του Δεκαεφτά δικαιώνοντας τον Αγώνα του Περισσού. Προσωπικά ΨΗΦΊΖΩ Κ.Κ.Ε. γιατί ΛΥΠΆΜΑΙ τη Τριαδική ΤηλεΗγεσία Του Δ.Κ., Α.Π. και Λ.Κ. Μία Τραγική ΤηλεΗγεσία μαχόμενη για τη Λαοκρατία (κατά δήλωσή της πάντα) που πληρώνει το Τίμημα Ανάξιας Ταξικής Πάλης με τον Υπέρβαρο Σωματότυπο ΤηλεΜπροστάρη και ΤηλεΜπροσταρισσών. Αιτία κατά Κύκλους του Κόμματος? Καταθλιπτική βουλιμία λόγω Κοινωνικής Ευαισθησίας, Τύψεων και Συναίσθησης της Ευθύνης Τους για τα Πάθη Μας. Προσωπικά ΨΗΦΊΖΩ Κ.Κ.Ε. γιατί ΤΙΜΏ την Τριαδική ΤηλεΗγεσία Του Δ.Κ., Α.Π. και Λ.Κ. Μία Ηρωική ΤηλεΗγεσία που κατασυκοφαντούμενη από Πανικόβλητους Αντιπάλους Της για Συνέργεια στη Μνημονιακή Λα’ι’κή Ήττα (έγκλημα τελεσθέν δια παραλείψεως αντίστασης) Κρατάει Ψηλά -με το χρυσοφόρο αζημίωτο πάντα- τη Λατρεμένη Bandiera Rossa, έστω και με πλαστικά λάβαρα τσέπης στα χέρια Κομματικών Σουλατσαδόρων και ντουντούκες λυτρωτικών τσιτάτων στα χείλη Τοπικών και Κλαδικών Κομματικών ΑνθΥποΗγετίσκων ανά τας οδούς και τας πλατείας. Προσωπικά μου ΑΡΚΕΊ πως δε παρέδωσε -και δικαίως- το Όραμά Της σε Ψευδεπίγραφα Οπορτουνιστικά Μπουλούκια με Θλιβερούς Θιασάρχες προδίδοντας τη Μνήμη Όλων Εκείνων που πάλεψαν, ονειρεύτηκαν και θυσιάστηκαν για το Κόμμα και το Λαό στην Εξουσία. Προσωπικά ΨΗΦΊΖΩ Κ.Κ.Ε. γιατί ΕΥΓΝΩΜΟΝΏ τον Καταξιωμένο Κομματικό Στρατό Του. Ένα Ειρηνικό μα Ανυποχώρητο Κόκκινο Στρατό ταγμένο να φυλάγει ΔΕΞΙΟΦΑΝΏΣ (στάχτη στα μάτια των Αστών για να πιαστούν στον ύπνο) Ταξικές Θερμοπύλες μέχρι τη μετ’αναβολή Δικαίωση του Εμφύλιου. Είναι το Στοίχημα με την Ιστορία που θα κερδίσει ο διαχρονικά Γενναίος, Περήφανος κι Αδούλωτος μα συγκυριακά θυματοποιημένος, εξαθλιωμένος και παραδομένος χωρίς όρους Λαός Μας αφού αργά ή γρήγορα θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΊ, θα ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ Κέντρα Εξουσίας, Μέσα Παραγωγής, Λεωφορεία, Τρόλε’υ’ και Εκδοτήρια Εισητηρίων και θα ΚΑΛΈΣΕΙ τους ΣφυροΔρεπανοΕμμονικούς (κατά τίτλο πάντα) Κομματικούς ΤηλεΜπροστάρηδές Του να προσφέρουν τις Καλές Υπηρεσίες Τους ως Σύμβολα – Μασκότ της Λαοκρατίας κι Εγγυητές του “πακέτου” Εθνική Ανεξαρτησία, Λα’ι’κή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Τέλος Καλό, Όλα Καλά (William Shakespeare).

    1. Υ.Γ. Μόνο Εχθρός Του Λαού, Οπορτουνιστής κι Αρνητής της Αλήθειας δικαιούται να ΑΡΝΗΘΕΊ πως Ο Μπροστάρης, Άξιος κι Ιδανικός Σύντροφος Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κόμματος Δ.Κ. κι ΟΙ Συντρόφισσες – Βουλευτές Α.Π. και Λ.Κ. είναι ΑΝΤΆΞΙΟΙ Της Τρισένδοξης Κληρονομιάς Των Κ.Μάρξ, Β.Λένιν, Οκτωβριανής Επανάστασης, Ρωσικής Νίκης στον Β’ Π.Π. μα ουχί και του Ι.Β.Στάλιν καθότι Σφαγέας Του Λάου Του, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ, Εξοριών, Εκτοπίσεων και Φυλακίσεων ΗΡΏΩΝ – Ανθρώπων της διπλανής πόρτας που βασανίστηκαν απάνθρωπα και πολλοί εκτελέστηκαν φωνάζοντας ΖΉΤΩ ΤΟ ΚΚΕ. Ανθρώπινα μεν το σφάλειν, εκ προθέσεως ή πλάνης τα ψευδή μαρτυρείν κι ανάξια αποφαίνεσθαι μα διαχρονικά ο Ιστορικός του Μέλλοντος ΔΙΚΆΖΕΙ ΠΆΝΤΑ ΚΡΊΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΌΜΕΝΟΥΣ ΔΊΚΑΙΑ.

  9. Πήραν τους δρόμους οι ιεχωβάδες του Περισσού

  10. ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΧΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΟΥΣΤ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ.

  11. Αυτοί είναι οι σπαγγοραμένοι του περισσού.Δεν τους φτάνουν τα εκατομμμύρια των κρατικών επιχορηγήσεων και των χιλιάδων ευρώ από τους μισθούς βουλευτών ,τα οποία έτσι κι αλλιώς τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός, ζητιανεύουν και για περισσότερα.Ήθελα να ξερα τί τα κάνουν.Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ τα ξοδεύουν για τον Ελληνικό λαό.

Comments are closed.