Βγάλε τον σκασμό σου ρε Μ@λακα του ΣΥΡΙΖΑ! «Σφαγή» δημάρχου Μάνδρας με τον Κωνσταντινέα του ΣΥΡΙΖΑ! «Να πάς στην Καλαμάτα να πουλήσεις τσαμπουκά»- «Απολογήσου»

Κοινοποίηση:
0002

Με εκατέρωθεν «φωνές» αλλά ιδιαίτερη ένταση από την πλευρά του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα εξελίχθηκε η συζήτηση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά, με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα» της είπε ο βουλευτής Μεσσηνίας, με τη δήμαρχο να του ζητά να πάρει πίσω όσα είπε, χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο.

«Την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα», συνέχισε ο κ. Κωνσταντινέας, ζητώντας επίμονα από την κ. Κριεκούκη να απαντήσει. «Τι κάνατε εσείς τότε;», ρώτησε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές».

«Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά… Αυτός είναι λαϊκισμός», του απάντησε η κα Κριεκούκη.

«Εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη.. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται», ανέφερε ο κ. Κωνσταντινέας.

«Από τον τρόπο που μιλάει πρέπει να είναι και πολύ χαμηλό το μορφωτικό του επίπεδο. Φαίνεται ότι αναδείχθηκε από το ποδόσφαιρο, εγώ αναδείχθηκα στο δήμο μου», του είπε η Δήμαρχος Μάνδρας.

«Εγώ κυρία μου αναδείχθηκα από το φούρνο μου», ανταπάντησε ο κ. Κωνσαντινέας και απευθυνόμενος στη δήμαρχο είπε: «Απολογήσου». «Προστατέψτε με, εγώ δεν έχω κανει χαρακτηρισμό», είπε απευθυνόμενος στη συνέχεια στον Γ. Αυτιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Βαλανε τους μ@λ@κες να χτυπιουνται για να εκτονωθειτε ,και θα ληξει οπως παντα εδω.
    20 νεκροι .Καμια συλληψη καμια παραιτηση

  2. Δεν έχω καταλάβει υποστηρίζετε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Η κυρία ήταν δημαρχος απο το 2006-2010 και δημοτική συμβουλος μεχρι το 2014 που επαναξελέγη. Εχεις τεράστιες ευθυνες για τα μπαζωμένα ρέματα. Το έχετε τερματίσει. Ειναι η πρωτη φορά που γραφω σχόλιο γιατί τελικά εχετε γίνει ουρά της πασοκονουδούλας Ελεος πια!!

  3. Δεν του έφτασε του καλαματιανού μαλάκα που πνίγηκαν τόσοι άνθρωποι, βγήκε και μας είπε πως καλά έπαθαν.
    Βρε την καλαματιανή σκουλικαντέρα με το λιγδιασμένο μούσι.
    Στείλτε τον κατά τη ΜΑΝΔΡΑ να του σφυρίξουμε δυο τρία καλαματιανά ……

  4. Τι του δώσανε να πιεί του ανώμαλου του πιθηκάνθρωπου και χίμηξε έτσι στη Δήμαρχο.
    Καλέ είναι πολύ κακιές αυτές οι ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ φουρνάρισες.

  5. ΒΡΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ, ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΡΕΛΙ

  6. Καλά γιατί ούρλιαζε έτσι αυτός ο -έας, ο μαλάκας, ο φουρναρέας, ο Καλαματαρέας, ο βλακαρέας, ο σαπιοκοιλαρέας, ο κλεφταρέας, ο πουσταρέας, ο αφιονισμένος.
    Τι είναι αυτός ο καβλιάρης και ουρλιάζει έτσι, από πίσω του την έχωασν, μήπως είναι κανένας ΣΥΡΙΖΟ- επιβήτορας της ΔΟΥΡΟΥ, ο μαλακέας, ο φουρναρέας, ο πισωγλέντης και πιπαρέας;
    ΟΥΣΤ βρε πισωγλενταρέα.

  7. Έλα μακελειό έλεος ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ άμα ήταν δήμαρχος το 2007 – 10 πως συνέχιζαν να χτίζουν πάνω στα ρέματα οι κάτοικοι !?

  8. ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ

  9. Βάζω στοίχημα πως πολλοί από εδώ είναι πρώην πασόκοι που αν τους ρωτήσεις, το παίζουν κότα, δεν ξέρουν το παρελθόν….

  10. Αυτος ο κωλοβλαχος, αυτος ο τραμπουκος απο την Καλαματα βγηκε να βρισει τους νεκρους και αυτους που εχασαν τα σπιτια τους.Ενα απο τα μουνο…α που απαρτιζουν την σαπιοκυβερνηση του Τσιπρα.

  11. Αυτο το πανελληνιως αγνωστο μουνο…ο του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν εβγαινε να βρισει τους νεκρους της Μανδρας δεν θα τον ηξερε κανεις.Βγηκε ρωι πρωι στον Αυτια για να βγαλει αθωα την ανικανη Ρενα πιπα Δουρου.

  12. Άντε ρε αρχιδι βγάλε το σκασμο παλιομπινε άντε σφύρα κανένα αγώνα και βάλε και την σφυρίχτρα στον κωλο σου σκατοβρωμιαρη!! Πρώτη και τελευταια σας ήτανε ας τα βλέπουν αυτοί οι κωψοχερηδες ηλίθιοι που σας ψήφισαν!!!

  13. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΗΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ …ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,,,,,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

  14. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΖΟΥΝ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…ΑΝΤΕ ΒΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ

  15. Χειρότεροι Γκαιμπελίσκοι από τους πρασινοφρουρούς του σάπιου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ…..

  16. Μια χαρά τα ειπε ο Καλαματιανός…όλοι οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες των τελευταίων 40 χρόνων πρέπει να περάσουν από έκτακτα στρατοδικεία….για τον άλλο τον φλουφλη της ΝΔ με την γραβάτα….τον γαμπρό….δεν λέτε τίποτα????…οι δημοσιογράφοι είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για το χάλι της πατρίδας μας

  17. Αυτό το πολιτικό τσογλάνι κατηγορεί την Δήμαρχο για λαικισμό την ώρα που η μελέτη και τα κονδύλια για το αντιπλημμυρικό της Μάνδρας ειναι στα συρτάρια της Δούρου κλειδωμένα. Επίσης μιλάνε για λαικισμο τα πολιτικα τσογλανια που έταξαν α) διαγραφή χρεών β) κατάργηση ΕΝΦΙΑ γ) κατάργηση Μνημονιου μέρα-μεσημέρι δ) κανενα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη) ε) μισθός στα 751 ζ) παράλληλο πρόγραμμα) η) επαναδιαπραγμάτευση θ) κίνημα δεν πληρώνω ι) διατήρηση αφορολόγητου στα 9200 ευρώ κ) καμία αύξηση ΦΠΑ κ) διατήρηση χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά λ) καμια αύξηση στον ειδικο φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα και πολλές άλλες τέτοιες ανοησίες.

    ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ απαντάμε με ότι είχαν υποσχεθεί!

Comments are closed.