Βγάζουν και γλώσσα οι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! Τους θίξαμε το ανύπαρκτο βρωμο-κόμμα τους! ΔΕΙΤΕ τι έγραψαν στο facebook για τον Στέφανο Χίο! ΟΥΣΤ ρε Ισλαμοφασίστες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ακομα και τα πακια σφαλιαριζουν τους ναζηδες

  2. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ Η ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ.ΕΞΩ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

  3. ananızın amına kadar yolunuz var….puştlar….
    μεταφρ. παρτε δρομο στις μανας σας το μ…………ΝΙ

  4. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΞΙΑ . ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΒΡΩΜΙΚΑ .ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΣΕ ΝΕΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ η ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣ .ΜΙΑ ΣΟΥ , ΜΙΑ ΜΟΥ .

  5. Ποιό κόμμα σας, ρε ισλαμοπιθήκια ;;;
    Ποιός σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε ξένη χώρα, στην οποία εισβάλατε παράνομα ;;;
    ΄Ετσι σας λένε οι κεερφάδες ;;;
    ΄Αει στα τσακίδια και στον αγύριστο, κ@λο-απολειφάδια που θα μας πείτε “όχι στην ισλαμοφοβία” … Ποιός σας είπε ότι σας φοβόμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ … ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, σας λέμε … κι αφού δεν σας θέλουμε, ξεκουμπιστείτε και φύγετε όσο προλαβαίνετε , γιατί όταν σας ξεκουμπίσουμε εμείς, δεν σας εγγυώμαστε για τίποτα … όπως δεν εγγυώμαστε και τίποτε σε αυτές τις κωνσταντινο-κουρκούλες, που σας σιγοντάρουν και σας έχουν κάνει να πιστέψετε, ΒΛΑΚΕΣ, ότι θα φύγουμε εμείς από εδώ, για να μείνετε εσείς … Κάν΄τε όρεξη Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΑ … και θα καλοπεράσετε ωσονούπω …

  6. Έτσι πάει, και οι Αλβανοί το πρώτο χρόνο χεσμένοι ήτανε, τώρα που έβγαλαν χρήμα και πατάνε στα πόδια τους έχουν βγάλει μια γλώσσα από δω μέχρι τα Τirana…καιρός να πάρουν δρόμο, όλοι μαζί οι καθυστερημένοι. Αλλά και συ ρε παλιομαλάκα Έλληνα σταμάτα να τους παίρνεις στη δουλειά.
    ΜΑΛΑΚΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ο μεγαλύτερος ανθέλληνας είναι ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ. Και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε..μην τα περιμένουμε όλα από τους πολιτικούς, αυτοί βασικά είναι αποδεδηγμένα κόπανοι και πούστηδες, ας κάνουμε και εμείς κάτι. Άμα δεν έβρισκαν δουλειά όλοι αυτοί να σου πω εγώ πόσο καιρό θα καθόντουσαν εδώ, σε ένα 3μηνο την είχαν κοπανήσει.

  7. Αι σιχτίρια ρε ισλαμοπίθηκοι .Ξεκουμπισθείτε απο την χώρα μας.Στα τσακίδια να πάτε…

  8. Χαχαχαχ,πολύ το απολαμβάνω.Έτσι μπράβο ελληνοραγιάδες,συνεχίστε να τους δίνετε λεφτά,συνεχίστε να τους λυπάστε και θα πάρετε το ευχαριστώ σύντομα,πολύ σύντομα.Ειδικά εσείς οι μαλακισμένες ελλεινίδες,ΕΙΔΙΚΑ εσείς σιχαμένες ψυχοπονιάρες ”ώχου μωρέ ο καημενούλης”.Ούτε να σας φτύσω πατσαβούρες

  9. ΟΥΣΤ καρικατούρες ανθρώπων που μου θέτε και κόμμα.Πίσω στις χαβούζες σας που μου θέτε και σαρία.Θα έχετε άαχημα ξεμπερδέματα να ξέτε!

  10. “Απ’τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ’την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σφάζω”

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΕΟΓΛΥΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ……………………….

  11. ΡΕ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΗΔΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ;
    ΟΥΣΤ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

  12. ΕΜΑΘΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ;ΧΑΧΑΧΑ
    ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ…

  13. ΦΑΤΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΧΙΟΥ. ΝΕΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ… ΤΟΥΡΛΟΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

  14. ”””””'”Πάσσαλος, πασσάλω εκκρούεται”””………
    όπως ήρθατε θα φύγετε …..που το σωστό είναι σας έφεραν τα 3 μεγάλα κόμματα οργανωμένα και στημένα εδώ και 27 χρονια…………

  15. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΩΧΑΜΕΤ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    1) ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ; ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΄ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ 72 ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. .
    2) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ; ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΙΣΛΑΜ

Comments are closed.