Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Καρατζαφέρη και την τηλεόραση του «αρτ»

Κοινοποίηση:
καρατζαφέρης

Συγκλονισμένοι στο κανάλι των Τζιτζιφιών

Ήταν ο πολιτικός του πατέρας! Με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ περιγράφει την σχέση του με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ Κωσταντίνο Μητσοτάκη!
Την δεκαετία του 80 ο Καρατζαφέρης με την tv press και τις αξέχαστες βίντεο κασέτες θα αποτελεί την φωνή ενημέρωσης για τους Νεοδημοκράτες! Η μαχητικότητα του νεαρού τότε δημοσιογράφου θα προκαλέσει εντύπωση στην Μαρίκα Μητσοτάκη!
Η ίδια θα είναι αυτή που θα δώσει σκληρή μάχη με τον σύζυγο της! Θα περάσει της Μαρίκας και έτσι στα τέλη του 80 ο Καρατζαφέρης θα πάρει τηλεοπτική άδεια!
550_334_144125

Θα γεννηθεί το telecity, το σημερινό αρτ!
Το πρωί κατά την διάρκεια του ζάπινγκ το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη φέρει δίπλα από το λογότυπο του , το σήμα του πένθους!

art mitsotakis

art mitsotakis1

Για τον Καρατζαφέρη , πολλά μπορεί να πει κάποιος, δεν είναι όμως αχάριστος και δεν ξεχνά!
mhtsotakhs_karatzaferhs
Δείτε την εκπομπή αφιέρωμα για τον Κ. Μητσοτάκη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ζουμε για την ωρα που θα τιναξουν τα πεταλα ο Εβραιος Ααρων Αβουρης η αλλιως ο Κωστας Σημιτης, ο Αλεξης Μερκελιστης Τσιπρας, το γουρουνι ο Καμμενος, η κωλογρια ο αρχιμαφιοζος Φλαμπουραρης και η αθλια αμερικανοεβραικη Λινατσα ο Τζεφρυ Μινεικο παπανδρεου.Ολα αυτα τα σκουπιδια μολις τα τιναξουν πρεπει να βαλουμε την μουσικη να παιζει δυνατα και ολοι να πανηγυριζουμε εξω στους δρομους.Ειναι ολα αυτα τα καθικια, οι δολοφονοι του Ελληνικου λαου που μας κατεστρεψαν την ζωη.Να φανε σκατα και τωρα και μετα το θανατο τους.

  2. Ζησαμε την βρωμικη δεκαετια του 80 με τους πρασινορουφιανους του παπατζη Ανδρεα Μινεικο Παπανδρεου, που ηταν η αρχη της χρεοκοπιας της Ελλαδας.Κουμαντο εκαναν παντου οι πρασινοφρουροι.Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα Μινεικο, του Εβραιου καθηγητη απο το Μπερκλευ που εστειλαν οι Αμερικανοσιωνιστες στην Ελλαδα για να κανει την βρωμικη δουλεια, ειχε επιβαλει παντου χουντα τυπου Κανταφι, Σανταμ και Ασαντ.Το μουνι της Μιμης εσερνε μαζι με τον γερο και την ελλαδα σε υπερπληθωρισμο και σε υπερχρεωση.Εκεινη την στιγμη η μαχητικη Νεα Δημοκρατια του Κωνσταντινου Μητσοτακη με τον Μιλτιαδη Εβερτ και τον ραδιοσταθμο Αθηνα 9,84 και την ελευθερη τηλεοραση του Καρατζαφερη εσπασαν την ομερτα που ειχε επιβελει στην Ελλαδα το κλεφτοπασοκ.Ολα τα σκουπιδια, τα καθαρματα, οι ρουφιανοι του κλεφτοπασοκ του Ανδρεα, σημερα βρηκαν στεγη στο βρωμικο μορφωμα του πολιτικου τενεκε Αλεξη καρπαζοεισπρακτορα Τσιπρα.

  3. κατακάθια της κοινωνίας μιζαδόροι αρχαιοκάπηλοι βδέλλες του λαού κακό ψόφο να έχετε όλοι σας.

  4. Τι να μην πενθεί. Πέθανε ο μέντορας του. Ο ευεργέτης των Αλβανών. Τρεις συντάξεις μέχρι τα 99 και ο ραγιάς Έλληνας τρώει από τα σκουπίδια.
    Στα τέσσερα ραγιάδες…

    1. κι εσεις οι ναζι το ιδιο ειστε, καρπαζοεισπρακτορες και συστημικα τσογλανια

      1. κι εσεις οι χαζοι το ιδιο ειστε, καρπαζοεισπρακτορες και συστημικα τσογλανια

      2. Συγνωμη ομως ξερεις τι θα πει ΝΑΖΙ ; Και με το ξερεις εννοω αν γνωριζεις ακριβως αυτο στο οποιο αναφερεσε.
        ΜΦΧ

  5. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

Comments are closed.