Βίντεο-Φωτορεπορτάζ Makeleio.gr:Ο Βασιλάκης Κικίλιας το παιδί – θαύμα της ελληνικής πολιτικής έκανε…γυρίσματα του “Λουστράκου” στη Φωκίωνος Νέγρη- Έκαναν…εμποροπανήγυρη το πρόγραμμα “Θησέας” – Δείτε την γκριμάτσα του υπουργού ΠΡΟΠΟ στην ερώτηση του makeleio.gr για τα καλάσνικοφ στην Αριστοτέλους!

Κοινοποίηση:
kikilias-1-makeleio

Πρώτη ενημέρωση 17:03

Με τουριστική διάθεση εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Βασίλης Κικίλιας στις περιπολίες ομάδων που διενεργούν ελέγχους στο πλαίσιο του προγράμματος “Θησέας”.Με συνοδεία που βάραγε…το ντέφι και…χόρευαν οι “Αρκουδιάρηδες”, που φλέρταραν ανοιχτά κορίτσια στο πέρασμά τους ,η νέα αιφνιδιαστική παρουσία του Βασίλη Κικίλια σε περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας.

kikilias-2-makeleio

Γυρίσματα της κλασσικής  ταινίας “Ο Λουστράκος” του 1962 με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον μικρό Βασιλάκη Καΐλα που υποδύεται τον αγωνιστή βιοπαλαιστή θύμιζε ο “υγιεινός περίπατος” του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Το makeleio.gr βρέθηκε στην εικονική(;) επιχείρηση της αστυνομίας στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στις οδούς Δροσοπούλου και Φωκίωνος Νέγρη, παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια.

3

Ο Βασίλης Κικίλιας, υποτίθεται πως ενημερώθηκε από το ένστολο προσωπικό τους πολίτες και τους καταστηματάρχες της περιοχής της Κυψέλης, για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν .

2

Φυσικά έκανε τον…κινέζο τουρίστα όταν ρωτήθηκε από το makeleio.gr για τα βίαια κρούσματα εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

 

Δείτε τα σχετικά βίντεο του makeleio.gr:

Αμηχανία και παγωμένα χαμόγελα του Βασίλη Κικίλια στην ερώτηση της ρεπόρτερ του makeleio.gr για τα καλάσνικοφ που βγήκαν…παγανιά στην Αριστοτέλους:

Τετ-α-τετ του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με πολίτες της Κυψέλης που του θέτουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Για καφεδάκι στην Φωκίωνος πήγε ο άνθρωπος…..άμεσως εσείς να τον φάτε…. 😀 χαχαχαχαα

  2. Εδώ στη Φωκίωνος δε μπορούν να μαζέψουν τα μηχανάκια και τους σκύλους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα μικρά παιδιά που παίζουν, που δεν έχουν αλλού να πάνε.
    Οι μεν σκύλοι είναι επικίνδυνοι διότι δεν έχουν λουρί και θα τραυματίσουν κάποιο παιδάκι (ένας πήγε να δαγκώσει ένα παιδάκι 2 ετών). Παραβλέπουμε δε ότι αφοδεύουν παντού και βρωμάει όλος ο δρόμος.
    Τα δε μηχανάκια βολτάρουν ανενόχλητα πάνω στο δρόμο και με μεγάλες ταχύτητες και θα χτυπήσουν κανένα παιδάκι. Αν συμβεί ατύχημα όλοι θα κάνουν τους ανεύθυνους.

  3. Τι ερώτηση ήταν αυτή εάν γνώριζε για τα Καλάσνικοφ !!!

    Έπρεπε να τον ρωτήσεις !

    Εάν γνώριζε τον φίλο του τον ….. Στράτο από την Νέα Υόρκη !

    Ναι ναι ναι , εμένα δηλαδή !

    Εμένα που εργαζόμασταν μαζί στην Αστορια !!!

    Για πες μας φίλε …. πως και πότε και γιατί έγινες υπουργός ?

    Θα με φάει η ζήλια μωρέ αδερφέ μου !

    Άντε να μην πω καμιά βαριά κουβέντα βραδιάτικα !

    Χμμμμ , αφού τα κατάφερες …. συγχαρητήρια !

    Πρόσεξε όμως !

    Τα χεράκια σου μακριά από τον …. Στέφανο Χίο !

    Γιατί θα στα κόψω !

    Και γνωρίζεις ότι μπορώ !

    Άι σιχτίρ !
    Στράτος Δ.

  4. Αιφνιδιαστική η παρουσία του. Απλώς την πήραν χαμπάρι όλα τα κανάλια! Πάλι καλά πάντως!

Comments are closed.