Βίντεο-Φωτο “Μakeleio.gr”:Πορεία στο σημείο που “έπεσε” ο αδικοχαμένος Θανάσης Καναούτης-θύμα της κρατικής καταστολής-Στην πατρίδα του Περικλή η ζωή “κοστολογείται” 1 εισιτήριο!

Κοινοποίηση:
kanaoutis-poreia-makeleio

Τον Αύγουστο του 2013, ο άνεργος, Θανάσης Καναούτης, 19 χρονών από το Περιστέρι τόλμησε να επιβιβαστεί στο τρόλεϊ 12 Αθήνα – Περιστέρι χωρίς εισιτήριο. kanaoutis-makeleio

Ο ελεγκτής που έκανε τη βάρδια του μαζί με τον οδηγό, αφού τον εντόπισαν, και επειδή αρνήθηκε να αποδεχτεί το πρόστιμο υπερασπίζοντας την κοινωνική του ανάγκη να μετακινείται ελεύθερα με τα ΜΜΜ, φέρονται να τον πέταξαν έξω από το τρόλεϊ αφαιρώντας του τη ζωή για ένα εισιτήριο.

kanaoutis-(2)-makeleio

Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου διοργανώνει απόψε(6:30 μ.μ) πορεία στη πλατεία Περιστερίου.kanaoutis-(4)-makeleio

kanaoutis-(1)-makeleio

Αυτή την ώρα έχουν σταματήσει τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία απο την Τροχαία στην πλατεία Περιστερίου. Περίπου 500 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο σημείο που άφησε ο Θανάσης την τελευταία του πνοή.

kanaoutis-(3)-makeleio


 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΓΡΙΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

AΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗ…ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΑΟΥΤΗΣ.ΟΔΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΑΤΕΡΑΣ 19ΧΡΟΝΟΥ: “ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πιο πολιτικό κόμμα είναι πίσω από “Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου”? Πιο κόμμα πάει να καρπωθεί τον θάνατο του παιδιού? Την πορεία και το πανό δεν τα έφτιαξαν οι γονείς του παιδιού ούτε οι φίλοι του. Κάποιος πάει να κερδίσει κάτι από τον θάνατό του. ΑΗΔΕΙΑ.

Comments are closed.