Βίντεο από την καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων ανέβασαν οι αντιεξουσιαστές! ΔΕΙΤΕ πως ρημάζουν τα πάντα ανενόχλητοι!!!

Κοινοποίηση:
at-ex5

Το δικό τους βίντεο από την καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων δημοσιοποίησαν πριν από λίγο στο Indymedia, μαζί με φωτογραφίες. Στο βίντεο φαίνονται οι  κουκουλοφόροι να πλησιάζουν το κτήριο τής οδού Καλλιδρομίου, να προκαλούν φθορές στα οχήματα και τη σκοπιά του τμήματος και ξαφνικά ακούγεται μία φωνή να λέει “πάμε-πάμε”. Τότε οι κουκουλοφόροι απομακρύνονται και εκτοξεύουν τις βόμβες μολότοφ.

a1a2a3a4
Δείτε το βίντεο:

Το οπτικοακουστικό υλικό συνοδεύεται και από το παρακάτω κείμενο ανάληψης ευθύνης:
Πιστοί στη στρατηγική μας για διατάραξη της ομαλής κυκλοφορίας ναρκωτικών στην Πλατεία, την Κυριακή 24/4/2016 και ώρα 15:30 το μεσημέρι, βρεθήκαμε μαζικά έξω από το 5ο Α.Τ. Εξαρχείων και επιτεθήκαμε στους προστάτες του κυκλώματος διακίνησης, σπάζοντας και βάζοντας φωτιά σε οχήματά τους, στο φυλάκιό τους, στην είσοδο του τμήματος. Η σύγκρουση με τις μαφίες και τους προστάτες τους είναι μέρος του ευρύτερου κοινωνικού και ταξικού αγώνα ενάντια στη συνθήκη της εξαθλίωσης και της υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν συνολικά στην κοινωνία το κράτος και το κεφάλαιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Όταν τους ρίχνουμε καρπαζιές βγαίνουν και κλαίγονται στα site και στα κανάλια…Όταν είναι μόνοι τους και παλεύουν με ένα παρκαρισμένο αμάξι νιώθουν μάγκες αλλά μόλις μας δουν πάλι τρεχάλες…Όπου ακούτε Χρυσή Αυγή άπλυτοι τρεχάλες…

  2. Πάμε έλα πάμε πάμε έλα. Είναι για γέλια οι π??στηδες.

  3. ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ+ΣΤΗΝ 17Ν!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ+ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΕΖΑΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΛΠΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΗ+ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ …ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΝΕΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ!

  4. Τώρα μας πείσανε.
    Έσπασαν 5-6 τζάμια έβαλαν φωτιά σε μια σκοπιά και ένα περιπολικό λέγοντας ότι κάνουν αντίσταση.
    Αντίσταση του κώλου του καφενείου και του χαβαλέ είναι αυτή.

  5. Να πανε στην ψευτο-βουλη που ειναι υπευθυνοι για τοσες αυτοκτονιες, να τους παραδεχτει ολη η Ελλαδα!

  6. Βλέποντας το βίντεο μου ήρθαν στο μυαλό οι ασκήσεις του στρατού.Ο αντίπαλος δεν υπάρχει και εμείς πάντα νικάμε.Το γέλιο είναι στην αρχή του βίντεο που φαίνεται ένας λαϊκός αυνανιστής που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.Απλά να υπενθυμίσω ότι την προηγούμενη φορά που είχαν πάει στο α.τ. εξαρχείων και υπήρχε η ομάδα δέλτα,οι λαϊκοί αυνανιστές είχαν ρίξει πολύ ιντερνετικό κλάμα.

  7. To ‘xω ξανά πει. Αν ήθελε το τόξο θα τους είχε συλλάβει όλους κι όxι να τους χαϊδεύει τα αυτιά! Ακόμη θυμάμαι τον Σαμαρά που θα τους έβγαζε τις κουκούλες.
    Επί κουρασμένου καιγόταν η Αθήνα 3 μέρες -μαζί με 3 ανθρώπους στην MARFIN και ακόμη ψάχνουμε τους ενόχους!
    Η Χ.Α. δυστυxώς, πήρε μόvο 7% αλλά αν βγει στα πράγματα, η συμπαθής ομάδα των αvτιεξouσιαστώv ή πρoσαρμoστεί με τους ανθρώπιvoυς και κοιvωνικούς κανόνες συμβίωσns ή θα τους εξασφαλίσoυμε το μέλλov για τα επόμεvα 15-20 χρόνια σπάzovτας πέτρες σε κάποιο όμoρφο ξερovήσι! Και για να μην παρεξnγnθώ… στο/α ξερovήσι/α θα πάνε όσοι αvτιφασόλες … εεε σόρρυ αντιεξoυσιαστές κάvoυν παραβατικές πράξεις όπως σπάσιμo δnμόσιας και ιδιωτικής περιoυσίας, καταστροφές βεβnλώσεις και φωτιές μαγαzιών, αυτ/των κλπ κλπ!
    ΥΓ: Εvvoείται ότι όλες οι zημιές θα χρεωθoύν εις τριπλoύν σε αυτούς και τις οικoγένειές τους!

  8. Εντολη συριζα να μην τους πιανουν.Αυτοι αυριο θα δυαλησουν τις συγκεντρωσεις για να ψηφιζει ο Τσιπρας και ο Κουρακης ο αρχιρουφιανος του Σορος μνημονια.. Δικοι τους ειναι , κυβερνητικοι. Γιατι οπως ξερετε , επιθεση εχουν δεχτει ολα τα γραφεια κομματων , αυτο του συριζα ομως.. ποτε !! Τυχαια; εννοειται..))))) Γιατι πηρε ο Τσιπρας τον Καρανικα , για να τους ελεγχει και να τους δινει διαταγες.

    1. Χαχααχαχαα το χεις τερματισει..πες εστω και μια αληθεια ρε..

      1. ΣΚΑΣΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΚΟΠΑΝΟΙ…ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ+ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ…ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ?ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΤΙΣ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ+ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ,ΚΟΨΕ+ΤΑ 2 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ…ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕΙΝΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!

  9. Τ’αλβανοπουστρια μαζί με όλο το ανθελληνικό συνοθύλευμα σε δράση.
    Εκτέλεση και τσιμέντωμα σε όλους τους εχθρούς της Ελλάδας !

  10. Ε βέβαια, η Αστυνομία έχει άλλη δουλειά, πιο σοβαρή. Παίρνει σβάρνα τις λαϊκές συνοικίες και μοιράζει μπουναμάδες Πασχαλιάτικα, δεν ντρέπονται κιόλας! Μας έχουν ρημάξει στις κλήσεις μας ζητάνε να καταθέσουμε πινακίδες Μεγάλη Εβδομάδα! Αίσχος! Από προστασία του πολίτη, φοροεισπράκτορες του άθλιου κράτους…

Comments are closed.