Βίντεο:Οργανώνουν εκδηλώσεις οι μουσουλμάνοι της Αθήνας για το τζαμί!

Κοινοποίηση:
proseuxi-mousoulmanoi

Δηλώσεις της Άννας Στάμου, σύζυγος του Αιγύπτιου προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, για τις ελλείψεις της Ένωσης Μουσουλμάνων στην Αθήνα και για βίντεο που ετοιμάζουν σχετικά με το Ισλάμ!

Σε ανταπόκριση του Ali Ozturk από την Αθήνα, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, με τίτλο «Θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό το Ισλάμ» αναφέρεται ότι τα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Ελλάδα, με βίντεο που θα ετοιμάσουν κατά τη διάρκεια του Ραμαζανίου, θα εξηγούν πώς στην Αθήνα στερούνται την δυνατότητα εκτέλεσης των θρησκευτικών τους καθηκόντων, λόγω της έλλειψης τζαμιού και Μουσουλμανικού νεκροταφείου.

Η Άννα Στάμου, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, ενημέρωσε-σύμφωνα με το amina-politiki- για τα σχέδια, που ετοιμάζουν πριν το Ραμαζάνι. «Σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε δραστηριότητες για να ευαισθητοποιήσουμε τον ελληνικό λαό σχετικά με το Ισλάμ.

Αλλά πρωτίστως, εργαζόμαστε για τα σχέδια που θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά των Μουσουλμάνων, που διαμένουν στην Αθήνα» δήλωσε η Άννα Στάμου και συνέχισε, λέγοντας: «Κάθε μέρα, είτε με ομιλίες μας, είτε μέσω τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνουμε τους πάντες ότι δεν έχουμε τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο. Παρά ταύτα, ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνουν για εμάς αυτές οι ελλείψεις. Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ραμαζανίου, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε βίντεο, που να παρουσιάζει τα προβλήματά μας και να εξηγεί το Ισλάμ».

Δείτε το σχετικό βίντεο όπου ο Θεόδωρος Κατσανέβας (στο 2:30′)αναφέρει ότι ο  Αιγύπτιος πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ, είναι πράκτορας της Τουρκίας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καριόλες Ελληνίδες, όλες θα φορέσετε μπούρκα και θα σας ξηγιόμαστε οθωμανικά προοδευτικά και δημοκρατικά και όταν και όποτε μας γουστάρει.

  2. ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ..
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

  3. Να πάνε μαζι με τον gaypride, θα είναι ασορτί!

  4. Ούτε στον ύπνο τους δεν θα δουν τζαμί. Αν θέλουν τζαμί να πάνε στην χώρα τους.
    Δεν θα μας στείλει ο Σαμαράς και ο Τσίπρας 200 χρόνια πίσω.
    Θα τους κρεμάσουμε και αυτούς και τα παρτάλια που κυβερνούν αν γίνει κάτι τέτοιο.

  5. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

  6. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.ΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

  7. Προκλητικη δηλωση μισους των μουσουλμανων !! Θα κανουμε λεει τα παντα για τα παιδια των μουσουλμανων Ρατσιστες πουλο απο την χωρα μας τωρα και μην προκαλειτε γιατι θα σας παρουμε φαλαγγι.Πολυ προκαλεσατε , πολες δολοφονιες κανατε.. Δεν ξεχναμε τις εικονες των μουσουλμανων στην Συρια που βασανιζουν και αποκεφαλιζουν χριστιανους..

  8. …μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ με κεφαλαία ..ξεφτιλίζει τους λαθροεισβολείς-εποίκους (και μας δίνει ένα πρώτης τάξης μάθημα δείχνοντας μας ότι έχει 100 κιλά κάκκαλα και εμείς μηδέν ..σαν χάνοι καθόμαστε και ψηφίζουμε απατεώνες και Μπάγκς Μπάννυδες..)….”Να ξεκουμπιστείτε απο την Ελλάδα, κούρδοι, μούρδοι, μπούρδοι..” ” Κανείς δεν σας κλάλεσε , μπουκάρατε με τον τσαμπουκά σας”…”Να ξεκουμπιστείτε όλι σας, να ξαναβρούμε τις δουλειές που μας έχετε κλέψει..” http://www.youtube.com/watch?v=lMgfGcYTg5Y

  9. Ο/Η ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. λέει:

    Αν είχαμε συμπεριφορά Ισλάμ μαλάκω, εσύ θα ήσουν στην Φυλακή με ποινή 100 βουρδουλιές και κράμασμα, όπως η Σουδανή που κατηγορήθηκε για αλλαγή θρησκεύματος!!!!

    Μας ευαισθητοποίησε ο τρόπος που η μάνα που μεγαλώνει τα παιδιά δεν είναι απολύτως τίποτα για το ισλάμ, ειδικά αν δεν είναι μουσουλμάνα.

    Μας έχουν ευαισθητοποιήσει τα κάτουρα και τα σκατά στο δρόμο, μας έχει ευαισθητοποιήσει η στάση προσευχής ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ με τον κώλο τουρλωμένο και το κεφάλι ένα με το χώμα.

    Μας ευαισθητοποίησε ο Βάκας και τα ζώα που αλλάλάζοντα χιμπατζοειδή με το κουράν τους… και την κουράδα τους.

    Μας ευαισθητοποίησαν οι φονιάδες της Συρίας και δεν θέλουμε ΔΟΛΟΦΟΝΟΦΩΛΙΑ στην χώρα μας.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΩΜΑ.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΛΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΧΟΥΑΚΜΠΑΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΩΜΑ ΟΥΤΕ Ο Γ@ΜΙ@Σ ΣΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΟΥΡΑΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ,

  10. πολύ καλή η ιδέα να γίνει ένα τζαμί κοντά στο σπίτι του Τσίπρα. Γιατί δηλαδή πρέπει να γίνει στον Βοτανικό; Να πηγαίνουν Εκάλη, να παίρνουν και τον αέρα τους.

    Ο δε Κατσανέβας ανέβηκε κατά πολύ στη υπόληψή μου. Δεν το περίμενα να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο.

Comments are closed.