«Βίασε τη μνήμη των Ποντίων»: Λάβρος εναντίον Μπουτάρη ο πρώην αστυνομικός που ταυτοποιήθηκε στην επίθεση!

Κοινοποίηση:
1

«Καταδικάζω τη βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο συνταξιούχος αστυνομικός Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Ωστόσο, όπως τόνισε «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι «ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ».

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το σύνθημα ήταν φύγε, φύγε, φύγε…».

Πάντως, μέσα σε όλα τα άλλα ο κ. Σιδηρόπουλος διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως ξεκαθάρισε, ο ίδιος δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν τον άφηναν να μιλήσει,τον διέκοπταν συνεχώς τουλάχιστον δύο φορές όταν πήγαινε να θυμησει τα όσα αισχρά ρσυσιστικα είπε στη συνέντευξη του ο πρωην αλκοολικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Πόντιους ((αη γκιβεν σιτ,ιφ Κεμάλ κιλ Πόντιους ορ ενυμπαρυ)) δηλαδή ((χέστηκα αν ο Κεμάλ έσφαξε ποστιους η αλλους)),οι δημοσιοκαφροι διαπλεκόμενων εργολαβικων μεσων μαζικής εξαπάτησης αν έχετε παρατηρήσει έχουν μελετήσει καλά τους χρόνους,παυσεων αναπνοής του συνομιλητή τους και εκεί τον διακόπτουν και είτε μιλάνε επίτηδες πάνω του γθα να μην ακουγεται,είτε του πετανε δηθεν ερώτηση ενώ δεν έχει ακόμη αρχίσει να απαντάει στην προηγούμενη ερώτηση ,προβοκατορικα για να τον προκαλέσουν ερεθίσουν αποσυντονισουν για να χασει τον αυτοέλεγχο του και τον ειρμό των σκέψεων του και να αρχίσει να λεει αλά νταλων και να εκτεθεί αφού δε λεει αυτά που θέλουν αυτοί,η νέα τάξη πραγμάτων θελει ειπαμε χώρους όχι χώρες,χώρους πολυπολιτισμικός ,δεν θέλει κανονικές οικογένειες αλλά ,ασρενοκοιτια και συμβίωση μετ’ ανώμαλου νέου ,δεν θέλει στράτευση ,δε θέλει σημαίες και πρωην αλκοολικοί δημοτικοι άρχοντες ,τους έχουν πάρει όμως χαμπάρι οι μεγάλες δυνάμεις πχ στις ΗΠΑ δεν παίρνει λεφτά από τράπεζες και άδεια προβολής ταινια του Χόλιγουντ,αν δεν δείχνει για τουλάχιστον 15 δευτερολεπτα την αστερόεσσα και στη Ρωσία η εισαγγελία έχει θέσει εκτός νόμου και μέχρι απαγγηκει κατηγορίες δεκάδες ΜΚΟ πχ προώθησης τηες άρνησης στράτευσης ,των τρανσεξουαλ κλπ ((δημοκρατικών δυνάμεων)),οπότε θα τελειώνει σιγά σιγά απέξω αυτή η μόδα ,εδώ ας βολευτουμε με κρυφό σκολειό ,αυτο που κάναμε τους αιώνες της μαύρης σκλαβιας της κατάρας της Ασίας και κρατήσαμε πίστη γλώσσα άξιζες ιδανικά και παραδώσεις θα το ξανακάνουμε

  2. Γιατί ασχολείσαι με τα σκατά κύριε Σιδηρόπουλε ?

  3. για να τελειωνει το θεμα μπουταρη. καλα του εκαναν να μαθει να σκεφτεται πριν μιλησει οσο για την κυβερνηση αλε κουαλε ειναι και αυτοι μισουν καθε τι ελληνικο .αυτοι δεν ειναι ελληνες μπορει να μιλανε ελληνικα αλλα εχουν τοποθετηθει τα πουλημενα τομαρια για να καταστρεψουν την χωρα θα ακολουθησουν και αλλες ενεργιες τυπου μπουταρη πιστευω γιατι μονο ετσι καταλαβαινουν οι ανθελληνες

  4. κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ: διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
    ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ¨¨ΛΥΣΕΙ¨¨ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΥΤΑΡΗ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ;

Comments are closed.