Βάνα Μπάρμπα: «Εννοείται ότι θα πάω να ψηφίσω αρχηγό Κεντροαριστεράς- Εξαιρετικοί οι Ανδρουλάκης και Γεννηματά»

Κοινοποίηση:
barba1

Οπαδός του ΠΑΣΟΚ δηλώνει η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που προ ημερών είχε προκαλέσει εντύπωση με τη φωτογραφία της πλάι στον Θόδωρο Πάγκαλο και τα καλά της λόγια για τον πρώην υπουργό, για τον οποίο είπε μάλιστα πως συμφωνεί με τη δήλωσή του ότι “όλοι μαζί τα φάγαμε”.

«Γιατί φοβάστε τη λέξη ΠΑΣΟΚ και λέτε Δημοκρατική Συμπαράταξη;», αναρωτήθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αταίριαστοι», στον ΣΚΑΪ και τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

«Είναι όπως στην περίπτωση της Μαρίας της Μαγδαληνής, την οποία άρχισαν να λιθοβολούν όλοι όταν έμαθαν ότι είναι πόρνη», είπε η ίδια και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ φορτώθηκε πάρα πολλά πράγματα. Του αξίζει κάτι καλύτερο. Γιατί ό, τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, το έκανε και η Δεξιά».

Ερωτώμενη μάλιστα για το αν θα ψηφίσει στο προσεχές συνέδριο της Κεντροαριστεράς, ανέφερε «εννοείται ότι θα πάω να ψηφίσω, υπάρχουν καλοί άνθρωποι εξαιρετικοί, όπως ο κ. Ανδρουλάκης, από την άλλη και η Φώφη Γεννηματά είναι εξαιρετική».

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός είχε αναμειχθεί στα κοινά στο Δήμο Γλυφάδας , ως  εντεταλμένη σύμβουλος στον τομέα πολιτισμού και μάλιστα με τον δεξιό δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου. Μια δεξιά μια αριστερά το Βανάκι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΑΝΑ. ΕΠΑΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ Κ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ. ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΒΛΑΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΗ.

  2. Όπως η Χίλαρι είχε τη Μαντόνα και μοίραζε προεκλογικά τσιμπούκια,έτσι και τα πασοκια έχουν τη Βάνα……

  3. στα σκατα οσοι αχνη και να βαλεις σκατα θα ειναι το καταλαβες λουλα ??

  4. Καβαλα στον Βαρδινο ηταν οταν αυτος τα κακαρωσε απο εμφραγμα. Θα μας κανει κ μαθημα η βλαχαρα.

  5. μιλαει η αγραμματη…κατι τετοιοι μάς εφεραν στα χαλια μας!

  6. Ο αρχηγός θα κερδίσει κι ένα τσιμπούκι απ’τη βάνα

  7. Ωρα ως εκεί Νανά μην συνεχίζεις δεν θέλουμε άλλους σωτηρες, της καρεκλας…

  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ 5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ & ΚΑΝΑΝΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ !!!

Comments are closed.