Βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη ο Ιβάν! Δίνει μισό εκατομμύριο για τον…

Κοινοποίηση:
savvids1-new

Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο το σχοινί…

Ο Ιβάν Σαββίδης αποδέχθηκε τη νομική ήττα από τον Έλληνα προπονητή και έδωσε πριν λίγες ημέρες εντολή στους συνεργάτες του να πληρωθεί η τελευταία οικονομική εκκρεμότητα με τον πρώην τεχνικό του Δικέφαλου.

Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει μέχρι τέλος του μηνός το ποσό των 450.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Δώνη για να λήξει μια και καλή ο “πόλεμος” που είχε ξεσπάσει με τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ από τη μέρα που απολύθηκε από τον Ιβάν.

Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο το σχοινί γιατί ο ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσει από τον έλεγχο της UEFA, προκειμένου να αδειοδοτηθεί για τη νέα χρονιά.

Και αν δεν προχωρούσε σε εξόφληση του Δώνη, η ομάδα δεν θα έπαιρνε την άδεια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ (ή το Τσάμπιονς Λιγκ αν δικαιωθεί στο CAS).

Θυμίζουμε ότι ο Σαββίδης έχει πληρώσει άλλες 350.000 ευρώ για οφειλές προς τον Δώνη και τους συνεργάτες του από τις 31 Μαρτίου. Συνολικά μιλάμε για ένα ποσό 800.000 ευρώ που θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ.

    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ

Comments are closed.