Αφού τους τσουβάλιασαν τα Κομάντο της ΜΥΑ… Τους πήγαν σηκωτούς στον Εισαγγελέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
12-780x400

Η Μεγάλη επιτυχία που πραγματοποίησαν τα Στελέχη του Λιμενικού και ειδικά οι Άνδρες τα γνωστά Κομάντο της ΜΥΑ/της Ομάδος -2 κατά των εμπόρων που προκάλεσε τα ευμενή σχόλια και του Ευρωπαϊκού τύπου !

Η Ειδική Ομάδα της ΜΥΑ δεν άφησε να πάρουν ανάσα οι Έμποροι του Θανάτου και δεν έκαναν πίσω ακόμη και όταν ναρκοέμποροι τους πυροβολούσαν με Καλάσνικοφ!

Αντίθετα με την ευστοχία των πυρών απο τους Ελεύθερους Σκοπευτές που γάζωσαν το Ταχύπλοο στις Μηχανές ακινητοποίησαν τους εμπόρους και τους συνέλαβαν ..Μεταφέροντά στους στο κρατητήριο του Λ/Σ

Χαρακτηριστικά είναι τα δρακόντια μέτρα ασφαλείας που πήραν κατά την μεταφορά των  κατηγορουμένων που δεν μπορούσαν καν  να πάρουν ανάσα…


Εν των μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε  και η σύλληψη γνωστού Επιχειρηματία  Μυκονιάτη πολύ γνωστού στο νησί !

Η σύλληψη γνωστού επιχειρηματία,  με εστιατόριο στη Μύκονο, που φέρεται να εμπλέκεται στην μεγάλη υπόθεση μεταφοράς των 1,6 τόνων χασίς προκάλεσε σοκ στους επιχειρηματικούς κύκλους του νησιού των ανέμων, αλλά και του Κολωνακίου.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στη Μύκονο φαίνεται πως έχει άμεση συμμετοχή στην υπόθεση των ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος μετά από καταδίωξη ανοικτά της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος που συνελήφθη ήταν εκείνος που είχε αναλάβει την αναζήτηση ταχυπλόων για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στη Μύκονο για το εστιατόριο του που βρίσκεται στη χώρα του νησιού σε κεντρικό σημείο από το οποίο έχουν περάσει αρκετοί επώνυμοι, ακόμη  και μη τους καλοκαιρινούς μήνες.

aktofylakionline.wordpress.com, veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άσχημα μαντάτα για τους Έλληνες: “Πράσινο φως” για την υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών
    Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 18:43
    Ήταν να μην γίνει η αρχή. Σε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκε η αναστολή της αποχής των συμβολαιογράφων, που ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει έως και το τέλος του χρόνου.

    Ωστόσο ελέω πιέσεων τόσο από την κυβέρνηση όσο και από το εξωτερικό, οι συμβολαιογράφοι φαίνεται πως κάνουν πίσω και από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου οι πλειστηριασμοί θα εκκινήσουν και πάλι κανονικά.

    Μάλιστα η απόφαση για αναστολή της αποχής είχε μεγάλη πλειοψηφία, με την πρόταση για αναστολή να συγκεντρώνει 158 ψήφους και έναντι μόλις 34 κατά.

    Φυσικοί και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρόκειται εντός της βδομάδας να ξεκινήσουν και πάλι κανονικά και μάλιστα με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς, ιδιαίτερα μετά τις διεθνείς οδηγίες που έχουν δοθεί από ΔΝΤ και Ευρώπη.

    Σας υπενθυμίζουμε πως…όλως τυχαίως, αύριο Τρίτη αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα μέλη του τεχνικού κλιμακίου του SSM, που ως αρμοδιότητα έχουν να ελέγξουν τις προϋποθέσεις διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, δίνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες…οδηγίες προς κάθε ιθύνοντα.

    Οι λεγόμενοι “επόπτες των πλειστηριασμών”, θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, μέχρι φυσικά να σιγουρευτούν πως πως το πείραμα με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς θα ξεκινήσει ομαλά.

    Όπως αναφέρει και η capital, το δείγμα των πρώτων πλειστηριασμών θεωρείται κρίσιμο από τον SSM και θα προσδώσει “εποπτική ασφάλεια” ενόψει των διεργασιών για τα stress tests. Υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι οι τιμές που θα αναδειχθούν από τους πλειστηριασμούς, δεν θα αποκλίνουν σημαντικά από τις τιμές στις οποίες οι τράπεζες έχουν εκτιμήσει την αξία ανάκτησης των ενεχύρων τους.

    Συνεπώς μάλλον δεν είναι και τόσο “τυχαία” η αναστολή της αποχής από τους συμβολαιογράφους, οι οποίοι από κοινού με τις τράπεζες θα αρέσκονται σε μόνο ένα “κλικ” για να βγάλουν ολόκληρα ακίνητα Ελλήνων σε πλειστηριασμούς.

    Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ήταν να μην γίνει η αρχή…

Comments are closed.