Αυτό είναι το σκυλάκι που πέταξαν τα κωλόπαιδα από το γκρεμό(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
σκυλ

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων μόλις έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες του σκύλου που οι φαντάροι πέταξαν από τον γκρεμό στην Κόνιτσα.

Ο σκύλος είναι υγιέστατος. Ο σκύλος έχει ιδιοκτήτη. Είναι ο κύριος Γιώργος κυνηγός από την Θεσπρωτία, όπου επικοινώνησε με τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων κλαίγοντας όταν ξανά είδε την σκυλίτσα του στο βίντεο.

Είναι 3 ετών και χάθηκε στη περιοχή Χιονάδες τον Αύγουστο. Την έψαχναν μέρες, αλλά δεν βρήκαν ίχνος της. Πίστεψαν πως την έπιασαν λύκοι. Την λένε Μούργα. Ο αδερφούλης της είναι στο σπίτι του κυρίου Γιώργου. Ο κύριος Γιώργος θα πάει στην περιοχή με εθελοντές να πάρει την Μούργα του πίσω στο σπίτι της. Η Αλεξάνδρα κόρη του κυρίου Γιώργου περιμένει πως και πως την Μούργα τους πίσω.

ΣΚΥΛ2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Ακόμα καφέ και τάβλι είναι? Αν δεν επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει κάποιος μήνυση, αυτεπάγγελτα να μεριμνήσει κάποιος “επαγγελματίας” εισαγγελέας, κάποιος που να νοιάζεται ακόμα για την δικαιοσύνη. Να πιάσει αυτά τα τσογλάνια και ζητούν παρότι ζητούν συγγνώμη, να τους δικάσει. Αν κάποιος χτυπήσει κάποιον και του ζητήσει συγγνώμη μετά από παρέλευση αρκετών ημερών αθωώνετε?

  2. Ουτε ξυλο ουτε απειλες.Ο νομος θα εφαρμοστει, και θα ειναι ιδιαιτερα αυστηρος για παραδειγματισμο, περιμενουμε .

  3. Ξύλο μέχρι τελικής για τα κωλόπαιδα και παράταση θητείας!

Comments are closed.