Αυτό είναι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ – Ελληνόπουλα εκτός παιδικών σταθμών

Κοινοποίηση:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συμφωνα με τις εξαγγελιες του Πρωθυπουργου ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ…..

Ελα όμως που μεινανε 50,000 εκτος…

Ειμαι ανεργη και ο αντρας μου χαμηλοβαθμος αστυνομικος αρα συμφωνα με το κρατος ειμαστε πλουσιοι!!! Το παιδι μου οπως και πολλα αλλα εμειναν εκτος, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για την καταντια μας… Εξυπηρετηθηκαν ολοι οι αλλοδαποι ελευθεροι επαγγελματιες που δηλωνουν εισοδημα κατω απο το οριο της φτωχειας.Δεν υπαρχει κρατος να τους ελεγξει??Οταν πηγα στον ΟΑΕΔ να παρω βεβαιωση ανεργιας ολοι μεσα στο κτιριο ητανε αλλοδαποι που θελανε βεβαιωσεις για να καταθεσουν τα χαρτια τους.Βεβαιως και να πανε παιδια αλλοδαπων αλλά με ποσοστο.ΟΧΙ ΤΑ πιο πολλα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΞΩ, και παιδια αλλοδαπων ΜΕΣΑ

Ντροπη φορολογηθηκαν οι παππουδες μου, οι γονεις μου και τωρα εγω για να βολευτουν αλλοι??

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2017

Με εκτιμηση

Κ.Ε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ Ο ΣΎΡΙΖΑ,Κ ΤΑ ΆΛΛΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΌΜΩΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΥΦΙΖΟΥΜΕ. ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΜΑΣ.

  2. Και πού να πας να δεις στα αεροδρόμια τους νέους Έλληνες να φεύγουν μετανάστες!!
    Αλλά δεν πειράζει. Οι Έλληνες – από την κούνια τους – αντικαθίστανται ραγδαία από λαθροέποικους που είναι πολύ περισσότεροι, και που μάλιστα γεννοβολλούν κι απλώνουν παντού σαν τις κατσαρίδες. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοεί τα τελευταία 100 χρόνια το (ανθ)Ελληνικό Κράτος όταν προπαγανδίζει για νεοελληνική γλώσσα, για νεοελληνική ιστορία και “κουλτούρα”, για νεοέλληνες, για νέα οράματα, και τελευταία καταργεί ακόμα και τα δικά του σύνορα. Το σχέδιο αφελλήνισης εφαρμόζεται σταδιακά και σταθερά με γενοκτονίες (τελευταία με το βαμβάκι – εκτρώσεις, τοκογλυφικά δάνεια συνδιασμένα με εποικισμούς βαρβάρων κτλ), και με εξοστρακισμούς (μεταναστεύσεις) των Ελλήνων για έναν αιώνα.
    Άπαξ κι ο Έλλην ολοληρώσει την διασπορά του, η γενοκτονία του θα εφαρμοσθεί ακόμα και με διωγμούς στην αλλοδαπή γη. Διότι η υποταγή του δεν αρκεί. Σύμφωνα με τις προδιαθέσεις τους, ο Έλλην πρέπει να εξοντωθεί ολοκληρωτικά ανά την υφήλιο αδιάφορο πόσον αφελληνισμένος μπορεί να έχει καταντήσει. Μάλιστα τότε είναι που θα φάει η μούρη του χώμα και δεν θα ξέρει γιατί. Θα γίνει ο ανθρωπόμορφος αμνός θυσίας στον Μαμμωνά. Μόνον έτσι θα αισθάνονται ασφαλείς εκείνοι που μισούν την ανθρωπότητα και λαχταρούν να την επικυριαρχούν φέρνοντας ταυτόχρονα με τον αφανισμό των Ελλήνων μια σκοτεινή χιλιετία.
    Ο Έλλην είναι εμπόδιο στην πορεία τους. Διότι, συνειδητά ή ασυνείδητα, φυλάει τις Θερμοπύλες του Πολιτισμού. Γιαυτό και θα νικήσει. Είτε νεκρός ή ζωντανός.
    ΑΓΩΝΑΣ, λοιπόν. Χωρίς Αυτόν χάνει όλη η ανθρωπότητα.

  3. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΤΕ,,,, ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ,ΨΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΒΡΕΙΤΕ ΔΕΝΤΡΟ ΓΕΡΟ

  4. όπως έλεγε και ο Χίος, τι ψήφισες;
    Αναλόγως την απάντηση θα σου απαντήσουμε!

Comments are closed.