Αυτός ο Σπύρου, ο ντετέκτιβ, είναι στα καλά του; Με τις πλουμιστές γραβάτες-σαν τον Σταμάτη Γαρδέλη-θα εξιχνιάσει την υπόθεση του Αγρινίου;

Κοινοποίηση:
spirou

 Σε γρίφο από τη στιγμή που η δημοσιότητα έχει επισκιάσει την υπόθεση, εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγουδή στη λίμνη Τριχωνίδα. Μέχρι στιγμής είναι αδύνατον να προσδιοριστεί εάν πρόκειται για δολοφονία η αυτοκτονία αν και ο ιατροδικαστής απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια με την αστυνομία να διενεργεί ακόμα προανακριτικές πράξεις.

Οι νέες εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, έχουν σχέση με ιδιωτικό ερευνητή που έχει προσλάβει(;) η οικογένεια.

Ο κ. Κώστας Σπύρου δήλωσε στην κάμερα του Star και του Ε και υπολοίπων καναλιών ότι η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στον γιατρό. Συγκριμένα είπε ότι μετά από έρευνες που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης, φάνηκε να έχει δώσει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ στον γιατρό, κάτι που μένει να αποδειχτεί.

Στη συνέχεια ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.

Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Λαγουδή βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της. Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για δολοφονία. Όμως ο ιατροδικαστής με τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας ανέφερε ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Στη συνέχεια με σκοπό να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί στην άτυχη γυναίκα η οικογένεια προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή.

To μεγάλο ερώτημα είναι εαν ο κ.Σπύρου-που τον θυμάμαστε από την εποχή των εταιρείας δολοφόνων-εχει τη δυνατότητα να εξιχνιάσει μια τέτοια υπόθεση. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Ειδικά στις εμφανίσεις στα κανάλια με τις πλουμιστές γραβάτες της δεκαετίες του ‘ 70. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν τον ακουσετε να μιλαει θα βαλετε τα γελια , απο την θλιψη , αλλου παταει και αλλου βρισκεται .πρεπει να ειναι και διαβητικος , οσοι ξερουν καταλαβαν…
    Επαιζε στα χερια του ενα ” ευρημα αποδειξη” οπως ειπε , ενα πλαστικο απο αυτα που δενουν τα φυτα…. και ειπε οτι “αυτο το βρηκα εδω ,το χρησιμοποιησανπιθανον οι δραστες για να την δεσουν ”
    Και εξακολουθουσε να το τριβει στα χερια του ….. καταστρεφοντας ο’τι στοιχεια μπορει αυτο το πλαστικο να εφερε πανω του…..

  2. Οι στυλιστικές επιλογές του καθενός δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα στον εργασιακό χώρο. Ο συγκεκριμένος ντέτεκτιβ έιναι πολύ έμπειρος. Όσο για το εάν είναι αυτοχειρία ή την έστειλαν αδιάβαστη και ένα παιδάκι μπορεί να το αντιληφθεί…!

  3. τι ειναι αυτα που ακουμε και διαβαζουμε ρε Χιο?
    απο τις γραβατες θα κριθει αν θα κανει την δουλεια του ο ερευνητης?
    σοβαρα μιλαμε τωρα? αντι να κρινουμε τι λεει και τι βρισκει για την υποθεση, εμεις ασχολουμαστε με τι γραβατες φοραει?
    τι διαβαζουμε Παναγια μου….
    τα ρασα δεν κανουν τον παπα!

Comments are closed.