Αυτός είναι ο 17χρονος Έλληνας μακελάρης του σχολείου! «Γεννήθηκα για να σκοτώνω» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dimitrios-pagourtzis1-660x330

Αγαπούσε τα όπλα, ενώ όπως έλεγε και ένα μπλουζάκι που είχε «ανεβάσει» στο Facebook ήταν… «γεννημένος να σκοτώνει». Ο λόγος για τον Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος του μακελειού στο λύκειο Santa Fe του Τέξας στοιχίζοντας τη ζωή δέκα ανθρώπων.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ο 17χρονος πριν την εισβολή στο σχολείο πόσταρε στο Facebook και μετά από λίγο «κατέβασε», μπλουζάκι που γράφει «Born to Kill».

texas2

Ένας λογαριασμός στο Instagram που φαίνεται να ανήκει στον νεαρό, τον δείχνει να ακολουθεί λογαριασμούς που σχετίζεοντα με τα όπλα ό πως «sickguns» ή «gunspictures»,καθώς κα άλλους όπως Guns Fanatics, Guns Lovers και Guns Glory.

Μόνο τρεις φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί σε αυτόν τον λογαριασμό και έδειχναν ένα παιδικό πιστόλι σε video game, μία φωτογραφία ενός βατράχου και μία φωτογραφία ενός όπλου μαζί με ένα μαχαίρι και ένα φακό στο κρεβάτι του.

Το bio του στο Facebook ανεφερε: YouTube is a Comma Kazi. Είναι ο μόνος με καμικάζι πιλότο. Έχω μερικές playlist εκεί. Επίσης έδινε οδηγίες πώς να προφέρουν το όνομά του – di-MI-tree-oas pag-OR-cheez – και τους κατηύθυνε να παρακολουθούν βίντεο εκεί.

Στη σελίδα υπήρχε επίσης μία φωτογραφία μίας μαύρης καμπαρντίνας, την οποία φορούσε ο 17χρονος κατά τη διάρκεια του μακελειού. Ήταν μάλιστα διακοσμημένο με διάφορα μπιχλιμπίδια τα οποία εξηγούσε στη συνέχεια.

shooter (1)

Δείτε εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
    ΕΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΟΙΣΟΙ?
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

  2. Bγήκανε πολλοί Αλβανοί στο ιντερνετ γιά να μας πούν (!) Να ! Και οι Έλληνες κάνουν εγκλήματα ! Αυτωνών η φάρα βέβαια πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο έγκλημα…

  3. Δυστυχώς η σχιζοφρένεια δεν κάνει διακρίσεις ούτε φυλής, ούτε φύλου, ούτε ηλικίας.

    Κρίμα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, κρίμα για την καθηγήτρια που έχασε την ζωή της. Κρίμα ακόμη και για τον δράστη, έναν μάλλον φυσιολογικό μέχρι πρό τινος έφηβο, κρίμα για την οικογένειά του.

    Κρίμα για όλους…

    Το πρόβλημα δεν είναι μόνον η εύκολη πρόσβαση στα όπλα, όπως λένε όλοι και δεν έχουν άδικο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό που μπαίνει πολύ πιο εύκολα από τα όπλα στα περισσότερα σπίτια του κόσμου. Είναι η προώθηση σχιζοφρενικών, βίαιων εγκληματικών προτύπων μέσω των “παιδικών” και λιγώτερο παιδικών ηλεκτρονικών παιγχνιδιών, στα οποία η κατά συρροήν φόνοι απλά σε οδηγούν στην… επόμενη πίστα και οι σκοτωμένοι… ξαναζωντανεύουν και συμμετέχουν ξανά στα δρώμενα. Είναι μία καθημερινή “πλύση εγκεφάλου”, όπου στο τέλος τα παιδιά χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητος και ζουν μέσα σε μία “εικονική πραγματικότητα”.

    Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και εναντίον αυτής της μάστιγας, είναι ήδη πολύ αργά.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  4. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ …ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!

  5. κωλοπαιδο !!!!!!! στον διαολο ρε τιποτακι τζιχαντι του κερατα ψοφο στην φιλακη ρε !! αληταρακο !!!

Comments are closed.