Αυτός είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στην Ελλάδα !!!

Κοινοποίηση:
7b

Ο Σπύρος Λάτσης είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στην Ελλάδα, με περιουσία 2,7 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία από το Forbes. Αυτό αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων, οι χάρτες που δημιούργησε το HowMuch.net, με το πλουσιότερο άτομο ανά χώρα.

Σύμφωνα με κάποιες μετρήσεις, ο πλουσιότερος άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο φέτος, είναι ο Jeff Bezos, με 92,6 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας τον Bill Gates.

Σημειώνεται ότι οι λίστες ποικίλλουν, ανάλογα με τον τρόπο που αξιολογείται ο πλούτος στην κατοχή κάποιου.

7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Χαχαχα..αλλος ειναι…και μαλιστα κρυφη “πουτανιτσα’…απο Θεσσαλονικη..αυτοι δεν εχουν ουτε τα μισα ..!!!

  2. μολις πεθανει θα καταλαβει ποσο μεγαλο κοροιδο ητανε ……

  3. Να τα βάλει στον κώλο του ο κόπρος που χτίζει και ακίνητα χωρίς άδειες και μετά σε ένα βράδυ γίνονται νόμιμα. Τόσο ξεφτύλας είναι.

  4. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΥΔΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!!!!!

    1. ΌΧΙ “ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ” ΔΕΝ ΑΚΟΎΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ,ΤΙ ΛΕΣ ΤΏΡΑ!!….ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΝΑ ΔΏΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΊΑ ΣΕ ΈΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΠΗΓΈΣ;;….ΕΣΈΝΑ ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ!!…ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΌΜΕΝΟ ΔΗΜΉΤΡΙΟ 1994 ΠΟΥ ΤΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΛΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ!!! ΦΤΆΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ!!!
      “Υ.Γ.”ΑΛ ΆΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΆΝΙΟ ΜΉΠΩΣ ΤΥΧΏΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ,ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΆΠΟΨΗ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!!

Comments are closed.