ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Ροχάλα στα μούτρα του κύριου Χατζηνικολάου από τον….

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou

Την έναρξη της συνεργασίας του με τα

Παραπολιτικά 90,1 ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός και πολύ επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωσήφ Καλαμαράκης.
«Το ραδιοφωνικό ταξίδι συνεχίζεται… Επόμενο λιμάνι, Παραπολιτικά 90,1!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωσήφ Καλαμαράκης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Γιώργο Τράγκα επί πολλά χρόνια.
O γνωστός ηχολήπτης είχε αποχωρίσει από τον όμιλο του real το καλοκαίρι καθώς το αφεντικό εκεί δεν είναι ΚΥΡΙΟΣ με τις υποχρεώσεις του απέναντι στο προσωπικό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ,ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΗ,ΤΟΥ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ,ΛΥΡΙΤΖΗ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Κ.Λ.Π ΜΕΓΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ,Ο REAL FM ΑΠΟ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ! ! ! ΜΠΡΑΒΟ…..ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΑΤΖΗΝΙ…….ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΑ…..ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ! ! ! ΕΒΑΛΕΣ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ …….ΚΡΑΣΑΚΙ ΣΟΥ ! ! !

  2. Ανωμαλος ειναι ο πουρογκας
    Χρονια γνωστο στην πιατσα “τα παρτυ με αγορακια”

  3. Α ρε χατζιλαλακη παρέα με τα τσογλανια της Ελληνοφρένειας κ έναν βλάκα (δεν θυμαμαι πως λέγεται που κανει εκπομπες 22:00 καθημερινές) κ του φταιει μονο ο,τι ειναι εθνικό έμεινες… άντε να φύγει κ το ανεμολογιο να πας στον πάτο (μοιραζες
    και δεκαχίλιαρα τρομάρα σου-άντε ρε πλήρωσε το κόσμο εκεί)!

Comments are closed.