ΑΥΤΟ είναι το ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει αποκεφαλισμούς στρατιωτών από φανατικούς ισλαμιστές! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κοινοποίηση:
cceb4cebeceb4cf83cebecebf

Εικόνες φρίκης και αποτροπιασμού μεταδίδουν ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές στην Τουρκία μετά την αποτυχία του στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Ισλαμιστές υποστηρικτές του Ερντογάν αποκεφάλισαν στρατιώτες καταμεσής του δρόμου όπως αναφέρουν μαρτυρίες από ανεξάρτητες δημοσιογραφικές πηγές από την Τουρκία που προσθέτουν ότι δεν είναι η δημοκρατία που νικάει αλλά οι ισλαμιστές. Πολλαπλά twitter διαβεβαιώνουν ότι διαδραματίστηκαν αυτά τα φοβερά γεγονότα.

fff

Την είδηση την μεταδίδει και ένα τουρκικό μέσο, το Sozcu! Πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν μεταδίδει κανένα από τα διεθνή δίκτυα και δεν δίνατε να επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Διακινείται βίντεο που οι λογαριασμοί τους ισχυρίζονται ότι παρουσιάζει αποκεφαλισμό στρατιωτών από ισλαμιστές υποστηρικτές του Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ -ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ λέει:

    Αυτους στελνει στον Τσιπρα ο Ερντογαν ,αλλοι εφυγαν Ευρωπη, αλλοι παραμενουν εντος hot spot.
    Oι εφιαλτες στρατιωτικοι τους νταντευουν κ θα εχουν την τυχη των Τουρκων στρατιωτων,που διστασαν να πυροβολουν εν ψυχρω κ τωρα αλλοι αποκεφαλιζονται ,αλλοι βιαζονται,αλλοι βασανιζονται μεχρι θανατου..
    Οι Διψασμενες για φθηνο σεξ ΕΛΕΕΙΝΗΔΕΣ τρεχουν να συνδραμουν τα κακομοιρα παιδια με τις 1ο.οοο στην παντελονα τα ακριβα κινητα κ ρουχα.Ετσι φθανει σε ξενη χωρα ο ρημαγμενος απο τον πολεμο?? Ρακενδυτος, ξυπολητος, νηστικος κ τρομαγμενος φθανει οποιος φευγει απο την φωτια του πολεμου! Πληρωμενα οργανα των Σιωνιστων κ ΣΟΡΟΣ ειναι ολα αυτα με προδιεγεγραμμενο ρολο κ βοηθεια στους αλληλεγγυους,αναρχικους,βρωμιαρηδες ΕΛΛΗΝΕΣ ταχα μου δημοκρατες της μαστουρας του σοσιαλισμου κ κομμουνισμου-αφελληνισμου

  2. Αυτό τώρα είναι άλλη μια έκδοση της Αραβικής Άνοιξης. Μου θυμίζει το τέλος του Καντάφι στη Λιβύη

Comments are closed.