ΑΥΤΟ είναι το αληθινό ΕΘΝΟΣΗΜΟ της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ! Έτσι υπήρχε πριν και έτσι πρέπει να υπάρχει! (φωτογραφίες)

Κοινοποίηση:
euro5

“Οι φωτογραφίες είναι από το Ευρωμπάσκετ της Σερβίας το 2005 που η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, από το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006 που η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ πήρε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Έτσι πρέπει να υπάρχει το Εθνόσημο με την ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ. Έτσι υπήρχε πριν.”

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

euro1

euro2

euro3

 

euro4

euro5

euro6

euro7

euro8

euro9

 

Εθνική προσβολή η εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ-Στο στήθος η…Τράπεζα & στο σώβρακο η…Σημαία μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Μάγκες μπράβο σας που ζητάτε να είναι το αληθινό εθνόσημο με την ελληνική σημαία μπροστά και όχι στην μασχάλη και στο σώβρακο. Το ευχάριστο γεγονός είναι ότι υπάρχει ξεσηκωμός και αντιδράσεις στο ιντερνέτ που το αληθινό εθνόσημο με την ελληνική σημαία είναι στην μασχάλη. Υπάρχει αφύπνιση.

  2. Αυτό που βλέπω εδώ στο μακελειό είναι ότι κανείς δεν είναι γίδι και ουγκ. Είναι Έλληνες πολίτες που ζητούν να γίνει το σωστό ώστε το εθνόσημο με την ελληνική σημαία να μην είναι ούτε στην μασχάλη και στο σώβρακο αλλά να είναι μπροστά στήθος.

  3. Αντε να δουμε το σωστο επιτελους

    Δεν ανεχομαστε να βλεπουμε την ελληνικη σημαια στα σωβρακα και στα πλευρα

  4. Επιβάλλεται να είναι το εθνόσημο μπροστά όπως δείχνουν οι φωτό

  5. Δίνω ψήφο να μπει το σήμα με ελληνική μπροστά όπως δείχνουν σωστά οι φωτογράφιες. Μπράβο Στέφανε Χίο για το θέμα.

  6. Στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν και αφυπνισμένοι Έλληνες, που δεν είναι αριθμιτικά πολλοί, αλλά ικανοί, σκεπτόμενοι με σταθερό λόγο και γραφή με βάση αυτά που διαβάζω εδώ για το πως πρέπει να είναι το εθνόσημό μας με την ελληνική σημαία. Όσο για το φοβερό θέμα ας κάνει το σωστό προσεχώς η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ. Αξίζει η προσπάθεια, αξίζει να γίνει το καλύτερο δυνατόν για την εθνική μπάσκετ.

  7. Όλοι αυτοί εδώ ζητούν να γίνει κάτι σωστό που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το εθνόσημο είναι η ελληνική σημαία και πρέπει να μπαίνει μπροστά στο στήθος και όχι η eurobank. Ας τα δει με καθαρό μυαλό η ΕΟΚ

  8. Συμφωνώ απόλυτα με τον αναγνώστη ότι “Έτσι πρέπει να υπάρχει το Εθνόσημο με την ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ. Έτσι υπήρχε πριν”. Περιμένουμε την ΕΟΚ να κάνει το σωστό γιατί το εθνόσημο με την ελληνική σημαία είναι μπροστά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

  9. Εγώ ζητώ από την ΕΟΚ οι εμφανίσεις της εθνικής μπάσκετ να είναι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που το εθνόσημο με την ελληνική σημαία είναι μπροστά.

  10. Το αληθινό εθνόσημο είναι η ελληνική σημαία όπως υπάρχει στις φωτογραφίες. Έτσι θέλουμε να υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής μπάσκετ. Οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια.

  11. Περασμενα μεγαλεια…
    Και καποιοι ουγκ ασχολουνται με το που θα βρισκεται το εθνοσημο

  12. Νομζω χρειαζονται 2-3 ακομα αρθρα για τη σημαια στη φανελα της εθνικης

  13. Έτσι πρέπει να είναι το εθνόσημο με την ελληνική σημαία στις φανέλες της εθνικής μπάσκετ. Ας το δουν στην ΕΟΚ και στην αθλητική εταιρεία.

  14. Το εθνοσημο αγράμματε είανι ο σταυρός αυτο που μας δειχνεις είναι η σημαία
    Αντε γίδι

  15. Στέφανε Χίο συγχαρητήρια για αυτό το θέμα με το φωτογραφικό υλικό που αφορά την εθνική μπάσκετ. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό ήταν το αληθινό εθνόσημο με την ελληνική σημαία. Μας άνοιξες τα μάτια.

  16. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ! ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!

Comments are closed.