ΑΥΤΟΙ είναι οι τρεις οπαδοί που ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Κοινοποίηση:
4252462-1-768x515

Τρεις οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό ενός οπαδού που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ.
«Από την ανάλυση του προανακριτικού υλικού καταφέραμε να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία τριών από τους δράστες της επίθεσης και συγκεκριμένα δυο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 26 ετών και ενός υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών», αναφέρεται από την ΕΛΑΣ.

Ο 20χρονος ημεδαπός συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία, επικίνδυνες βλάβες και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον εξωσχολικό αθλητισμό, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται, όπως τονίζει η ΕΛΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χρυσαυγιτες διαφορων εθνικοτητων…;;;;;;;;
    Τι λες ρε βλαμμενε;;;
    Η χρυση Αυγη υπαρχει μονον για ενα Εθνος , το Ελληνικο
    Μονον απο τον τροπο που συνεταξες την πρωτη φραση φαινεσαι οτι το πρεζονι εισαι εσυ…

  2. Αφου ειναι και αλβανος στην παρεα , τοτε ειναι απλυταρια αριστεριζοντα οι δραστες.

  3. χαχα αλβανά όπως το υπέθεσα υπάρχουν σε όλες αυτές τις ομάδες. Μόνο Καλαμάτα και Μόνο για Έλληνες

  4. Χρυσαυγίτες διαφόρων εθνικοτήτων που έχουν βρει καταφύγιο στα παιχνίδια της “εθνικής”.Κωλοπρεζόνια ψόφο

  5. Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι με την κυριολεξία της λέξης αλλά οπαδοί φανατικοί, προσβάλουν τον αθλητισμό. Άσχετα σε ποια ομάδα ανήκουν αλλά ο χουλιγκανισμός βολεύει τους προέδρους των ομάδων, αυτό πιστεύω.

    1. Βολευει πρωτιστως το πολιτικο συστημα των προδοτων.Χρησιμευει εως βαλβιδα εκτονωσης της νεολαιας. Πολλοι διερωτουνται γιατι δεν ξεσηκωνεται ο Ελληνικος λαος…Αν σταματησει το ποδοσφαιρο για ενα χρονο τοτε θα γινει επανασταση 1000%.

Comments are closed.