ΑΥΤΗ είναι η πιο “καυτή” διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων όλων των εποχών! Δείτε ένα από τα σέξι και προκλητικά φιλμάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ! (Ακατάλληλο για ανηλίκους)

Κοινοποίηση:
sexy0

Η εταιρεία Forrest & Bob και οι τρεις νεαροί ιδρυτές της ξέρουν καλύτερα απ όλους να  διαφημίζουν εσώρουχα…. To video της καμπάνιας «The Fallen» είναι από τα πιο σέξι και προκλητικά φιλμάκια που κυκλοφορούν στο ιντερνετ για διαφήμιση εσωρούχων.

sexy1

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Vifill Prunner (13productions.com) και σε αυτήν πρωταγωνιστούν πέντε εντυπωσιακά μοντέλα οι: Brooke Bonelli, Ciara Christensen, Franki H, Heather Hahn, Cassandra Smith, Jodie Smith.

sexy2

Τα κορίτσια με μουσική υπόκρουση το “No Mercy”των BIX παίζουν μπροστά από την κάμερα δημιουργώντας μία φοβερά σέξι ατμόσφαιρα.

sexy3

Αλλά και σε προηγούμενες καμπάνιες η Forrest & Bob υπηρέτησε πιστά την πρόκληση…

sexy5

Δείτε τα βίντεο αλλά και τις φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες DIY και SS10.

sexy4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Να κάνουμε και εδώ ένα με την Ουρανία και το Χλαπάτσα λέει:

    Να διαφημίζουν σωβρακοφανέλες και αντιεμετικά!

    1. Θα γυρισουν ενα με Πακιστανια να πηδανε ωραια ΣΥΡΙΖΟαγορακια, λατρεις των καροτων. Ειναι πιο προοδευτικο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια, τερμα οι κολεξιον για γυναικες. Ειναι μπαναλ και συντηριτικο. Θα βγαινουν μονον ξεκωλεξιον για πισογλεντηδες. Ζητω το gay pride… ουαου..

      1. Αντιχασίστας είστε Φασίστας ή Νεοναζί γιατί Έλληνας αποκλείεται ίσως δε να είσαι ενοέλληνα που πριν μερικά χρόνια θα σονα διορισμένος πασοκονεοδημοκράτης και τώρα επειδή κόψανε 90% το ρουσφέτι έγινε ρόζ αυγά και το παίζεις *αγκάκι.

        Τσού ρε Λάκη.

Comments are closed.