ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 ανδρικές ατάκες που… ξενερώνουν τις γυναίκες!

Κοινοποίηση:
man-begging-woman

Είσαι στο μπαρ, εντοπίζεις στόχο και ετοιμάζεσαι να «καμακώσεις»; Το menshouse αποκαλύπτει τι πρέπει να πεις, αν θες να πας κουβά 100%. Αβάδιστα, ξεκούραστα, χωρίς άγχος…

Σήμερα είναι η τυχερή σου νύχτα. Το νιώθεις.

Έχεις βάλει την αγαπημένη σου μπλούζα με την οποία είχες ρίξει την τελευταία σου σχέση (όταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν ακόμα ο Παπανδρέου – και δεν εννοώ τον Γιώργο), έχεις βάλει τόση STR8 που αν σε τσιμπήσει κουνούπι και περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ θα αποκλειστεί απ’ τις διεθνείς διοργανώσεις για 13 χρόνια και ετοιμάζεσαι να σκοράρεις.

Για να μη μείνεις με τη χαρά το Μenshouse.gr σου παρουσιάζει τις 5 απαγορευμένες ατάκες. Πιο πολλές πιθανότητες έχεις να την ρίξεις αν της πεις «Είδα Ρίτσαρντ Γκιρ και Τζούλια Ρόμπερτς στο Πρίτι γούμαν. Είσαι για ένα κόπι πάστε;» παρά μια απ’ τις παρακάτω ατάκες:

klarino2

  1. «Να κεράσω ποτάκι;».

Αν δεν είσαι προσωρινός υπερθεματιστής ή ο Σταμάτης Γαρδέλης, μην το πεις ποτέ και για κανέναν λόγο. Είναι η ατάκα σήμα κατατεθέν -κονιόρδου κλαρινογαμπρού με την καδένα να φωσφορίζει στο δασύτριχο στέρνο του την ώρα που με το μικρό του δάχτυλο βγάζει το μαρούλι απ’ το χρυσό του δόντι, το κάνει μπαλίτσα και το εκσφενδονίζει στο απέναντι τραπέζι.

Ο μοναδικός που γεύτηκε σουσέλ με τη συγκεκριμένη ατάκα ήταν ο Ζάχος Δόγκανος (γιατί μπορεί).

 

  1. «Μπορώ να καθίσω;»

Εξαιρετική ατάκα αν είσαι τεσσάρων πηγαίνεις στο βρεφονηπιακό σταθμό και θες να φας την μπεμπελάκ της Στελλίτσας, γιατί ο δικός σου τραχανάς είναι ΓΤΠΚ ανάλατος. Αν είσαι 37άρης μαντράχαλος ένας τρόπος υπάρχει για να το κάνεις ακόμα χειρότερο. Την ώρα που το λες να κάθεσαι κιόλας πριν σου απαντήσει.

Οι πιθανότητες να σκοράρεις είναι ανάλογες των πιθανοτήτων να πιάσει μια μέρα το κογιότ το μπιπ μπιπ και να του κάνει τρίμινγκ με πένσα και στραβοκατσάβιδο.

  1. «Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;».

Μπέσα τώρα, αν νομίζεις ότι με αυτήν την σαχλαμάρα που δεν θα συγκινούσε ούτε τη μάνα του Στίφλερ θα καταφέρεις να πας ταμείο τότε το iq σου πρέπει να είναι το ίδιο με τη θερμοκρασία στο Νευροκόπι 15 Δεκέμβρη στις 06:00 το πρωί. Αν παρόλα αυτά προβείς στο απονενοημένο διάβημα, δίνει 1,05 ότι η απάντηση που θα πάρεις θα είναι η εξής:

«Εσένα οικοδόμος είναι ο πατέρας σου;», «Γιατί;», «Γιατί τέτοιον τσιμεντόστοκο δεν έχω ξαναγνωρίσει στη ζωή μου».

  1. «Γειά σου γατούλα. Θες να περάσεις μια από τις 7 ζωές σου μαζί μου;».

Αυτή η ατάκα φοριέται σετάκι με τις εσπραντρίγιες. Με το που την ξεστομίζεις η κοπέλα σηκώνεται βεβαιώνεται ότι φοράς το πατούμενο που έκανε διάσημο ο Κρις Χουγκάζ και μόλις βλέπει την άσπρη εσπαντρίγια να φωσφορίζει στο στρομπόλι σηκώνει με φόρα το ποτό και… σου προτείνει να κάτσεις μαζί της.

Θέλει να σου πει τα πάντα για τον πρώην της και να ρωτήσει τη γνώμη σου για το νέο χρωμοσαμπουάν που προσφέρει τέλεια ομοιομορφία χρώματος ακόμη και σε πορώδη μαλλιά. Ναι, τι; Με «Γεια σου γατούλα» και εσπαντρίγιες απορείς γιατί σε βλέπει όπως η Ρέιτσελ τον Γκάνθερ και η Χαρούλα Πεπονάκη τον Φοίβο;

klarino1

  1. «Ήμουν κακό παιδί σήμερα, στείλε με τιμωρία στο δωμάτιο σου!»

Αν είσαι ο Στηβ Ντούζος και εκείνη η Βίνα Ασίκη και πρωταγωνιστείτε στο «Ρόδα τσάντα και κοπάνα 17» οι πιθανότητες να τη ρίξεις είναι πάνω από 82%. Αν όμως είσαι ο Γιάννης από τη Μαγούλα και εκείνη η Μυρτώ η Σαλονικιά και είσαστε και οι δυο στο μπαρ ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα.

Να σε στείλει δηλαδή τιμωρία στο δωμάτιο της και εκεί να μην είναι η ίδια, αλλά το πεινασμένο άσβερκο Ούρουκ Χάι της που πιάνει στα χέρια του βουνό στην Αττική και το κάνει φαιό νταμάρι. Με την ευκαιρία αν της πεις ότι το τραγούδι δεν λέει «θεών νταμάρι» όπως πίστευε τα τελευταία 17 χρόνια, αλλά «φαιό» νταμάρι, μπορεί να δώσει εντολή στο Ούρουκ-Χάι της να μην προχωρήσει στο ασβέστωμα. Ένα χέρι τσιμέντο ταχείας πήξεως αρκεί…

πηγή: Μenshouse.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΑΛΙΕΣ…ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ…ΚΛΙΚ!!! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ “ΑΡΘΡΑ” ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!!!

  2. ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΔΕΝΑ” ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΜΠΕΣ??? ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 90 ΒΑΛΑΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ??? ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΒΟΥΡΛΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ!!!

    1. Η τσαντα που βαστει ο μουστακιας βγαινει και σε αντρικη;;
      Ρε ουστ

Comments are closed.