ΑΥΤΑ είναι τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ που «έγδυναν» ανηλίκους και ηλικιωμένους! Στη δημοσιότητα τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τους! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ φάτσες!

Κοινοποίηση:
syl5-768x469

Οι δύο συλληφθέντες είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία εξαρθρώθηκε στις 10-3-2018 από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, των ληστειών κατά συρροή, κατά συναυτουργία, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από υπαίτιο που διαπράττει κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, από τις αρχές του έτους, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών σε βάρος πεζών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Έτσι δρούσαν οι συλληφθέντες

Τα βράδια κινούνταν στις περιοχές της Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Αγίων Αναργύρων, Νίκαιας, Δραπετσώνας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη εντόπιζαν και στοχοποιούσαν ανήλικους και ηλικιωμένους, σε στάσεις λεωφορείων. Τους προσέγγιζαν με διάφορα προσχήματα. Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου ή με σωματική βία, τους αποσπούσαν κυρίως κινητά τηλέφωνα, τα οποία διοχέτευαν αμέσως σε κλεπταποδόχους. Σε πολλές περιπτώσεις δεν δίσταζαν να χτυπήσουν τα θύματά τους προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.

Ως προς το χρονικό της σύλληψης, ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών και τον εντοπισμό τους. Βραδινές ώρες της 10-3-2018, συνελήφθη ο 17χρονος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, λίγη ώρα μετά τη διάπραξη ληστείας σε βάρος ανηλίκου, στην Αγία Βαρβάρα.

Από την περαιτέρω έρευνα, πρόεκυψε ότι οι ανωτέρω έχουν διαπράξει δεκατέσσερις (14) ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αυτοί είναι οι δράστες

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον συλληφθέντα:

Ζαχαρίου Νικόλα, αγνώστου πατρός και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 27-9-1990 στη Νίκαια Αττικής

συλληφθέντες

συλληφθέντες

Και τον μη συλληφθέντα:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χρήστο του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας, γεννηθέντα στις 25-11-1990 στη Νίκαια Αττικής

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις. Επίσης στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών. Αλλά και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5612818 του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Βαρβάρας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

  2. (Β)Ρομα.
    Καρκινος της χωρας.
    Ενω υπαρχει νομος ο οποιος στερει τα πολιτικα δικαιωματα για ποινικους κρατουμενους,
    Δεν εφαρμοζεται ποτε!
    Ειναι ετοιμα ψηφαλακια βλεπετε,για ολα τα κομματα που εχουν κυβερνησει την Ελλαδα μεχρι τωρα.

  3. Ειχε το θρασος ο ρομα τραγουδιστης χατζης να παραπονιεται εντονα για την προκαταληψη εις βαρος τους… καθε φορα που τους εκθειαζουν , εχουμε εξαρση εγκληματικοτητας εκ μερους τους… αλλα ακομα να βαλουμε μυαλο
    Αυτο το “δεν ειναι ολοι ετσι” μας κατεστρεψε…
    Το 1% που , κατα καιρους μονον , δεν ειναι ετσι…. καταφερε να επικρατησει σπανω στο 99% που ειναι ετσι και χειροτερα ακομα…

  4. Πακιστανόγυφτοι! Αν δεν αφομοιώθηκαν αυτοί εδώ και εκατοντάδες χρόνια, καταλαβαίνετε εύκολα αν θα αφομοιωθούν οι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (με το 99,9% αυτών να είναι άντρες) πακιστανών…

  5. Κωλόγυφτοι. Ας τους καμαρώνει η “πριγκηπέσα” τους, που τώρα τελευταία μας το παίζει βουλευτίνα.

  6. ΟΡΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΥΜ ΦΟΥ,ΤΙΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ,
    ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟΣ.

  7. Ο ενας πιο λεχριτης απο τον αλλο, σε λιγο θα τους αφησουν ελευθερους ως συνηθως, γιατι δεν υπαρχει Κρατος, αντι να τους σπασουν τα χερια για να μαθουν τα κοπροσκυλα να μην κλεβουν!!!

  8. γελαει κιολας ο γυφτος…..βεβαια γιατι να μην γελαει μηπως θα παθει και τιποτα η μηπως εχει το φοβο?

  9. Άγιος ο Αδόλφος.
    Δεν πρόλαβε όμως να τελειώσει το έργο του με τους θεάρεστους γύφτους.
    Όσο κυβερνούν ακόμη προδότες ας το απολαύσουν. Η ώρα που θα έχουν το ίδιο τέλος με τους 300 έφτασε.

  10. σκατόφατσες.. αλλά τι το θες τους έπιασαν και μετά κάνα μήνα το πολύ θα είναι έξω! που είναι ο νόμος και δικαιοσύνη? πουθενά! βάλτους καταναγκαστικά έργα με βούρδουλα για 6 μήνες (την πρώτη φορά γιατί την δεύτερη θα ξέρουν ότι θα τους τρώει το μαύρο σκοτάδι )

Comments are closed.