ΑΥΤΑ γίνονται μόνο στο Ελλαδιστάν του 2017! Τόλμησε να προστατεύσει την περιουσία του από την αγέλη των ΛΑΘΡΟ-ΡΟΚ και τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση!

Κοινοποίηση:
2017-11-21_124020

Απλά πυροβόλησε στον αέρα ο άνθρωπος να προστατεύσει την περιουσία του αλλά και τον πατέρα του από την αγέλη των λαθρο-ορκ και το Ελλαδιστάν τον πάει αυτόφωρο…. Όλοι στα όπλα ρεεεεεε…

Αυτά συμβαίνουν στο ελλαδιστάν του 2017. “Τόλμησε” να προστατεύσει την περιουσία του από πλιάτσικο μεταναστών και κινδυνεύει τώρα με φυλάκιση!

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, έξι πρόσφυγες, ηλικίας 13 έως 45 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός της Χίου, καθώς και ένας κάτοικος του χωριού, που εμπλέκονται σε επεισόδιο που σημειώθηκε στο θερμοκήπιο του τελευταίου, αργά χθες το βράδυ.

Οι έξι αιτούντες άσυλο κατηγορούνται για κλοπή λαχανικών από το θερμοκήπιο και φθορά ξένης περιουσίας, καθώς και πρόκληση σωματικών βλαβών στον 75χρονο πατέρα του 43χρονου Έλληνα κατηγορούμενου, ο οποίος κατηγορείται για οπλοχρησία αφού πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο στον αέρα για εκφοβισμό.

Όπως μεταδόθηκε το πρωί από δημοσιογραφικό πόρταλ το επεισόδιο εκδηλώθηκε, όταν ο πατέρας -που νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο της Χίου- ενημέρωσε τον αγρότη γιο του για την παρουσία τρίτων προσώπων στο θερμοκήπιο που διαθέτει, κοντά στην περιοχή του ΚΥΤ. Ακολούθησε καυγάς και τελικά η προσαγωγή των παραπάνω στην Αστυνομία και η απαγγελία των κατηγοριών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Δηλαδη τωρα αυτος ο ανθρωπος ειναι μονος ; δεν ειναι κανεις με το μερος του;
    Τα απλυτα αριστεριδια με τις λαθρολαγνες δικηγορους των ΜΚΟ κανουν σαν λυσσασμενοι εαν συλληφθει καποιος ισλαμοπιθηκας ……
    Συνελλαβαν Ελληνα επειδη θελησε να σωσει την περιουσια του…..
    Θα μπορουσε να ειναι ο καθενας απο εμας στην θεση του…
    Τα ελεγε και τα φωναζε αυτα ο Κασιδιαρης , αλλα ποιος ακουει εναν φασιστα;;;;;;;;;

  2. Και ακομα δεν στεγνωσαν απο τις βαρκες. Για φανταστειτε οταν στεγνωσουν τι εχει να γινει

  3. Εχουν βρει την πατεντα του ασυλου οι αθλιοι πολιτικαντηδες!! Ποιος τους καταδιωκει και ζητουν ασυλο οι λαθρομεταναστες; Το πληρωμα του αντιτορπιλικου Βελος σαν πραξη αντιστασης στη Χουντα την κοπανησε στην Ιταλια και ζητησε πολιτικο ασυλο, διοτι θα παιρνουσαν στρατοδικειο αν επεστρεφαν. Μαλιστα. Τους Πακιστανους, Αλγερινους, Μαροκινους κλπ ποιος τους κυνηγαει και ζητουν ασυλο , για να μην τρελαθω δηλαδη; Να πεταξουν εξω με τις κλωτσιες τους αλητες των ΜΚΟ και τα κοπροσκυλα τους αλληλεγγιους, που αλωνιζουν ανεξελενκτοι με την ανοχη μιας ανυπαρκτης κυβερνησης, που νοιαζεται μονο για τους λαθρομεταναστες και οχι για τους Ελληνες!!!!

  4. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΚΟΥΛΗ Η ΑΔΩΝΗ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΙΝΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΕΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ

    1. Καλά τα λέτε κύριε αλλά δεν γίνεται αυτό που λέτε. Δεν υπάρχει σήμερα αυτό που λέγαμε παλαιότερα “αριστερά, δεξιά και κέντρο”. Σήμερα έχουμε 2 στρατόπεδα: Πατριώτες που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα και την Ελλάδα και από την άλλη μερία νεοταξίτες, μαιρονέτες πολιτικούς της παγκοσμιοποίησης των τραπεζιτών και της δουλείας. Στο 1ο στρατόπεδο (δυστυχώς ή ευτυχώς) εκ των πραγμάτων βρίσκεται μόνο η ΧΑ. Στο 2ο στρατόπεδο είναι ΟΛΟΙ οι άλλοι, οι οποίοι (από σχεδίου-σχεδιασμού των αφεντικών τους) άλλοτε “πουλάνε” πατριωτισμό, άλλωτε “πουλάνε” αριστερά ή κέντρο, ανάλογα με την περίσταση, ώστε να μαζεύουν στο μαντρί όσους δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη, ώστε πάλι (ακόμη και με συγκυβέρνηση αν χρειαστεί – θα παρουσιάσουν κάποιες φαιδρές δικαιολογίες όπως πχ την άνοδο του “ναζισμού-φασισμού” κλπ), να συγκετρώνουν το κατάλληλο ποσοστό που θα τους δώσει αρκετό χρόνο στην κυβέρνηση, έτσι ώστε, από τη μία να αλλάξουν τους νόμους της χώρας προς όφελος των τραπεζιτών (και των funds τους) και από την άλλη να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με (ταλαίπωρους) λαθρό φτηνά εργατικά χέρια. Θα γίνουμε όπως η Σουηδία, δηλαδή τέρμα ο δυτικός πολιτισμός, το ισλάμ θα κυριαρχεί και οι Έλληνες θα πεθάνουν.
      Ανάλογο σχέδιο προωθείται σε ολόκληρο τον κόσμο και με την ίδια ρητορική των ταμπέλων του “φασίστα-ναζί” κλπ, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Δείτε πχ στο παρακάτω video, όπου στην Αμερική κατηγορούν (οι ίδιο παρακρατικοί της κυβέρνησης που αλλωνίζουν την Ελλάδα – έμισθοι του Soros γνωστοί και ως ANTIFA) έναν Εβραίο ομιλιτή (ο οποίος είναι κατά της παγκοσμιοποίησης) σε πανεπιστήμιο, για φασίστα και μάλιστα πριν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απέξω οι ANTIFA (φυσικά οι ίδιοι με βία και ΦΑΣΙΣΜΟ) προσπαθύν να ακυρώσουν την ειρηνική ομιλία:
      https://www.youtube.com/watch?v=XiDzX76qaaw

  5. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ ΚΛΠ.
    ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΥΝΑΦΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

  6. Να πανε να παραπονεθουν στις ΜΚΟ του δουλεμπορου Μουζαλα.
    Το ειπαμε χιλιες φορες οτι οι Ελληνες θα γινουν μειονοτητα στην ιδια τους την χωρα , και μαλιστα μειονοτητα υπο διωγμο.
    Χρυση Αυγη θα λετε και θα κλαιτε…

    1. Όπως κλαψούριζαν οι “συναγωνιστές” σου στον Ασπρόπυργο μετά την αντιφασιστική τους επιμόρφωση;

Comments are closed.