Αυτή η Σέρβα είναι 47 ετών και… γιαγιά! Προσοχή! Οι ΦΩΤΟ προκαλούν ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ επεισόδια!

Κοινοποίηση:
giagia serba

Αν και για τους περισσότερους από εμάς όταν ακούμε τη λέξη γιαγιά, το μυαλό μας πάει σε ηλικιωμένες γυναίκες που φορούν ορθοπεδικά παπούτσια και μάλλινες ζακέτες, η παρακάτω κυρία θα σας εκπλήξει μάλλον ευχάριστα καθώς… δεν αποτελεί το συνηθισμένο πρότυπο γιαγιάς.

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Zalkina, είναι fashion blogger από τη Σερβία και είναι 47 χρονών- όσο και αν δεν της φαίνεται. Η ίδια παρ’ ότι έχει δύο παιδιά και δύο εγγόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει πάνω από 200.000 οπαδούς στο Instagram… και όπως βλέπετε, όχι άδικα.

Η Zalkina μοιάζει με μοντέλο, είναι ψηλή και το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία νεότερη της. ενώ η ίδια ποζάρει για χάρη διάσημων σχεδιαστών μόδας με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα.

Η ιδιαίτερα δημοφιλής blogger έχει δημοσιεύσει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μεταξύ άλλων και μια φωτογραφία με τα δύο της εγγόνια, ενώ φαίνεται μόλις και μετά βίας αρκετά μεγάλη για να είναι ακόμα και μητέρα τους.

Η Zalkina, η οποία ζει στην Ιταλία, δεν ντρέπεται καθόλου για την ηλικία της… καθ’ άλλο μάλλον θα λέγαμε, καθώς ένα από τα hashtags που χρησιμοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι #grandmotherthatlovesfashion που σημαίνει «γιαγιά που αγαπάει τη μόδα».

Η ίδια έχει μία 28χρονη κόρη και ένα γιο που ονομάζεται Stefan, ο οποίος σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram βρήκε τραγικό θάνατο στο Βελιγράδι της Σερβίας, την παραμονή των Χριστουγέννων του περασμένου έτους, όταν κάποιος τον παρέσυρε με το αμάξι του.

Η σέξι γιαγιά, όπως είναι φυσικό, απολαμβάνει τα πολλά κολακευτικά σχόλια που δέχεται από θαυμαστές της σε προσωπικά μηνύματα στο λογαριασμό της και νιώθει πολύ υπερήφανη.

Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης γράφει:  «Η αγαπημένη μου υπέροχη γυναίκα !!», ενώ μία άλλη γυναίκα αναφέρει: «Μακάρι να μοιάσω με σας όταν φτάσω την ηλικία σας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Με τέτοια πεθερά,στέλνεις μόνιμα τον πεθερό στα καράβια μάγκες!!

  2. Ίδια με την πεθερά μου,μόνο εκατό κιλά τις χωρίζουν,η έντονη τριχοφυία (μούσια)της δικής μου,και εκατό πόντους διαφορά στην περιφέρεια και μέση……

  3. Μεγάλη καβλοταναλια η κυρία……..

  4. Και ξαπλωτοδοξία δηλαδή και ότι γουστάρει. Ο μόνος λόγος που αξίζει να υπάρχουν Σερβία Ρωσία είναι αυτές!

  5. Σιγά ρε παιδιά! Αν είναι 47 οκ, μπράβο στο κορίτσι που κρατιέται δε λέω, αλλά όχι και να τον παίξουμε κιόλας!
    Εξάλλου για να είμαστε και δίκαιοι ας την δούμε το πρωί που ξυπνάει και μετά ας κρίνουμε. Όπως βλέπουμε όλοι αυτή είναι μια στημένη φωτογράφηση με ένα κάρο ρούχα μακιγιάζ κι ακόμα ένα σωρό τεχνικές.
    Μη τρελαθούμε, ήμαρτον δλδ.

    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ.

  6. ευχαριστως σε παω μια βολτα απο ισπανια και τουρκια

  7. ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ [ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ]……………..

  8. γιαγιά ε; εγώ πάντως δεν μπορώ να την φανταστώ να πλέκει κάλτσες και να να καθαρίζει φασολάκια…

Comments are closed.