Αυτή είναι η 21χρονη που έκανε σεξ με 8χρονο παιδί πάνω από 50 φορές!!! – Καταδικάστηκε μόνο σε 2 χρόνια φυλακή λόγω μετάνοιας (photos)

Κοινοποίηση:
ar1

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 21χρονη επειδή ήρθε σε σεξουαλική επαφή για περισσότερες από 50 φορές με έναν 8χρονο.

Ο λόγος για την Loren Morris, η οποία ξεκίνησε να κοιμάται με το αγόρι όταν εκείνο ήταν οκτώ και συνέχισε να το κάνει μέχρι τα δέκα του έτη.

Η 21χρονη θα είχε ακόμα επαφές με το 14χρονο αν κάποιοι δεν τον είχαν ακούσει να «κοκορεύεται» στο σχολείο για τις επαφές του με την Loren.

ar2

Στα δικαστήρια εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμη να καπνίζει, μιας και η ποινή δεν θεωρήθηκε ιδιαιτέρως αυστηρή. Ο δικαστής έκρινε πως η Morris είχε μετανιώσει και κατανοήσει πλήρως το λάθος της. Επιπλέον έλαβε υπόψιν του πως και η ίδια έχει ένα μωρό και πως η περαιτέρω τιμωρία της θα προκαλούσε μεγαλύτερα προβλήματα.

Αυτό που ουσιαστικά την βοήθησε στην υπεράσπισή της είναι πως όταν η ίδια κατάλαβε πως ήταν λάθος, διέκοψε από μόνη της τις επαφές με το αγόρι.

Εκτός από την ποινή φυλάκισης στην Μorris επιβλήθηκε ολική απαγόρευση επαφής με το αγόρι, αλλά και κάθε επαφή με ανήλικο παιδί χωρίς την παρουσία των γονιών του

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. που πας με τετοια μαπα,ρε κουκουβαγια?το πιθανοτερο ειναι οτι εχει πηδηξει και το ιδιο της το παιδι.τετοιες ανωμαλες,χρηζουν ευξευτελισμου και θανατικης ποινης.φανταστειτε αποψη που θα σχηματισει ο πιτσιρικας για τις γυναικες,μεγαλωνοντας.ετσι γινονται οι βιαστες.ΝΤΡΟΠΗ και περισσοτερο στους δικαστες για την ποινι-χαδι που της επεβαλαν!

  2. Πάντως εμένα δε με χάλαγε καθόλου να πήδαγα στα 12-13-14 μου μια 21χρονη (που δεν είναι μπάζο) αντί να είμαι με το πουλί στο χέρι όλη τη μέρα.

    1. Κακομοίρη, δεν καταλαβαίνεις καν τι θα πει διπλό στάνταρντ, έτσι;

  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 14 Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

    1. Είσαι πολύ μάγκας. Αν έχεις κόρη 9 χρονών φέρτη να την γαμήσει ο ανηψιος μου που είναι 14.

      Για πες μας τώρα…

      1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗ ΕΝΟΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

  4. Αντιστρέψτε το σενάριο τώρα, άντρας 21 ετών να είχε πηδήξει 8χρονη, και πείτε μου πόσα χρόνια θα έτρωγε, πέρα από το γεγονός ότι αυτό το πράγμα είναι παιδεραστία. Έλεος με τις καρίολες πια γαμώ την υποκριτική ψευτοισότητα του κώλου.

  5. Ζούμε σε μία ΠΟΡΝΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΑΝΔΡΙΚΗ κοινωνία.
    Οι γυναίκες πάντα την βγάζουνε καθαρή και τους συγχωρούνται όλα τα εγκλήματα όσο βαριά και αν είναι….για αυτό πλέον έχουνε αφηνιάσει και κάνουν ότι γουστάρουν…

  6. Ο μικρος αφου εγινε αντρας απο τα 8 του,προβλεπω να γινεται μεγαλος πορνοσταρ!Θα πηδηξει τη μιση Αθηνα,αυτην που δεν εχει πηδηξει ο αλλος μαμιας ο Τατσο!

Comments are closed.