Αυτή είναι δουλειά! Μπάρμαν με μισθό 100.000 δολαρίων το χρόνο

Κοινοποίηση:
usa91

Το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, υπολογίζει τον μέσο μισθό ενός μπάρμαν στα 18.900 δολάρια τον χρόνο, όμως η πραγματική αμοιβή τους δεν είναι αυτή, αφού οι bartenders βγάζουν πολλά περισσότερα από τα φιλοδωρήματα της βραδιάς.

Σε μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, ένας μπάρμαν μπορεί να βγάλει εκατοντάδες δολάρια από πουρμπουάρ, μόνο σε ένα βράδυ.

Οι περισσότεροι bartenders κερδίζουν 45.000 με 73.000 δολάρια τον χρόνο, συμπεριλαμβανομένων και των tips. «Είναι πιθανό, ένας μπάρμαν, αν βρεθεί στο κατάλληλο μέρος να βγάζει ακόμα και 100.000 δολάρια τον χρόνο», αναφέρει ο Rob Doherty, συγγραφέας το οδηγού πώς να γίνει κάποιος μπάρμαν (Highball: The Ultimate Guide to Becoming a Professional Bartende).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην ‘καπιταλιστική’ Αμερική μισθοί $100Κ, $200Κ, … $500κ+ είναι πολύ συνηθισμένοι αρκεί να έχεις λίγο μυαλό. Αλλά στην σοσιαλιστική λαμογιακή Ελλάδα, και Νότια Ευρώπη, κυνηγάτε το Ευρώ με το δίκαννο μίζερα σοσιαλιστικά λαμόγια ΧαΧαΧα. Και σε λίγο θα κυνηγάτε τις δραχμές (που θα σας τυπώνει οι Rachel) με τις σφενδόνες XaXaXa

Comments are closed.