Αυτά είναι τα 5 πιο ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ βίντεο που δείχνουν την βιαιότητα των Τούρκων απέναντι στους Κούρδους!

Κοινοποίηση:
1a65f8009499c5e55360476d86e5be18_XL.jpg,qt=1458462813.pagespeed.ce.VVhIobHET2

Καθώς η μάχη… μεταξύ της Τουρκίας και των Κούρδων ανταρτών συνεχίζεται, το Russia Today έχει συγκεντρώσει πέντε βίντεο που δείχνουν λεπτομερώς την μανία των Τούρκων και την καταστροφή που αφήνουν στο πέρασμά τους.

1. «Χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα υπόγεια κάηκαν ζωντανοί»

Το RT είναι το πρώτο μέσο ενημέρωσης που του δόθηκε η πρόσβαση στην τουρκική πόλη Cizre, όπου οι Κούρδοι, δήλωσαν ότι ο τουρκικός στρατός έκαψε ζωντανούς πάνω από 100 ανθρώπους που ήταν παγιδευμένοι στα υπόγεια. Το βίντεο δείχνει την καταστροφή, τα μπάζα, και τα γκρεμισμένα κτίρια.

 2. Οι στρατιώτες ανοίγουν πυρ σε αμάχους ενώ εκείνοι κουνάνε λευκές σημαίες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον Ιανουάριο, τα τουρκικά στρατεύματα άνοιξαν πυρ σε αμάχους που κρατούσαν λευκές σημαίες στην πόλη Cizre καθώς προσπαθούσαν να διασχίσουν ένα δρόμο. Το δραματικό αυτό βίντεο δείχνει τους ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από τις σφαίρες και το αίμα να κυλάει στο έδαφος. Τα θύματα ήταν Κούρδοι.

3. Οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας στο Ντιγιαρμπακίρ είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι μεταξύ των διαδηλωτών τον Δεκέμβριο του 2015, σύμφωνα με αξιωματούχους της ασφάλειας.


4. «Κόλαση» στο Ντιγιαρμπακίρ

τα πλάνα που κυκλοφόρησαν το Μάρτιο του 2016 παρουσιάζουν τις συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και τις πολιτοφύλακες του Κόμματος των κουρδικών Εργαζομένων (PKK) στην περιοχή Sur της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ. Η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που νομίζει κανείς πως πρόκειται για εμπόλεμη ζώνη στη Συρία ή το Ιράκ.


5. Καμμένα αυτοκίνητα και κατεστραμμένα κτήρια

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και τα μέλη του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) τον Αύγουστο του 2015 το μόνο που άφησαν πίσω τους στο Ντιγιαρμπακίρ, καμμένα αυτοκίνητα και κατεστραμμένα αυτοκίνητα.

newmoney.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: