Άγριος πόλεμος Καρατζαφέρη Χρυσής Αυγής! «Εσείς κάντε αφιέρωμα στον ΧΙΤΛΕΡ και εγώ….» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mixaloliakoskaratzaferis

Τα πήρε στην «κράνα» ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Με αφορμή αφιέρωμα για τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη που προβλήθηκε από την εκπομπή του (το makeleio.gr αναφέρθηκε με αναλυτικό ρεπορτάζ) τηλεθεατής- οπαδός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ γράφοντας Ε όχι και αφιέρωμα στον Μητσοτάκη…..
Δεν χρειάστηκε και πολύ για να απαντήσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης

ΔΕΙΤΕ το από το 56:45

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΜΩ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΑΛΙΟ ΨΕΥΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΩΘΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ…
      ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΑΛΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ..!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ,ΣΟΦΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ,..!
      ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗ … ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΟΙ .. ; ; ;

  2. Κάποιοι προτιμούν να κάνουν συγκεντρώσεις εις μνήμην της γενοκτονίας των Ποντίων και της αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως και άλλοι να κάνουν αφιερώματα στους προδότες του Έθνους,να ψηφίζουν μνημόνια και να το παίζουν και πατριώτες από πάνω…
    Υ.Γ. Αλήθεια στο αφιέρωμα ο καρατζατούμπας ανέφερε την αρχαιοκαπηλία;Τα ντολμαδάκια της συγκυβέρνησης;Την συμφωνία με την μίζενς και τον γιο του πέτρου;Την προδοσία του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας και το λαθρεμπόριο καυσίμων;Ή για να πάω σε κάτι πιο παλαιό,ανέφερε τίποτε ο καρατζατούμπας για το νομοθετικό διάταγμα 4368 του 1964 για την “ρύθμιση” του προπολεμικού χρέους που υπέγραψε και ο μητσοτάκουλας ως μέλος της κυβερνήσεως παπανδρέου;

    1. Αν ειναι καποιος που εδωσε ατελειωτες μαχες για ολα τα Εθνικα μας ζητηματα,αυτος ειναι ο Καρατζαφερης..!
      Με αποδειξεις..! Αλλο το οτι εμεις βλεπουμε οτι μας συμφερει..

  3. Κι εγώ αν και ψηφίζω καρατζαφύρερ, πιστεύω ότι πολύ λάθος έπραξε ο Καρατζαφέρης, προς τον πολιτικό του πατέρα όπως τον απεκάλεσε…

  4. Καρατζαφερης και Μιχαλολιακος τα κρυφο-παιδα της Εθνοπροδοτικης Δεξιας
    οι μπαλαντερ της πατριδοκαπηλιας
    τσακωνονται για την εξουσια και πιος την εχει πιο μεγαλη …την υποκρισια…
    μαγκες το σανο μας τελειωσε ….και αυτο ισχυει και για το Τσιπρα Κουλη
    16% ο Συριζα 32% η ΝΔ ..σε εκλογικα κεντρα της Αγγλιας οι δημοσκοπησεις γιναν..
    γιατι Ελλαδα 7 εκατομυρια ψηφισαν τα 4 δε εχουν να φανε…πιστεψτε τους οτι θα ξαναβγει η Δεξια..

  5. Με αυτή την κουράδα θέλεις ρε Χίο να κάνει χωριό η Χρυσή Αυγή;Ο λύκος το τρίχωμα το αλλάζει το μυαλό ποτέ.πόσο μάλλον να αλλάξει αυτή η προδοτική μνημονιακή κουράδα.

  6. Κάποιοι προτιμούν να κάνουν συγκεντρώσεις εις μνήμην της γενοκτονίας των Ποντίων και της αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως και άλλοι να κάνουν αφιερώματα στους προδότες του Έθνους…
    Υ.Γ. Αλήθεια,στο αφιέρωμα ο καρατζατούμπας ανέφερε την αρχαιοκαπηλία;Τα ντολμαδάκια της συγκυβέρνησης;Την συμφωνία με την μίζενς και τον γιο του πέτρου;Την προδοσία του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας και το λαθρεμπόριο καυσίμων;Ή για να πάω σε κάτι πιο παλαιό,ανέφερε τίποτε για το νομοθετικό διάταγμα 4368 του 1964 το οποίο υπέγραψε ο μητσοτάκουλας ως μέλος της κυβερνήσεως παπανδρέου και για την μετέπειτα αποστασία;

  7. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΟΔΕΞΙΑΣ.

  8. Καρατζαφυρερ, εσυ μη ξεχνάς, ψήφισες μνημόνιο και μάλιστα το πρωτο, γιατι υπήρχε πρόβλημα διαρροών απο το ΠΑΣΟΚ, το οποιο βεβαια τελικα ψήφισε σύσσωμο. Αλλα επρεπε παση θυσία να περάσει το πρωτο μνημόνιο, ωςτε να μπορέσουν να έρθουν και να περάσουν και τα επόμενα. Πήρες εντολή να το ψηφίσεις και μιλας;;;; Ουςτ ρεεε!!!

    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΜΑΣ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”.

  9. Ασεμας ρε Καρατζαφερη.Εχουμε χασει λογω εσχατης προδοσιας των πολιτικων της Ελλαδος,πανω απο 10.000 Ελληνες & εσυ μας εκθιαζεις τον αρχαιοκσπηλο Κ.Μητσοτακη με τις 5 συνταξεις.

  10. O Mητσοτάκης έδωσε τη πρώτη άδεια στον Καρατζαφέρη η οποία ήταν ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ μόνο για τον νομό Αττικής και η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ένα χρόνο και βάλε πριν πέσει, μετέτρεψε παράνομα σε μια νύχτα την άδεια από ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
    Από κει να καταλάβετε το μέγεθος σχέσης – διαπλοκής του Καρατζαφέρη με τη Ν.Δ…

  11. Αν και ψηφίζω Χρυσή Αυγή, πιστεύω ότι πολύ σωστά έπραξε ο Καρατζαφέρης, προς τον πολιτικό του πατέρα όπως τον απεκάλεσε…

Comments are closed.