Ασυγκράτητοι! Ζευγάρι έκανε σεξ σε κεντρικό δρόμο – Περαστικός ανέβασε το βίντεο στο YouTube! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ZEYGARI

Ζευγάρι πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έκανε σεξ σε κεντρικό δρόμο ενώ ένας περαστικός δεν έχασε την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό.

Δεν μπορούσαν να κρατηθούν με τίποτα οι δυο τους και έτσι αποφάσισαν να μην υπολογίσουν τίποτα και κανέναν. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που αναζητά η αστυνομία επειδή πιάστηκε στα πράσα την ώρα που έκανε σεξ.

Το περιστατικό συνέβη την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Νίουαρκ, σε ένα πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα από κεντρικό δρόμο. Κάποιος που έτυχε να περνάει από το σημείο εκείνη την ώρα βιντεοσκόπησε και φωτογράφισε τους δύο ασταμάτητους εραστές και στη συνέχεια ανέβασε το βίντεο στο YouTube και τις φωτογραφίες στο Instagram.

zeugari-sex1-570-428x600

zeyg2

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ

  2. Το περιστατικό έγινε την ημέρα του Αγίου Πατρα-κίου; Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Και αυτό στην Πάτρα έγινε αλλά δεν το λέτε ευθέως…

  3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΧΙΟ?????ΕΚΑΝΕΣ ΟΝΤΙΣΙΟΝ????ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ…..ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ……ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ????ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ!!!!! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕGA KANEI MONO!!!!ΟΛΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ???? ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΕΤΕ????

  4. Ο/Η Χρυσαυγίτισα είναι και ο βλάκας το πήρε κυριολεκτικά! λέει:

    “Γ@μήστε τους όπως τους βρείτε”, σύνθημα σε τοίχο

    1. Αυτός είναι βλάκας ενώ εσύ ο έξυπνος θα την έδερνες.

  5. ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !

Comments are closed.