Αστυνομικός χτυπάει σκόπιμα ύποπτο με το αυτοκίνητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ast

Απολύθηκε χωρίς καθυστέρηση ένας αστυνομικός στην Τζόρτζια των ΗΠΑ γιατί χτύπησε επίτηδες με το περιπολικό του έναν ύποπτο που καταδίωκε.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Άθενς Κλαρκ δημοσίευσε ένα βίντεο με το περιστατικό που έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου, όταν ο αστυνομικός Τέιλορ Σόλτερς φαίνεται να κυνηγάει με το περιπολικό έναν ύποπτο που έτρεχε να διαφύγει τη σύλληψη, τον οποίο τελικά χτύπησε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ο ίδιος με τον συνάδελφό του βγαίνουν από το αυτοκίνητο για να τον συλλάβουν. Σημειωτέον ότι ύποπτος καταζητούνταν για παραβίαση της αναστολής του. Οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψη αντιμετώπισαν την οργή περαστικών.

«Δεν χρειαζόταν να τον χτυπήσεις έτσι!», ακούγεται να λέει μια κυρία.

Ο Σόλτερς φάνηκε να απειλεί τον τραυματία με τίζερ για να μην προβάλει αντίσταση ενώ ο άλλος του περνούσε χειροπέδες.

Μετά τη σύλληψη ο Σόλτερς υποστήριξε ότι έφταιγε ο ύποπτος ο οποίος κατά τον ίδιο έπεσε μόνος του πάνω στο περιπολικό αλλά το βίντεο της κάμερας στη στολή του τον διαψεύδει πανηγυρικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι άλλοι θα έπρεπε να τους χειροκροτούν τους μπάτσους. Ηξεραν αυτοι τι ρολο βαραει αυτος; Αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι σαν τους δικούς μας που κάθονται και ξινονται όλη μέρα και σε σταματάνε για τυπικό έλεγχο και σου ζαλίζουν τα παπάρια.

  2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ. ΕΙΠΑΜΕ. ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ. ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Comments are closed.