ΑΣΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ – Δείτε τι υποσχέθηκε ο Κούλης για τον ΕΝΦΙΑ

Κοινοποίηση:
Kyriakos Mitsotakis announces his candidacy for the chairmanship of New Democracy party, Athens, on October 2, 2015 / Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει υποψηφιότητά του για τη προεδρία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Αθήνα, στις 2 Οκτωβρίου, 2015

Νέος Τσίπρας θέλει να το παίξω Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξαγγέλλοντας πλέον υποσχέσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ μέχρι και 30%.

 

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος έκανε και δηλώσεις εκ μέρους του προέδρου της δημοκρατίας εξήγγειλε μάλιστα την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ 30% μέσα στα πρώτα δύο χρόνια κυβέρνησης του. Το οξύμωρο είναι ότι τόνισε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας.

Πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να αρχίσουμε να γελάμε ή να κλαίμε με αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος. Πανομοιότυπη επικοινωνιακή πολιτική ακολουθεί και η Νέα Δημοκρατία σαν αυτή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν εκλεγεί κυβέρνηση και δεν είναι άλλη από το “τάξε και μη δίνεις χωριό δεν χαλάει”. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά θα κληθεί ο κόσμος να αποδείξει αν έχει μνήμη χρυσόψαρου ή όχι.

Για την ιστορία ο ΕΝΦΙΑ μπήκε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βάλε την υπογραφή σου Κούλη για την μείωση του ΕΝΦΙΑ αν είσαι μάγκας!
    Μόνο αερολογίες και παπαρολογίες, όλοι τους, ανέκαθεν!
    Η υπογραφή μένει, το μπλα μπλα και την μπάλα στην κερκίδα, κανείς δεν το θυμάται……….βαρεθήκαμε πια τους τραχανοπλαγιάδες, αυτήν την ρητορική του ψεύδους!
    Αυτά σας έχουν μάθει στο Χάρβαρντ;;; Να Κυβερνάτε τον κόσμο με ψέματα και υποσχέσεις;;;

Comments are closed.