ΑΡΧΙΣΑΝ τα ΟΡΓΑΝΑ- ΕΤΡΙΞΑΝ τα ΔΟΝΤΙΑ οι ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΕΣ στους Τραπεζίτες που βγάζουν τα Σπίτια τους σε Πλειστηριασμό-ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
92

«Να μην ξαναέρθουν στο Ρέθυμνο» διαμηνύουν προς τις τράπεζες τα μέλη του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών.
Ως βασικό στόχο έχουν θέσει τα μέλη του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου, να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς της περιουσίας των οφειλετών, με μαζικές κινητοποιήσεις και αυτοθυσία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σε 2,5 χρόνια, άλλωστε, έχουν ήδη αποτρέψει περισσότερους από 300 πλειστηριασμούς ακινήτων στο Ρέθυμνο και συνεχίζουν την προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Στα πλαίσια αυτά την Τετάρτη το μεσημέρι άναψαν τα αίματα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όταν τα μέλη του Σωματείου αντιλήφθηκαν την παρουσία δύο εκπροσώπων της τράπεζας οι οποίοι εστάλησαν στο Ρέθυμνο για να εκτιμήσουν την αξία τεσσάρων ακινήτων που θα έβγαιναν σε πλειστηριασμό. Δύο συλλήψεις ,σύμφωνα με το hellasnow.gr,αλλά και μικρής διάρκειας επεισόδια ήταν τα αποτελέσματα του τεταμένου κλίματος που υπήρχε, καταδεικνύοντας παράλληλα την απουσία ανοχής από τα μέλη του Σωματείου για πρακτικές όπως οι πλειστηριασμοί ακινήτων.

ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ .

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. τσες κατι αλλο ειδικα για τους χανιωτες σπεσιαλ,περυσι αλλαζαν κατι παραθυρα στην οικεια του μπενι σελον στην χαλεπα.ενα καιρο κρισης που δεν εχουν καποιοι να φανε,υπηρχε ταμπελα με προυπολογισμο 1.000.000 ευρω.γιατι ρε κουραδομαγκες δεν ανοιξε ρουθουνι που φτιαχνανε το κοτετσι του εβραιου τωρα με τοσα λεφτα? γιατι ρε ραγιαδες ηπηρχε το εβραικο προξενειο λιγα μετρα πιο κατω στον ιδιο δρομο? αντε να σας δω ρε τουρκοεβραιοι το ξερετε καλα το θεμα ρε πασοκουμμουνια?

  2. και φυσικα ηταν εβραιος ο ελευθεριος μπενι σελον ρε στουρνοι δεν ηταν τυχαιο που εβαλε υπογραφη απο τους πρωτους για την ιδρυση κρατους του ισραηλ ρε πασοκοι.και φυσικα δεν πολεμησαν οι κρητικοι τους γερμανους αλλα καπηλευεστε τους χιλιαδες νεκρους που μπορειτε να δειτε στο συμαχικο νεκροταφειο σουδας ρε τσετσεδες.γιατι ψηφιζατε πασοκ τοσα χρονια ρε αραβομουτρα και τωρα συριζα? ε? εχετε απαντηση σε αυτο ρε απατριδες? μπορειτε να πειτε κατι? τοσο πολυ τα βρισκετε και ταιριαζετε στην ψηφο σε ολη την κρητη? ενω αν πας στο ηρακλειο βριζουν τα χανια και το αντιθετο.πολυ μας τα ζαλισατε βρωμοκουραδοι ειστε τιγκα στους αλλοδαπους
    ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

  3. bulldogs ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ??? Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ !!! ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !! ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ….???? ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑ !! ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ !!!

  4. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    1. Eμεις που πληρωνουμε κανονικα φιλε τι ειμαστε, μακακες? Να μας χαρισουν κι εμας τα χρεη.

      1. ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΑΚΑΚΑ !!

  5. Μισο αιωνα ΠΑΣΟΚ, μαστουρα, χασισια φυτειες και ψευτομαγκια. Και τωρα ζητανε και τα ρεστα. Το χειροτερο δειγμα Ελληνα των τελευταιων ετων. Κοπελια, ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ αλλα 50 χρονια, να δειξετε ποσο προοδευτικοι εισαστε. Κριμα γιατι υπαρχουν και λεβεντες Κρητικαροι, αλλα τους ντροπιαζουν οι λεβεντομακακες. Μυαλο δεν βαλατε.

    1. μην ανησυχεις, θα ψηφισουμε ολοι μιχαλοβλακο για να στηριξουμε το ναζι ανθελληνικο υποκοσμο.

      1. Εσυ να ψηφισεις ΠΑΣΟΚ – ΝΟΥΔΟΥ – ΣΥΡΙΓΓΑ. Μαστουρωμενες, καροτουδες, και ανθελληνες δεν θελει ο Μιχαλολιακος για ψηφοφορους. Πες οχι στα ναρκωτικα, μπορεις.

  6. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ”ΜΑΓΔΑΛΩ” ΜΕΣΑ…
    ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ?
    ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ?
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..
    ΚΟΠ@ΝΕ..
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ..
    ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ Μ@Λ@Κ@…
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ..
    ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ…
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

  7. Σ Υ Ρ Ι Ζ Α
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΑΝΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΟΥΤΕ ΣΟΒΡΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!

  8. ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΠΡ0Δ0ΤΕΣ
    ΧΡΥΣΗ ΚΑΥΛΗ = ΝΑΖΙΔΕΣ
    ΤΡΑΠΕΖΕΣ = ΛΗΣΤΕΣ

    1. Σφυριζας=Ισλαμοκαροτολαγνος.

  9. Μπράβο σας ωρέ κοπέλια εμείς οι βόρειοι μαζί σας είμαστε ,
    Πάντως δεν μπορείτε να πείτε τώρα που θα σηκωθεί και το τζαμί
    στην Αθήνα οι προτεβουσιάνοι θα είναι έτη φωτός μακριά μας …..

  10. ΧΑΧΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!

    1. Φωτιά στα μπατζάκια μας έχουν βάλει εδώ και 40 χρόνια, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ. Τώρα περίμενε να σε σώσουν……….

      1. Αν ψήφιζαν μόνο οι Κριτικοί το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπήρχε καν.

      2. MHN THN ΠΙΠΙΛΑΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ..!! ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΑ…ΚΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ !!!

    2. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ !!! ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !! ΠΑΝΤΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ !! ΕΔΩ ΕΠΕΣΑΝ 5000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ , 5 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ???

      1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΡΕ,ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΑΠΟ ΠΟΥ Ν’ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ,ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΚΤΛ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ.ΜΙΑ ΦΤΥΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΚΑΚΟΝΤΕΛΗΔΕΣ,ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΑΜΟΛΙΟΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

        1. ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ…..ΣΟΥ !!! ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΒΡΑΙΟ !!! ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!

          1. γιατι ρε ραγια θες να μας πεις οτι ο μπενι σελον δεν ηταν εβραιος? για ψαξτο λιγο ρε βλακα που γινατε και μαγκες οι κρητικοι.ποσα τζαμια και μιναρεδες υπαρχουν στο νησι σας ρε? ποσοι παρανομοι αλλοδαποι υπαρχουν? δεν ειδα ποτε ομως να ανοιξει ρουθουνι εκει με ξενους,ισα ισα κατι φαπες που ειχαν φαει λεβεντακες απο αμερικανους της βασης και κλαιγοντουσαν στην τηλεοραση.ενα θα πω
            ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΑ

          2. Πιθανοτερο ειναι ο πατερας σου σου να ηταν εβραιος, γελοιε ναζι ανθελληνα που δε σεβεσαι τιποτα…

        2. ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ !! ΕΣΕΝΑ ΤΟ Σ ΚΑΤΟΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ???

Comments are closed.