Από την Αλβανία η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη – ΔΕΙΤΕ ποιο είναι το πραγματικό της όνομα! (φωτο)

Κοινοποίηση:
xantampakis

Από πού είναι η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη…

Η πανέμορφη ολυμπιονίκης και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη έχει γίνει γνωστή πριν τη συμμετοχή της στο Nomads, εφόσον ήταν -ίσως- η μόνη που υποστήριζε ανοιχτά τον άνδρα της στο Survivor.

 Η Όλγα Πηλιάκη, μία νεαρή γυναίκα και κυρίως χαμηλών τόνων δεν θυμίζει σε τίποτα -προς το παρόν- τον εκρηκτικό χαρακτήρα του συζύγου της.

Η όμορφη παίκτρια του Nomads βρέθηκε στο προσκήνιο τόσο λόγω του Χανταμπάκη όσο και λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google και στα στοιχεία της εθνικής όμαδος, όπου συμμετείχε μας έκανε να μάθουμε την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που βέβαια δεν αρνήθηκε ποτέ η ίδια.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στοιχεία, στα οποία αναγράφεται το βιογραφικό πολλών αθλητών και έχει αναρτηθεί από το 2008, το πραγματικό όνομα της Όλγας Πηλιάκη είναι Όλγα-Αφροδίτη Πιλάκι με καταγωγή από την Αλβανία.

Υπενθυμίζεται, ότι τα εν λόγω στοιχεία είναι εμφανή στη σελίδα της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών αγώνων ήδη από το 2008 και δεν αποτελούν τωρινό εύρημα, ούτε πρωτοφανής αποκάλυψη.

Τονίζουμε, πως η 28χρονη Όλγα Πηλιάκη ουδέποτε απέκρυψε τα στοιχεία της!

ellada.press

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Χιο,.εδω εισαι λαθος.
    Η κοπελα ειναι απο τη βόρεια Ήπειρο κι όχι απο Αλβανία.
    Ειναι ομογενής
    ΕΕιναι κορη, ανιψιά ,ξαδελφη, καποιων Ελληνων που με μαρτυρικο θυσιαστικο κ πεισματικο τροπο, αγωνιζονται να κρατησουν τη Γη και τις Παραδοσεις των προγονων μας.

    Ειναι η ελληνικη μειονοτητα της Χειμμαρας και αλλων πολεων-που δεκαετιες τωρα – με νυχια κ δοντια χωρις υποστηριξη κ στηριξη απ τους προδοτες Ελληνες πολιτικους κραταν ζωντανο τον ελληνικο γονιδιακο κώδικα.
    Κοινως…τον Ελληνισμο.

    Μη γινομαστε λοιπον σαν εκεινους τους αχρειους Ελληνες ,που οταν τα ξεριζωμενα αδελφια μας απο τη Μικρασια εφταναν Ελλαδα προσπαθωντας να επιβιωσουν απο τη Μικρασιατικη καταστροφή κ γενοκτονια…αρκετοι τους υποδεχονταν, τους αποκαλουσαν κ του στιγματιζαν ως …τουρκόσπορους!

    Αρ να ειμαστε πολυ προσεκτικοι με τις ριζες του Ελληνισμου οσο μακρυα κι αν απλωνονται, ό,τι καρπο κι αν δινουν , δεν παυει να ειναι Ελληνικος …απ το ιδιο ευλογημενο δεντρο.

  2. Θελουμε δεν θελουμε οι αλβανοι ηρθαν για να μεινουν , και απο οτι φαινεται ….
    Αυτοι ειναι οι αυριανοι νεοελληνες.
    Ειναι κοντα στα 2 εκατομμυρια , οι μισοι απο αυτπυς εχουν 2 και 3 δουλειες…
    Οι ελληες ραγιαδες ειναι αεργοι, ανεργοι , και περιμενουν οι περισσοτεροι να διοριστουν καπου στο δημοσιο.

  3. Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω ειναι απο τα χωρια του Βουρκου και συγκεκριμενα απο τα Καλυβια…ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…με αυτα που λετε εδω στο μακελειο θα τριζουν τα κοκαλα των βορειοηπειρωτων εθνικων εβεργετων Ζαππα και λοιπων….

  4. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕ.

  5. Μαλλον ξεχνατε εδω στο μακελειο οτι στην αλβανια ανηκει και η βορειος ηπειρος με κατοικους ελληνες ηπειρωτες που υπεφεραν και υποφερουν ακομη τα πανδεινα απο την σιχαμενη αλβανικη βαρβαρικη φυλη!Δηλαδη με λιγα λογια οποιος εχει γεννηθει στην αλβανια δεν σημαινει οτι ειναι και αλβανος…οπως ακριβως οποιος γεννιεται και στην ελλαδα δεν σημαινει οτι ειναι και ελληνας !!!

Comments are closed.