Από τα ΑΛΩΝΙΑ στα ΣΑΛΟΝΙΑ η “Μαντάμ”: Δείτε τι δουλειά έκανε η “καναλάρχισσα” Σπυροπούλου και θα γελάτε μέχρι το 2016!

Κοινοποίηση:
kontominas-spyropoulou

Το κορίτσι κυκλοφορεί λες και γεννήθηκε στη Κηφισιά..μεγάλωσε στα σαλόνια και όλα στη ζωή της ήταν μέσα στην άνεση. Είστε γελασμένοι… κύριοι και κυρίες γιατί η Κυρία του Κυρίου κάποτε ήταν λουλουδού!!!

Δεν είπε κανείς ότι είναι ντροπή και μη βιαστείτε να με κρίνεται για το άρθρο μου αλλά αγαπητοί αναγνώστες εσάς σας φαίνεται νορμάλ το κορίτσι από εκεί που πούλαγε λουλούδια τώρα να τα πετάει με τις ευχές του Θείου Κοντομηνά;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Η ζήλεια θα σας φάει.Μην δείτε κάποια νέα ωραία και επιτυχημένη…Αμέσως να βγείτε να την κατηγορήσετε.Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η κυρία Σπυροπούλου είναι ένα πραγματικό πρότυπο για όλες τις νέες και φιλόδοξες γυναίκες που δεν πτοούνται από τις δυσκολίες και κυνηγούν τα όνειρα τους.

  2. Το όνειρο της μέσης Ελληνίδας και όχι μόνο. Μέσω της πορνείας να ανέβει χρηματικά και κοινωνικά. Καμία ηθική αξία και καμία ντροπή. Π/ταναριά καραβαμέα με ψεύτικο χαμόγελο. Γ/νται χαλαρά με όποιον πιστεύουν πως θα τις χαρτζιλικώσει.

  3. Με τέτοιες βυζάρες (και φυσικές παρακαλώ) ο Κοντομηνάς έχει όποιαν θέλει

  4. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ , ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ.

  5. Οταν σε ενα Κρατος υπαρχει μια τετοια διεφθαρμενη κοινωνια και εχει τον πρωτο λογο στην ενημερωση πως ειναι δυνατο αυτος ο τοπος να εχει αξιες.
    Για να φαντασει κανεις αυτος ο κυριος με αυτη την κυρια να προηρχοντο απο την ΧΑ τι οχετος θα ειχε ανοιξει απο τους αμεριληπτους καθ ολα δημοσιογραφους.

  6. Ρε συ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ κάνε μας τη χάρη.Αυτό το post είναι για τη Σπυροπούλου και μόνο.Για τις υπόλοιπες του είδους αναφερόμαστε καθημερινά σε άλλα posts.Δεν ασχολούμαστε μόνο με τη Σπυροπούλου.Με όλα τα καλά κορίτσια της show biz ασχολούμαστε.Κάθε μια στο δικό της post.

  7. εδω ταιριαζει το παλιο ανεκδοτο…

    “Τοτε τι θα γινεις οταν μεγαλωσεις..?

    Εγω κυρια απλα θελω να εχω ανοιξω πανω μου πολλες τρυπες…

    τι να τις κανεις τοτε..?

    τι λετε κυρια η αδερφη μου μια εχει αναμεσα στα ποδια της και ξερετε τι λεφτα εχει κανει…!”

  8. Λουλουδού σε νυκτομάγαζο ηταν.Δεν είχε ανθοπωλείο.Για να εξηγούμαστε.

  9. Μα καλά,τι περιμένατε να είναι? Πυρηνική επιστήμων? Λουλουδου ηταν.Θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο αλλά αυτό μάλλον της προέκυψε αργότερα.

  10. Άμα κάνεις ωραίες π..ες ……. όχι καναλάρχισσα θα γίνεις αλλά καί στο διάστημα θα πάς.

  11. Τυχερή η Σπυροπούλου μια που ο Κοντομηνάς έχει μεγαλύτερα βυζιά που είναι και φυσικά μάλιστα

  12. Αδικο να τα βαζετε βρε με το κοριτσι…τι κακο έκανε…πη***ηξε απλα τα σωστα παλουκια….η ερωτηση θα ηταν αλλη και θα ειχε αξια η απαντηση της….ποσες απο αυτες που ξερετε θα ηθελαν να ειναι στην θεση της…..!!!!!!

  13. άσχετο… ο κοντομηνάς τα πλήρωσε τα 5.000.000 γιουράκια της εγγύησης?

  14. Μιλάμε για πολύ pamela aderson η κυρία !
    Ετσι πέθανε και ο Β….ης από ρούφηγμα παρατεταμένοοοοο !
    Δώστα όλα κυρία μου μην ψαρώνεις.

  15. Δηλαδη εγλειφε και εκει;Καλα το παει.Απο αφεντικο σε αφεντικο.Ξερει που χτυπαει το……..κοριτσι!

  16. Έ και λοιπόν; Στην Ελλάδα των αγράμματων νεοδημοκρατών-πασόκων αναδεικνύονται πάντα οι καλύτεροι του χωριού.

  17. δεν σιχαινετε που εχει το χουφταλο διπλα της?????……

  18. Αυτή όμως φίλτατε, ξέχασε από που ξεκίνησε και άρχισε να απολύει παιδιά που είχαν ΑΝΑΓΚΗ για μια δουλειά. Υπάρχουν π…ς και π…ς, αυτή είναι π…να στο χαρακτήρα. Να γιατί ο κόσμος είναι εναντίον της.

  19. Aφου τον κανει λαμπίκο τον γερικο πρ..το χαλαλι της

  20. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΙΕΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΑΤΩ Κ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΑΙΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΑΙΣΧΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ Κ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ

    1. Κατι τετοιοι σαν κι εσενα διαιωνιζουν και ενισχυουν την πουτανια,την βρωμα και την σαπιλα,αλλα σπυροπουλου,με το να λενε …κι αλλες το κανανε και εσεις οι σχολιαστες δεν ντρεπεστε να κανετε πολεμο σε μια κοπελα που δεν εκανε και τιποτα……δηλαδη τι αλλο ηθελες να κανει,δινει το παραδειγμα και σε αλλες να κανουν το ιδιο.
      Την βρωμα πρεπει να την καυτηριαζουμε οχι να την υποστηριζουμε,οσο για τον παπα που πηγε,δωρον αδωρον,μετα τον παπα πηγε ξανα στον κοντομηνα για τα γνωστα,η θεοφοβουμενη.

  21. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Κ ΑΓΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ,ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΟ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣΑ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ Κ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ Κ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Κ ΑΓΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ,ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΤΟ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣΑ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ Κ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΙΕΡΕΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ Κ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ Κ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

  23. Όταν ήταν σφιχτοκώλα ο γέρος την γούσταρε. Την κάλεσε να πάρει λουλουδάκια του αγρού, της έπιασε τον κώλο, αυτή χαμογέλασε πονηρά και από τότε γλυκάθηκε ο κώλος της και έγινε σαμπρέλα. Τώρα ο παππούς της τον φορμάρει και έτσι η πρώην γλάστρα με το μικρό γωνιακό μαγαζί αφεντεύει.

  24. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ . Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΣ ΤΗΣ??

Comments are closed.