ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ… ΒΑΣΑΝΑ! Δείτε τον αγνώριστο Νίκο Χατζηνικολάου σε πολύ νεαρή ηλικία μαζί με πρώην Πρωθυπουργό

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou_7

Μία σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε πολύ νεαρή ηλικία κυκλοφορεί στα social media.

Ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής ποζάρει, χαμογελαστός και σχεδόν αγνώριστος, στον φακό, μαζί με άλλα μέλη της ΟΝΝΕΔ, πολλά χρόνια πριν.

Μάλιστα, στην παρέα τους είναι ο νέος βουλευτής τότε, Αντώνης Σαμαράς, ο τότε Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Ευάγγελος Αβέρωφ- Τοσίτσας.

Δείτε τη φωτογραφία…

photo_139

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι άλλοι στη φωτό ποιοί είναι; στη μέση βλέπω τον Γεροντόπουλο, οι γυναίκες ποιές είναι;

  2. Τα αγοράκια του Αβέρωφ….οποίος κατάλαβε ….κατάλαβε…..

  3. Το σωστο ειναι το γλυψιμο να μη τελειωνει ποτε! !!!!!!!

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΒΙΑΣ…!! Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ…!!!

  5. Ο Νικολάκης τότε ήταν στην διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και επόπτης της ΜΑΚΙ. Είχε αρχήσει να δημοσιογραφεί στην Μεσημβρινή του Σιαμαντά, συνέχισε δε και μετά το 1984, όταν εξαγοράστηκε από τον Βαρδινιογιάννη.
    Ο πατέρας του Παναγιώτης Χατζηνικολάου , επολιτεύετο από το 1977 στον Έβρο, διάδοχος του θείου του βουλευτού της ΕΡΕ Χρήστου Γκαργκάνα αλευροβιομηχάνου (Μυλοι Θράκης). Και αυτό διότι ο μεγάλος υιός Νικόλαος Γκργκάνας προτίμησε να στελεχώσει την Τράπεζα της Ελλάδος, ως απεσταλμένος ξένων συμφερόντων, και εν τέλει να αναδειχθεί σε διοικητής της. Ο έτερος αδελφός Παναγιώτης Γκαργκάνας είναι τροτσκιστής ηγετικό στέλεχος του Σ.Ε.Κ (Σοσιαλιστικό Εργατικό κόμμα) εκδότης του δημοσιογραφικού του οργάνου «εργατική αλληλεγγύη». Το ΣΕΚ συγκαταλέγεται στις συνιστώσες της ANTAΡΣΥΑ.

Comments are closed.