Αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και η σύζυγος του Μίχου, Αλεξάνδρα Μπάρου. Λουκέτο στα γραφεία, έκλεισε η Τ.Ο

Κοινοποίηση:
1_146

Μετά τον Νίκο Μίχο, εγκατέλειψε την Χρυσή Αυγή και η σύζυγός του, Αλεξάνδρα Μπάρου, η οποία ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής, γραμματέας της Τ.Ο. Εύβοιας και υπεύθυνη των γραφείων της οργάνωσης στη Χαλκίδα που έκλεισαν πριν λίγες μέρες…

 

Παράλληλα, την παραίτηση τους υπέβαλλαν και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η τοπική οργάνωση.

Να θυμίσουμε ότι την αποχώρησή του είχε προαναγγείλλει ο κ. Μίχος στον συνάδελφο Στέφανο Χίο σε αποκλειστική του συνέντευξη.

Δείτε τι είπε εδώ:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: OTAN O ΣΤ. ΧΙΟΣ «MΠΟΥΚΑΡΕ» ΣΤΟΝ «ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΝΤΑ» ΝΙΚΟ ΜΙΧΟ Κ’ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ «ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»: «ΕΧΩ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ», ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ, ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ’ ΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. το περίεργο θα ηταν να έμενε η κυρία στην ΧΑ , καλή τους ωρα ,μπορεί και να κάνει και καμμια μεταγραφή ο λεβέντης μας ….αν τον θέλουν πουθενά ,,σαν τον Οικονόμου πχ αμα δηλώσει κεντρώος και μετανοηθείς που ξέρεις;

Comments are closed.