Αποστόλου: “«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία του αγροτικού κινήματος τα σημερινά επεισόδια!”-ΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΡΕ!

Κοινοποίηση:
ImageHandler (1)

Διαβάστε τις δηλώσεις του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης:«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών»

Ως «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του αγροτικού κινήματος χαρακτήρισε τα σημερινά επεισόδια ο κ. Βαγγέλης Αποστόλου με δηλώσεις του προσερχόμενος στην Βουλή.

«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σήμερα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να προσθέσει «είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων».

Παράλληλα, σημείωσε πως «επιτέλους, οφείλουν οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών να απομονώσουν και να καταδικάσουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος της χώρας μας να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες στην ιστορία του».

Τέλος επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης: «ο δρόμος είναι ένας: αυτός του διαλόγου. Για να επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου απαιτείται διάλογος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. …ΘΑ φατε καλα ολοι σας μασσόνια!!!
    ερχετε και η σειρα σας…
    στους υπονομους ολοι ποντικαραδες να ψαχνετε εξοδο διαφυγης.

  2. αΠΟΥΣΤΟλου προκαλεις τους Ελληνες να γινουν ελευθεροι σκοπευτες.προσεχε!!

  3. οι αθλιοι και προδοτες της πατριδος μας κομμουνιστες γιαλατζι, οταν ηταν ο λαος εναντιον της εξουσιας, καπιλευανε καθε κινηση εναντιον της και την εβγαζαν δικη τους, τωρα οταν ο λαος ειναι εναντιον των αθλιων κομμουνιστων, ειναι προδοτικες κινησεις του φασισμου εναντιον των λαικων αγωνων ….και τρια αυγα τουρκιας. Δεν εχω καταλαβει γιατι δεν υπαρχει ενας ηγετης επιτελους που θα μας δωσει τη δυναμη να τους ξεπαστρεψουμε απο προσωπου γης……τα κομισαρια της προδοσιας

  4. Ο/Η ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ λέει:

    ΕΣΥ ΑΓΡΟΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΤΕ??? Ο Θ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΙΠΟΙΗΣΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΥ?????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2015/01/5.html

  5. Όταν δεν θα είναι στη Βουλή πολύ σύντομα δηλαδή, να βρεί τρύπα να κρυφτεί και αυτός και οι ομοίοι του.

    1. Τα κουμούνια μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες

  6. Μαύρη σελίδα είναι οι πούστηδες πολιτικοί σαν και εσένα!!!! Αλήτες ρουφιάνοι πολίτικοι…

  7. Αποστολου ανθελληνα ΟΠΟΥ ΔΕ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ.

Comments are closed.