ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MAKELEIO.GR! Θρίλερ στο Ηράκλειο με 35χρονη μητέρα: Γύρισε από το ΠΑΡΤΙ και εξαφανίστηκε…

Κοινοποίηση:
ekafandf

Τα ίχνη μίας 35χρονης από το Ηράκλειο αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού. Την εξαφάνιση της κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα της, η οποία ανησυχεί για την τύχη του παιδιού της, καθώς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της από τις 31 Αυγούστου.

 

Η 35χρονη είναι παντρεμένη και για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα, έφυγε από το σπίτι της.

Όμως, ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η 35χρονη Γ.Σ το βράδυ της 31ης Αυγούστου βρισκόταν σε σπίτι ακριβώς δίπλα από το δικό της όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ένα bachelor πάρτι. Μία γειτόνισσα και καλή της φίλη παντρευόταν λίγες ημέρες αργότερα και την είχε καλέσει να διασκεδάσουν.Τίποτα δεν έδειχνε να την ανησυχεί.

Γύρω στις 23:45 η Γ. επέστρεψε στο σπίτι της για λίγη ώρα με σκοπό να ξυπνήσει τον σύζυγό της που κοιμόταν καθώς στις 24:00 έπρεπε να βρίσκεται στον φούρνο όπου εργάζεται. Τα δύο παιδιά της οικογένειας, 2 αγόρια 13 και 7 χρόνων κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της, όντως τον ξύπνησε και ο ίδιος αναχώρησε μετά από λίγο για την εργασία του με το ΙΧ της οικογένειας, ένα SUZUKI IGNIS. Όταν επέστρεψε στο σπίτι το πρωί, η σύζυγός του δεν βρισκόταν εκεί.

Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι καλεσμένοι του πάρτι, η 35χρονη δεν επέστρεψε για να συνεχίσει τη διασκέδασή της όπως άλλωστε η ίδια είχε υποσχεθεί. Σύμφωνα με πηγές, οι καλεσμένοι αποχώρησαν γύρω στις 03:30 και δεν είδαν τη γυναίκα να περνάει από το σημείο.

Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζει ο γολγοθάς για την οικογένειά της γυναίκας. Στην αγωνία τους προστέθηκε και η νοσηλεία του ενός εκ των γιων της αγνοούμενης στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία ύστερα από την πίεση που δέχεται λόγω της εξαφάνισης της μητέρας του. Ευτυχώς, η υγεία του αγοριού δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο σύζυγός της που φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε κάποια αψιμαχία στο ζευγάρι το βράδυ εκείνο ούτε και τις προηγούμενες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της αγνοούμενης καταγγέλλει πλήρη αδιαφορία από την ΕΛ.ΑΣ καθώς τονίζει ότι δεν έχει γίνει καμία έρευνα, ούτε στο σπίτι όπου έμενε η κόρη της, ούτε στο αυτοκίνητο της οικογένειας αλλά ούτε και στον Η/Υ, στο οποίο η 35χρονη πέρναγε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.