ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Τόπλες στο σκάφος: Με ποιον πήγε διακοπές ο Άδωνις στη Μύκονο και τα είδαμε όλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
premano2

Μοιραίες και ωραίες διακοπές φαίνεται να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης… Με ποιον εθεάθη σε σκάφος στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο; Τη στενή τους φιλία και αλληλοεκτίμηση επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Το ζεύγος Γεωργιάδη βρέθηκε τις περασμένες ημέρες στη Μύκονο, όπου εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με σκάφος μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του πρακτορείου «NDP». Υ.Γ: Κρίμα πάντως να λείπει από τέτοια ομήγυρη ο άλλος «έγκριτος» δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Υ.Γ.2: Η φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Πορτοσάλτε «κάνει μουτράκια» στον λαλίστατο αντιπρόεδρο γιατί δεν τον πήρε μαζί του, δεν έχουν επιβεβαιωθεί για την ώρα. Υ.Γ.3: Κι όπως ανέφερε ο ανάγωγος της Κυριακής, «συναντήθηκαν οι ποιότητες!». Οι επίμαχες φωτογραφίες: dc854dfabe0be01b4069d6a8abb8b1ec.jpg.pagespeed.ce.MkOveJ3brs 2b82b730b36920f64314b0751daeddaa-696x464.jpg.pagespeed.ce.RKE9J_1q7s

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. καλα μας κανουν. εχουμε οτι μας αξιζει. σε ενα δικαιο κοσμο θα επρεπε να τους ειχαν παρει το σκαφος να τους ειχαν ξεβρακωσει και να μηνα μπορουσαν να κυκλοφορησουν ουτε στον πατο της θαλασσας. αλλα οι κυριοι κανουν διακοπες και συζητανε τα σεναρια για το πως θα στησουν τις εκπομπες τον χειμωνα. λαι ο μαλακας ο ηλιθιος ο πολιτης θα βαζει και θα παρακολουθει με προσοχη πρετεντερη που θα εχει καλεσμενο τον αδωνη ωστε να μπορει να εχει πολιτικη κριση ο μαλακας. κουραστηκα, σηκωνομαι και φευγω απο αυτο το μπουρδελο ετσι οπως το καταντησανε. δεν ειναι οτι τα παραταω αλλα δεν υπαρχει ουτε μια ελπιδα στο ενα τρις να σωθει αυτη η χωρα και τα παιδια μου δεν μου φταινε σε τιποτα γι αυτο. παντως θα ειμαι παντα υπερηφανος που ειμαι Ελληνας.

  2. Μην ανησυχείτε. Θα παει να τους δειρει η Χ.Α. μολις τελειωσει με το μετρημα των βουλευτικών αποζημιώσεων της.

  3. μια ρουκετα απο το πυροβολικο δεν μπορουσαν να ριξουν στους γερμανοτσολιαδες??

  4. Ευγενία τι χάλια είναι αυτά; Τι το θέλεις το μαγιω καψερηηηηηη. Άλλη κυταριτιδα δεν χωράει ο μπουτοπισινο σου .πως καταντησες ετσι; Σκέτη αηδία. Μπουμπουκο στείλε την σε γυμναστήριο αργοσχολη είναι τόσα λεφτά εχεις. Το κότερο δικό σου είναι; Πως γίνετε ο απλός κόσμος να μην έχει να φάει και αυτοί όλοι να πλουτίζουν όλο και περισσότερο;

  5. ο (αδωνης) σπυρος ειναι τ ονομα του αλλα το αλαξε για να πουλαει κανα βιβλιο, εχει καταντησει χειροτερος και απο τους πασοκους του παρελθοντος…ενας ξεφτιλας και μισος..ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ…

  6. Μπουμπουκο. Σου δινουμε, το ” Δικαιωμα “, της τελευταιας ” Χαριτος “. Μπορεις λοιπον, να επιλεξεις, το υλικο, απο το οποιο, θα κατασκευαστει, η Προσωπικη σου, Κρεμαλα. Α ναι. Και το design της. Δεν εισαι, ενα ” Απλο Πιονι “. Ως εκ τουτου, θα κανουμε, το καλυτερο, για σενα. Μπουμπουκο.

  7. Δυο δυο τα σιχαματα Μύκονος και καθάρματα πάνε μαζί
    Ψηφίστε την άπλυτη νέα δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για να μας σωσουν

  8. βλαμένε Ελληνα κοίτα ποιοι θα σε σώσουν πάρε τα παλούκια ηλίθιε

  9. Και που ειναι το παραξενο ;
    Προδοτες και οι δυο και το γλυψιμο τους ενωνει .
    Ειπαμε , η , το κ(Υ)νοβουλιο των κομματοσυμμοριων μαζι με ΟΛΑ τα μπουρδελα μεσα μαζικου σκοταδισμου θα κλεισουν , η , εμεις θα χαθουμε .
    Ομως οπως υπαρχουν μερικοι που ψηφιζουν τσιπραιους , ετσι υπαρχουν και αλλοι που ψηφιζουν αδωνιδες και καθε λογης κουραδι .

  10. Κοιτάχτε ρε βολεφτη της ΝΔ και δημοσιοκάφρο του ΜΕΓΑ τρομοτσάνελε να είναι σε θαλάσσια λιμουζίνα παρεάκι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΕΖΙΝΑ ΡΕ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΥΚΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ !!!!!!!!!!

  11. Ρε αθεόφοβοι, γιατί κάνατε photoshop στα βιζάκια του Πρετεντέρη και τα κάνατε size C από B που με το ζόρι είναι?

  12. Μετά θά φτιάξει ο Αδονις και οι παρέα του τήν ΕΛΛΑΔΑ. Ξύπνα ελληνα .

Comments are closed.