ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ: Σε τελετή μέσα σε Μασονική Στοά ο υποψήφιος ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος;;; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
79

Δείτε την φωτογραφία!! Φυσικά η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται… καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία:Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά,προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ;Θεωρούμε τους Μασώνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας,αλλά και της Ελλάδας:Είναι χρέος μας λοιπόν όπως αναφέρει το aktiovonitsapress.blogspot.gr,  να τους ξεσκεπάζουμε,ενημερώνοντας τον κόσμο για τα…κατορθώματά τους!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα Καραμανλή (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ) στο πρόσωπο του Παυλόπουλου,παρότι επί Υπουργείας του κάηκε η Αθήνα από αναρχικούς,αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση και άλλα πολλά!

889977

πηγη: stoxos.gr

 

sxolio makeleio: Δεν διακρίνεται εαν στη φωτο όντως εικονίζεται ο υποψήφιος Πρόεδρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΧΙΟ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ? Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ΕΣΤΕΝ

  2. Και ο Χριστοδουλος ηταν μασωνος και ο νυν… Ηρεμηστε γιατι δεν γνωριζετε…

  3. ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΣΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!! ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

  4. ΕΞΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

  5. Ενω ο προηγουμενος ηταν μπουμπουκι….ασε ρε Χιο Συριζαιε….μας το παιζεις κ ορθοδοξος τωρα….

Comments are closed.