ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Νομίζατε πως τα έχετε δει όλα; Κι όμως ΟΧΙ! “Κορίτσια με ΠΕΟΣ και αγόρια με γυναικείους ΚΟΛΠΟΥΣ!” – ΑΝΔΡΕΣ με… ΓΟΒΕΣ διδάσκουν στα Δημοτικά ΣΧΟΛΕΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gobes11

Άνδρες με γόβες διδάσκουν στα δημοτικά σχολεία της Ελλάδας

Αν νομίζατε πως τα έχετε δει όλα, πλανάσθε πλάνην οικτράν

a1
Τον γύρο του κόσμου εξακολουθεί να κάνει η είδηση με το λεωφορείο που βγήκε στους δρόμους της Ισπανίας,  ως μέσο διαμαρτυρίας κατά της ανόδου του τρανσεξουαλισμού, ο οποίος έχει στόχο τους μαθητές στα σχολεία.

Αυτό ήρθε ως απάντηση σε αποτρόπαιες αφίσες που απεικόνιζαν, σε σκίτσο, μια ανέμελη και περιχαρή παρέα γυμνών μικρών παιδιών να τρέχουν, όπου τα κορίτσια διέθεταν αντρικά γεννητικά όργανα και αντιστοίχως τα αγόρια γυναικεία γεννητικά όργανα.

a2

«Υπάρχουν κορίτσια με πέος και αγόρια με γυναικείους κόλπους. Τόσο απλό», αναγραφόταν πάνω!

Δείτε και φρίξτε:

a3

a5

Η καμπάνια κατά της νεοταξίτικης προπαγάνδας απέκτησε τόσο ευρείας εμβέλειας δημοσιότητα, ώστε ακόμα και η κόρη της Χίλαρι, Τσέλσυ Κλίντον, δημοσίευσε ένα tweet εκλιπαρώντας να μην μεταβεί το συγκεκριμένο λεωφορείο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή όπου αλλού στον κόσμο.

Άραγε, τέτοιες εικόνες θα προβληθούν και στα μαθήματα για γκέι και τρανσέξουαλ στα ελληνικά σχολεία, στο πλαίσιο της θεματικής εβδομάδας;

Ακόμα χειρότερες είναι η απάντηση.

Η αλήθεια είναι μία: Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, η παιδική ψυχή μολύνεται και η διαστροφή μπαίνει στο μυαλό των μικρών μαθητών για τα καλά!

“Eνημέρωση» σε θέματα LGBTQ  έχει αναλάβει η ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο – rainbowschool».

Αυτά εμφανίζονται μεταξύ άλλων στην κεντρική ιστοσελίδα, τα οποία αποτελούν φυσικά αντικείμενο διδασκαλίας σε μαθητές σχολείων.

gkas

Η εν λόγω ΜΚΟ, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της είναι:

«Mία εθελοντική μη κερδοσκοπική συλλογικότητα επιστημόνων που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2009 με αρχική ονομασία ‘Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση’. Τα άτομα που συμμετέχουν στην ομάδα προέρχονται από το χώρο της εκπαίδευσης, της ψυχικής υγείας και των κοινωνικών επιστημών.

Η ομάδα είχε ως αρχικό σκοπό να σπάσει τη σιωπή στον εκπαιδευτικό χώρο και να αναδείξει το θέμα των διακρίσεων γύρω από ζητήματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Ταυτότητας Φύλου και Χαρακτηριστικών Φύλου. Αυτό έχει πλέον επιτευχθεί και τώρα διανύουμε περίοδο συνεργασίας με σχετικούς φορείς σε πιο ουσιαστικές δράσεις, όπως η επιμόρφωση εκπαιδευτικών και η παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού.

Το σημαντικότερο μέσο αλλαγής των στερεοτυπικών αντιλήψεων της κοινωνίας μας είναι η εκπαίδευση. Όχι όμως η στείρα εκπαίδευση που έχει σαν βασικό σκοπό την απλή μετάδοση γνώσεων, αλλά μια ευαισθητοποιημένη εκπαίδευση, η οποία αντιλαμβάνεται την κοινωνική πραγματικότητα, προωθεί την ισότητα, αναγνωρίζει την αναγκαιότητα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, παρουσιάζει πρότυπα, δίνει ορατότητα και αφήνει χώρο στο «διαφορετικό».

Οι στόχοι της Ομάδας συμπεριλαμβάνουν δράσεις σχετικές με:

Διαμόρφωση – προσαρμογή – ενημέρωση νομικού και εκπαιδευτικού θεσμικού πλαισίου. Επικοινωνία, ενημέρωση και δικτύωση με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς

Διαμόρφωση Οδηγών για σκιαγράφηση, ευαισθητοποίηση, επιμόρφωση, ενημέρωση των εμπλεκομένων (εκπαιδευτικοί, γονείς, θρησκευτικοί σύμβουλοι κλπ)

Πραγματοποίηση επιμορφωτικών Ημερίδων, Συνεδρίων και Σεμιναριακών Κύκλων για ενημέρωση και ενδυνάμωση εμπλεκομένων

Διαμόρφωση βάσης υλικού (ιστοσελίδα και booklets) και δικτύου εκπαιδευτικών για εκπαιδευτικές δράσεις στις σχολικές μονάδες.

Μέσα από αυτές τις δράσεις επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς, φιλικού και συμπεριληπτικού σχολικού πλαισίου.

Το «Πολύχρωμο Σχολείο» είναι ανοιχτό για συνεργασία με άτομα από σχετικούς επιστημονικούς τομείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο μας.
Έτσι λοιπόν έλαβε χώρα το συνέδριο τρανσεξουαλισμού για δασκάλους σε δημοτικό σχολεία.

Η οργάνωση είχε απευθύνει πρόσκληση σε δασκάλους δημοτικών (!!!) σχολείων και καθηγητές γυμνασίου και λυκείου να παρακολουθήσουν τις εργασίες διήμερου συνεδρίου με τον -εύγλωττο, είναι η αλήθεια- τίτλο «Καλές πρακτικές για τη διαμόρφωση συμπεριληπτικού σχολικού πλαισίου πάνω σε θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, έκφρασης φύλου και χαρακτηριστικών φύλου».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εκδήλωση έλαβε χώρα στο 66ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας στο Μεταξουργείο, όπου θεάθηκαν ακόμα και άντρες με γόβες!!!!!

gobes0

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής ενημέρωσε με έγγραφό του όσους εκπαιδευτικούς τυχόν επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν το συνέδριο, δίνοντας πολιτική κάλυψη.

Συνεχίζει το ρεπορτάζ:

Αίσθηση και ερωτήματα τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και σε γονείς προκαλεί η θεματολογία του συνεδρίου. Σε αυτό θα συζητηθούν θέματα για τις ταυτότητες του φύλου, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν στοιχεία έρευνας του «Πολύχρωμου Σχολείου» σχετικά με ομοφοβικά και τρανσφοβικά περιστατικά από τη σχολική ζωή, θα συζητηθεί εισήγηση για την ανάγκη «προώθησης του συμπεριληπτικού σχολείου ως καθήκον της Πολιτείας απέναντι στα παιδιά και τα δικαιώματά τους», θα αναλυθούν «Εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων», ακόμα και «πρακτικές διαχωρισμού ως προς το φύλο στο δημοτικό σχολείο» (!), ενώ όσοι συμμετάσχουν θα συζητήσουν και για τις «Συνήθεις αντιδράσεις γονέων στο coming out (sic) του ΛΟΑΤΚΙ παιδιού τους».

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ΜΚΟ «Πολύχρωμο Σχολείο» μέσα από αυτήν τη συγκέντρωση, με τον μανδύα της αποδοχής της διαφορετικότητας και της εξάλειψης των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου, ουσιαστικά προωθεί το ευρύτερο άνοιγμα της συζήτησης για την αναγνώριση της ύπαρξης ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι/-ες, Τρανς, Κουίρ, Ιντερσεξ) κοινότητας στον χώρο του σχολείου.

Ποιοι είναι

Σύμφωνα με τα στοιχεία στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, «το “Πολύχρωμο Σχολείο” είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική συλλογικότητα επιστημόνων που δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2009 με αρχική ονομασία “Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση”. Η ομάδα είχε ως αρχικό σκοπό να σπάσει τη σιωπή στον εκπαιδευτικό χώρο και να αναδείξει το θέμα των διακρίσεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου».

Ψεύδεται (;)το υπουργείο

Το υπουργείο Παιδείας, πάντως, απάντησε έπειτα από ερώτηση της «δημοκρατίας» ότι ούτε την οργάνωση «Πολύχρωμο Σχολείο» γνωρίζει ούτε έχει υπό την αιγίδα του το συνέδριο που διοργανώνεται. Ωστόσο, το σχετικό έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα (όπου ουσιαστικά διαφημίζεται το παρακμιακό συνέδριο) διαψεύδει το υπουργείο. Αποδεικνύεται ότι, μετά την περιβόητη εβδομάδα για τις «έμφυλες ταυτότητες», στελέχη του υπουργείου Παιδείας σκοπίμως προωθούν την ομοφυλοφιλία στα σχολεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Ξυπνήστε γιατί κοιμάστε έρχονται τα χειρότερα και τα εχουν ψηφίσει και τα 300 ζώα της Βουλής!!!!! Μια μητέρα

    1. Όχι και τα 300!
      Υπάρχουν 18 βουλευτές που αντιστέκονται και πολεμούν για όλους μας!!!

  2. Ηρθε η στιγμή ΟΛΟΙ να σκεφτούμε εναλλακτικούς τρόπους μόρφωσης και καλλιέργιας των παιδιών μας, (διδασακλία στο σπίτι) αφού οι νεοταξίτες περιθάλπτουν και προωθούν τα σχέδιά τους. Πια, είναι εμφανές πως μας οδηγούν στην εξόντωση ΟΤΙ βασίζει τις αρχές μας. Και η βασική αρχή είναι η φύση και οι ομοφυλόφιλοι και φίλοι τους, είναι κοινωνική επιλογή, τερατογεννέσεις και όχι φυσικό αποτέλεσμα. Ένας άντρας με γόβες είναι σαν εγώ να βάλω μια μπέρτα και να πω πως είμαι ο σουπερμαν….και να το πιστεύω τόσο που να αποκτήσω το χαρακτήρα του ήρωα απο τις ταινίες…πόσο πιο άρρωστος; Σε όσους ανώμαλους διαβάζουν…ζητάγατε να σεβαστούμε την ιδιαιτερότητά σας…και το κάναμε…εσείς όμως τώρα βιάζετε την ψυχολογία των ετεροφυλόφιλων με το να πιέζεται καταστάσεις χωρίς να σέβεστε τη δικιά μας ιδιαιτερότητα…οτι έχουμε τις δικιές μας αρχές οι οποίες είναι αρχές όλων των ειδών, ανέκαθεν. Απο τα βάθη των αιώνων ΠΟΤΕ δεν σαν δεχτήκαμε σαν ίσους και ούτε θα γίνει…γιατί απλά δεν είστε. Υπάρχετε λόγω της δικής μας συμπόνοιας, του οτι είστε παιδιά κάποιου…! Δεν μπορείτε να ζήσετε μια φυσιολογική ζωή(σαν τη δική μας) ΠΟΤΕ, γιατί απο μόνη σας είστε μπερδεμένοι άνθρωποι, εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε 2 φύλλα που ποτέ δεν θα μπορέσετε να είστε και για αυτό ζηλεύετε τόσο. Γι’αυτό και μέσα σας έχετε κάτι που σας τρώει και όσο και αν προσπαθείτε, πάντα νοιώθετε πως κάτι λείπει…! Ιδίως οι άντρες ομοφ. δεν ανέχεστε πως κάποιος παραμένει άντρας και φυσιολογικός. Δεν θέλετε την κοινωνία να ανέβει σε εσάς …αλλά να πέσει…και το χειρότερο…το γνωίζετε αυτό! Είναι συνειδητό. Ο’τι δεν μου αρέσουν οι μύγες δεν με κάνουν μυγοφοβικό…! Έχετε λίγο καιρό να μετανιώσετε. Μετανιώνω δεν είναι αναγκαστηκά αλλάζω…η ζημιά ίσως να είναι ανεπανόρθωτη…αλλά γνώθι σε εαθτόν και επίγνωση της θέσεώς μου!

  3. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΑΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΚΙΛΑ …ΚΑΡΥ……ΙΔΙΑ Κ 5 ΚΙΛΑ ΒΥΖΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ 23 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΡΒΥΛΟ Κ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΟΒΑΚΙ Κ ΜΑΜΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΖΗΝΑ…..Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΤΖΟΥΖΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ;;;;;; Η ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΙ;;;;

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ !!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!!!!!!!!

  5. Να δω Αλεξη,Κουλη και Θεοδωρακη με κοκκινο γοβακι κι ας πεθανωωωω

  6. Σίγουρα κάποιος ανεγκέφαλος από εσάς θα φέρει στον κόσμο ένα Ομοφυλοφιλο παιδί…. Τότε να δω πόσο μάγκες είστε. Εγώ πάντως το εύχομαι θα είναι η τέλεια εκδίκηση για όλους εσάς… Και κάτι τελευταίο “ΈΞΩ ΑΠ’ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΠΟΛΛΆ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΛΈΜΕ……. ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ. ????????

    1. η καταρα που εξστομιζεις σε τι οφελει?…….. φερει τη κολαση ακομα περισσοτερο λεω εγω. τιποτα περισσοτερο-λιγοτερο. Δεν υπαρχει γονεας που να αποδεχτει κατι τετοιο….μεσα στη ψυχη του… μαι ανωμαλια ειναι. ΑΥΤΟ ΠΟΥ λες εινα ικαθαρη τρομοκρατια κ κολαση. κ γιαυτο πρεπει να κανουμε ολα τα παιδακια με γοβοτσες ε?…. ελεος. αμετανοητοι καποιοι. κανενα ελεος.

    2. τα φυσιολογιακ παιδια γιατι να τα διδασκονται αυτα? μας λες?… αφου ειστε κατι ξεζωριστο να σας κανουμε κ ξεχωριστα ΣΧΟΛΕΙΑ!! ΤΕΛΟΣ!! ΤΑ ΜΑΜ ΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ. κ οι απειλες σου αλλου… κ εγω αν ειχα συγγενικο προσωπο τετοιο..σου ομολογω ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ Κ τοσο “σκληρα”. Κολαση ειναι οπως κ να το παρεις. υποκριτες ειστε κεσεις… σαπιοι. ο πολεμος εινα ιπρο των πυλων πλεον……αΡΜΑΓΕΔΔΩΝ…πως λενε οι ΓρΑΦΕς….

    3. Το ότι εσύ ο ίδιος κάτι τέτοιο το θεωρεί “τιμωρία” τα λέει όλα!!

  7. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΣΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.Κακος ψοφος ερμαφροδιτα ορκ!

  8. Αν οσοι εχετε παιδια κανατε ντου ομαδικα στα σχολεια των παιδιων σας και σπαγατε στο ξυλο τους δασκαλους οι ανωμαλοι της κυβερνησης θα ειχαν προβλημα.
    Αλλα αφου δεν σας νοιαζει ….

  9. Κύριε Χίο αν σας είναι εύκολο βάλτε ένα πρόγραμμα με τις εκπομπές σας γιατί ο κόσμος δεν ξέρει πότε έχετε εκπομπή εγώ δεν το ήξερα κατα τύχη σας πέτυχα βάλτε κάπου σε μία γωνία το πρόγραμμα και που θα το δείξει ή αν είναι μόνο απο το ιντερνετ.

  10. ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΟΣ,ΜΑΜ,ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ.

  11. ακομα και να ειναι καποιος καθηγητης ομοφιλοφιλος χωρις να δινει δικαιωματα και φυσικα χωρις αυτα τα καραγκιοζιλικια που βλεπουμε δε θα υπηρχε θεμα…φτανει να κανει τη δουλεια του σωστα…εδω ομως θελουν
    να δεχτουμε την αποκορυφωση του πουστη και χωρις διακρισεις παρακαλω..οποιος μιλισει ειναι φασιστας…
    ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ…ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
    ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΧΕΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ….

  12. ακομα και να ειναι καποιος καθηγητης ομοφιλοφιλος χωρις να δινει δικαιωματα και φυσικα χωρις αυτα τα καραγκιοζιλικια που βλεπουμε δε θα υπηρχε θεμα…φτανει να κανει τη δουλεια του σωστα…εδω ομως θελουν
    να δεχτουμε την αποκορυφωση του πουστη και χωρις διακρισεις παρακαλω..οποιος μιλισει ειναι φασιστας…
    ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ…ΓΙΑΤ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
    ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΕ

  13. Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την ανωμαλία , τόσο απλά.

  14. Ολόκληρος μαντράχαλος, που στο διάολο βρίσκει 45 νούμερο για τακούνι;

  15. Μωρε για τα παιδια μας προκειται,το καταλαβαινετε;

  16. Τα νεοταξικά σκουλήκια σε όλο τους το θλιβερό μεγαλείο

  17. Ο στενότερος συνεργάτης τους Μιτσοτακη ο Γεωργιαδης είναι υπόδικος για παιδεραστία και τα ΜΜΕ το κάνουν γαργάρα οι γόβες σας κάνουν εντύπωση – ένας τεράστιος οίκος ανοχής το πολιτικό σύστημα

  18. Που είναι το παράξενο ?
    Όποιος διάβασε το πρόγραμμα του Σύριζα, άν διάβασε κανείς, γιατί όλοι πήγαν και ψήφισαν σαν πρόβατα αδιάβαστοι, τα έγραφε και τα εξηγούσε κανονικά ότι στο κόμμα υπάρχει ειδική ομάδα που εργάζεται για τα δικαιώματα των LGBTQ, το σύμφωνο συμβίωσης, την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους και τα σεμινάρια θεματικές ενότητες στα σχολεία από ΜΚΟ. Όταν τα έλεγα σε γνωστούς και φίλους μου έλεγαν έλα μωρέ υπερβάλεις. Το θέμα είναι ότι και η Ν.Δ έχει την ίδια γραμμή και ο κόσμος πάλι θα τσιμπήσει και θα κλαίει μετά όπως πάντα.
    Χ.Α για να ξαναβρεί η πατρίδα μας τα ήθη και τις αξίες που κάποιοι φρόντισαν να πετάξουν…

    1. Αφιερωμένο στους ψηφοφόρους των ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΕΛ, ΝΔ και λοιπών συνυπογραφόντων!!!
      Η ΜΟΝΗ προεκλογική εξαγγελία που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποστηρικτές του…….
      Αντί να σκίσει τα Μνημόνια, σχίζει καλσόν!!
      Μάλλον ισχύει το “ο Παππάς πρώτα τα γένια του βλογάει”……!!!

  19. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΚΟΠΙΜΟΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΤΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ.
    Η ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΔΟΝΗ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΥΘΙΜΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΟΥ ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ.
    ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΑΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

  20. Προσποιουμαστε οτι δεν γενναται θεμα κλιματικης αλλαγης, αλλα οι χρονιοι εξοντωτικοι καυσωνες εχουν προκαλεσει πλειστα προβληματα υγειας, οπως καρδιοπαθειες, καρκινους, ψυχασθενειες…

  21. Ο Ελληνας δεν επιτρεπεται να κοιμαται!!!Ο Ελληνας εχει ηθος & αξιοπρεπεια!!!Οσοι δεν αντιδρασουμε για να σωσουμε παιδια & πατριδα,δεν ειμαστε Ελληνες!!!!!!

  22. $υριζόπουστρες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες.

  23. ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ,ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΓΟΒΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ,”ΕΛΛΗΝΕΣ” ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟ…ΟΤΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΠΟΤΕ…..!!

Comments are closed.