ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πόσα θα πάρουν οι Rothschild για να βγάλουν την Ελλάδα στις αγορές…

Κοινοποίηση:
2

Tην ανάθεση στους «Rothschild», της παροχής προς το Ελληνικό Δημόσιο εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χουλιαράκη.

Η ανάθεση αφορά την συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές (τρόικα) για την ελάφρυνση του χρέους.

Ως αμοιβή για την παροχή των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών θα καταβληθούν στη Rothschild τα ακόλουθα ποσά: 99 χιλ. θα καταβληθούν έως την 31η Μάιου.

Με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της εξόδου στις διεθνείς κεφαλαιαγορές, θα καταβάλλεται ως αμοιβή 1.5 εκατ. για κάθε έκδοση κρατικών ομολόγων ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο. Επιπλέον, με την προϋπόθεση της επίτευξης του στόχου της έκδοσης εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας θα καταβληθούν 2 εκατ. ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΣΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ .

  2. Ροτσιλντ πινει, Ροτσιλντ κερναει. Ποιανου ειναι, οι… Αγοραιες, ωρε Μπουμπουνες;;; Και τι, εχει αφησει, το Ερπετοειδες, ειδικα εντος, της Ελλαδος, που να μην, του εχει βαλει, χερι;;;

  3. Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ……

    1. Αυτοί δεν τελειώνουν ρε Οδοιπόρε, και να φύγει ο μπάρμπας από πίσω έχει στρατό για πολλές γεννιές. Αλλά μην νομίζεις ότι μόνο το χρήμα μπορεί να σε κάνει έτσι. Το σόι του έχει παράδοση στο χρήμα έτσι κι αλλιώς.

Comments are closed.