ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο εμβολισμός του Γαύδος από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια! Στο φως ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Κοινοποίηση:
κα

Δύο βίντεο που αποτυπώνουν την στιγμή που το περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια χτύπησε το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» δόθηκαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής.

Η σοβαρή πρόκληση των Τούρκων έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στα Ιμια.

Η ώρα, σύμφωνα με το ρολόι του βίντεο και την ανακοίνωση του Λιμενικού ήταν 23:40 το βράδυ της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.
Το τουρκικό περιπολικό «Umut» που παραδόξως σημαίνει… ελπίδα πέφτει με την πλώρη στο αριστερό πριμαίο μέρος του ελληνικού περιπολικού ανοικτής θαλάσσης «Γαύδος».

Δείτε το πρώτο βίντεο από κάμερα στο πίσω μέρος της γέφυρας του περιπολικού με τον κωδικό αριθμό 090 του Λιμενικού:


Το δεύτερο βίντεο διάρκειας 26 δευτερολέπτων δείχνει το τουρκικό περιπολικό «Umut» να «ξύνει» το ελληνικό πλοίο «Γαύδος» στο πίσω πριμαίο μέρος:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αραχτοί και περιμένανε να κάνει πίσω το Τουρκικο, όπως συνήθως. Αυτή τη φορά όμως δεν έκανε πίσω το Τουρκικό. Δεν κουβαλάμε όπλα στο σκάφος-είσαι τρελός ρε φιλε να αφηνιάσουν τα μεμέτια-εμείς ειρηνικά πηγαίνουμε, τρώμε τις σφαλιάρες και φεύγουμε και δεν ανοίγει και ρουθούνι. Μαλάκας είσαι ?

  2. Ολα στημένα. Αν νομίζουν πως ειμαστε τοοοσο ζωα και τρώμε τοσο κουτόχορτο, κανουν λαθος. Το Ελληνικό σκάφος καθόταν και περίμενε να ρο εμβολίσει το Τουρκικό. Αυτο φαίνεται καθαρά. Ντροπή τους.

  3. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ,,,, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΙΝΙΑ,, ΟΥΚΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ,,,,, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ,,, ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ,, ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΚΗΝΗΣΙΑ,,, ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΕΡΙΕΩΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ,,,,, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,,, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,,,,, ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ ,, ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ,,, ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ

  4. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ
    ΣΑΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΑΝΕ…
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΙΓΜΟΣ…ΠΡΙΝ…ΠΡΟΣΩ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΙΜΑ…ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ…

  5. ΕΣΥ ΦΙΛΕ F.X ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΗΡΑΓΜΕΝΟ …ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ….ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΤΟ ΓΑΥΔΟΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΜΠΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΔΟΣ ….ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ Η ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ . ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΡΙΞΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ……. ΔΕΙΛΟΙ ΡΙΨΑΣΠΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΙΣΘΟ ΑΞΙΟς Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…..ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΤΕΙΣΑΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕς ΤΟ ΓΕΛΙΟ Κ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑς.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  7. AFTOS POU EDOSE AFTO TO VIDEO STIN DIMOSIOTITA INE ANTHROPOS TON TOURKON….,TO VIDEO INE MONTARISMENO,TO TOURKIKO PLIO HTIPAI TO ELLINIKO ,KE TO ELLINIKO OUTE KAN TARAKOUNITHIKE…, KAPIOS THELI, ME MONTARISMENO VIDEO NA APODIKSI OTI TA PEDIA TOU ELLINIKOU PLIOU LENE PSEMATA…!!!
    DESTE PROSEHTIKA TO VIDEO…

  8. ξηλωστε ολη την στρατιωτικη και πολιτικη ηγεσια…..ειναι αχρηστοι και δειλοι

  9. Δωστε βαθμο τωρα στα παιδια αμεσως,εκαναν πολυ καλα την δουλεια τους,αλλα να πληρωσουν και τη ζημια που εγινε ..ξυπνηστε βρε ….

  10. Αυτα τα υπανθρωπα οντα απο απεναντι κανουν τα παντα να μας ταπεινωνουν τοσα χρονια αλλα δεν τους βγαινει παντα…εμεις τι κανουμε???πρεπει να γινουμε πιο σκληροι και σε πολλα πλεον..!!

  11. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ…ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ Η ….ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΞΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..??ΟΛΟΙ ΤΟΥ Π.Ν ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟ…ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ …ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ,,ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ??ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ….ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

  12. Ή το σκηνικό είναι στημένο και αυτό το ξέρουν αυτοί που υποτίθεται είναι κυβέρνηση ή γενικώς οι λιμενικοί πάνε εκεί με βύσμα κάθονται και πίνουνε καφεδάκι και περιμένουνε διαταγές. Απραξία, μοιρολατρεία και χειρότερα. Βάλανε τους Ι5 να το παίξουνε ναυτικοί. Ρε, λίγα τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Επίσης, αυτό εγινε όχι δίπλα στα Ίμια αλλά 1.5 μίλια μακρυά, μέσα σε ελληνικά νερά. Καθόσαστε και τους περιμένατε γκιούρηδες; Κανονικά δεν έπρεπε να το ανεβάσετε το βίντεο γιατί δείχνει πόσο άχρηστοι είσαστε. Αυτοκτονήστε εσείς και οι ναυτικές σπουδές σας. Κομματόσκυλα. Ρε, αφού ξέρω λιμενικό που πήγε γιατί ο πατέρας του ήταν στο Πασοκ χωρίς να το αξίζει. Τι περιμένετε δηλαδή; ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!

  13. …είναι ελεεινοί,ως συνήθως εις τους αιώνες των αιώνων!!Να πληρώσετε την ζημιά,ανόητοι προκλητικοί μογγολίνοι…ούστ απο ‘δώ….ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

  14. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ . Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΔΟΣ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ .ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ .ΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ .ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΩ 5ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ . ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣΩ ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

Comments are closed.